Moderátoři: šulda, Moderátoři
513/1991, Sb.Definici pojmu klamavá reklama najdeme v obchodním zákoníku (tedy v zákoně číslo 513/1991, Sb.). Je to speciální forma nekalosoutěžního jednání. Nekalosoutěžní jednání obecně je jakékoliv jednání v hospodářské soutěži nebo v hospodářském styku, které je v rozporu s dobrými mravy soutěže a je způsobilé přivodit újmu jiným soutěžitelům, spotřebitelům nebo dalším zákazníkům. Takové jednání přitom zákon zakazuje.
Klamavé reklamě ale obchodní zákoník věnuje i speciální ustanovení – § 45. Ten ji definuje jako šíření údajů, které jsou způsobilé vyvolat klamnou představu, a zjednat tím vlastnímu nebo cizímu podniku prospěch na úkor jiných soutěžitelů, spotřebitelů nebo dalších zákazníků. Za klamavý přitom zákon považuje i údaj, který je sám o sobě pravdivý, jestliže je uváděn v takových souvislostech nebo za takových okolností, které způsobují, že tento údaj může uvést v omyl. Tomu, kdo se v hospodářské soutěži dopustí klamavé reklamy, pak za určitých okolností hrozí až tříletý trest odnětí svobody.
A proc by ne ... jestli mela turbo a to RSo diky pokusum jak se softem dostat na 164kW turbo poslo tak v tom nevidim problemnogis píše:Jen pro zajímavost, jím upravená 1.4MPI na okruhu převálcovala RS
... dvakrat jsi neco poznamenal, cim jsi chtel poukazat na pravduFabia353ZZ píše:Podla mna tiez dobra blbost ze FRS 164 KW ale co mate vsetci proti Cimbu?Ja ho mam uz vdruhom aute a so velmi spokojny..I ked je pravda ze neladia auta na mieru a podla aktualneho stavu motoru a nedisponuju ani brzdou a su drahy...Ale inak som velmi s chipom spokojny i ked je pravda ze teraz by som si to dal uz urobit inde presne koli vyysie spominanym veciam ako je individualny pristup na mieru atd.Ale co sa tyka kvality spracovania ma snimi niekto nejaky problem?dik za odpoved ..DOcela by ma to zaujimalo ale iba osobne skusenosti . Myslim to vazne fakt ma to zaujima.je pravda ze su slaby za tie peniaze co sa tyka sluzieb !!!Ale ze by az takuto blbost?!
Forest píše:... dvakrat jsi neco poznamenal, cim jsi chtel poukazat na pravduFabia353ZZ píše:Podla mna tiez dobra blbost ze FRS 164 KW ale co mate vsetci proti Cimbu?Ja ho mam uz vdruhom aute a so velmi spokojny..I ked je pravda ze neladia auta na mieru a podla aktualneho stavu motoru a nedisponuju ani brzdou a su drahy...Ale inak som velmi s chipom spokojny i ked je pravda ze teraz by som si to dal uz urobit inde presne koli vyysie spominanym veciam ako je individualny pristup na mieru atd.Ale co sa tyka kvality spracovania ma snimi niekto nejaky problem?dik za odpoved ..DOcela by ma to zaujimalo ale iba osobne skusenosti . Myslim to vazne fakt ma to zaujima.je pravda ze su slaby za tie peniaze co sa tyka sluzieb !!!Ale ze by az takuto blbost?!
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=51370
164kW = 223koni ... na to vam pomalu nestaci ani 52mm compressor (nemluve o dalsim hardwaru)!
Zejtra zakoupím , at neumřu upně blbejnogis píše:Jj, tento týden