Výkon Cruze 1.6 92kw

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Uživatelský avatar
roman1648
Aktivista
Příspěvky: 17441
Registrován: 18 zář 2009, 06:57
Bydliště: Vysočina

Výkon Cruze 1.6 92kw

Příspěvek od roman1648 »

Nemá někdo podobnou zkušenost?
Mladá moc chtěla toto auto tak jsme to pořídili jako fungl, jízdní projev bída, čekal jsem že se to rozjezdí, ale zaběhnutý už to musí dávno být (12tis.km) a je to pořád takový děsně jalový...co měla předtím hondu civic která měla papírově o 20 koní míň a velikostně byla stejná se to nedá porovnávat...
dá se to nějak oživit / chipnout ???
díky moc za nějakej tip, když do toho jednou za čas sednu tak by mě jeblo... :(
Uživatelský avatar
roman1648
Aktivista
Příspěvky: 17441
Registrován: 18 zář 2009, 06:57
Bydliště: Vysočina

Příspěvek od roman1648 »

nikdo nemá tip?
třeba nějakej chip na to ? určitě nebudu jediný uživatel, který je jízdním projevem tohoto motoru tak rozčarován....
Uživatelský avatar
roman1648
Aktivista
Příspěvky: 17441
Registrován: 18 zář 2009, 06:57
Bydliště: Vysočina

Příspěvek od roman1648 »

chlapi - někdo nějaká rada, zkušenost ?
o víkendu jsem s tím jel a opět jsem znechucen...
díky
Uživatelský avatar
romanespana
Aktivista
Příspěvky: 2264
Registrován: 29 pro 2011, 19:03
Odpovědi: 1
Bydliště: SPAIN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od romanespana »

napis presne typ a model auta, kouknu na to :scooter: :scooter: :scooter: :scooter:
launchx431, brain-bee st9000, V-500, 304cz+11.10, VIS 5.0 CZ, VIS 5.0 ES, FES3.6, CDP - 2011.1+2014.2, OP-COM, MPPS v12, MProg3, K-TAG, stroboskop, HANTEK DSO1060, BAKU702B, MLINK-DSP3005, toughbook CF-18, hafo kompiku a cajky od FACOM+WURTH+BERGEN.
Uživatelský avatar
roman1648
Aktivista
Příspěvky: 17441
Registrován: 18 zář 2009, 06:57
Bydliště: Vysočina

Příspěvek od roman1648 »

Chevrolet Cruze 1.6i LS 92kw, rok 2011
ECU GM 25184173, AAXZ, 5WY1J16A
Serv. No. 96964295

to jsou všechny čísla z jednotky motoru
díky
Uživatelský avatar
romanespana
Aktivista
Příspěvky: 2264
Registrován: 29 pro 2011, 19:03
Odpovědi: 1
Bydliště: SPAIN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od romanespana »

tak te asi trochu zklamu, beznym kablem MPPS12 to nejde (jde jen cruiz 2.0), nevim jestli s galleto, ale to nemam. oslov uzivatele Hanz, doudleby nad orlici, je to profik.
launchx431, brain-bee st9000, V-500, 304cz+11.10, VIS 5.0 CZ, VIS 5.0 ES, FES3.6, CDP - 2011.1+2014.2, OP-COM, MPPS v12, MProg3, K-TAG, stroboskop, HANTEK DSO1060, BAKU702B, MLINK-DSP3005, toughbook CF-18, hafo kompiku a cajky od FACOM+WURTH+BERGEN.
Odpovědět

Zpět na „Chevrolet“