Označení trysek 764 sprint a powerplus??
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Označení trysek 764 sprint a powerplus??
Jak poznám,když vyndám trysku ze vstřikovače,jestli je to powerplus 764 nebo sprint 764?Co je dslaP764? 

Seat toledo AFN,bylo,teď BMW 330d a služebák Octavia 4x4 bls zatím cca 145ps 

-
- uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Označení trysek Sprint, Powerplus a Race je označení firmy Fratelli Bosio pro výkonové a kvalitativní rozdíly, které jsou odvozeny ze základní řady jejich produktů.
To znamená, že v tomto případě je základní tryskou BSLA150P764, která je rovna trysce DSLA150P764 (značení Bosch) a je vyráběna zásadně v Itálii, nikdy ne v Indii, Turecku, Bulharsku, či Rumunsku.
Vysoké kvality těchto trysek je dosahováno maloseriovým, pečlivým zpracováním a zásadně 100%, nikoliv jen namátkovou, výstupní kontrolou.
Označením je míněn znak výrobce a vyjiskřený nápis přímo na trysce.
To znamená, že v tomto případě je základní tryskou BSLA150P764, která je rovna trysce DSLA150P764 (značení Bosch) a je vyráběna zásadně v Itálii, nikdy ne v Indii, Turecku, Bulharsku, či Rumunsku.
Vysoké kvality těchto trysek je dosahováno maloseriovým, pečlivým zpracováním a zásadně 100%, nikoliv jen namátkovou, výstupní kontrolou.

Označením je míněn znak výrobce a vyjiskřený nápis přímo na trysce.

hlavny okom badatelny rozdiel je v ihle vo vnutri trysky, ktora je pri powerplus a race cierna...sprinty maju ihly bez farby...inac ako pise Venca oznacenie o aku trysku sa jedna by malo byt napisane priamo na tryske...este jedna rada ak budes kontrolovat tu ihlu, davaj si pozor aby ti zrazu nevypadla a nezaspinila sa...Chroustik píše:To mi moc nepomohlo,já potřebuju vědět jaký označení na trysce má PP764 a jaký sprint764,abych věděl,co jsem tam měljinak sháním někoho kdo mi za rozumnej peníz vymění seriovou hlavu čerpadla za dvanáctku,neporadíš?Díky
- reesha
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Jak napsal Venca, pokud tam neni SPRINT ani POWERPLUS označení, tak to tyto trysky nejsou. Jsou pravděpodobně jiné trysky od jiného výrobce. Tedy DSLA většinou Bosch, který nevyrábí nic podobného variantě POWERPLUS. Dělá jen standartní - sériové - trysky, které jsou podobné tryskám SPRINT 764, nikoliv shodné.Chroustik píše:To mi moc nepomohlo,já potřebuju vědět jaký označení na trysce má PP764 a jaký sprint764,abych věděl,co jsem tam měljinak sháním někoho kdo mi za rozumnej peníz vymění seriovou hlavu čerpadla za dvanáctku,neporadíš?Díky