zvýšení výkonu u VW Polo 1,9 SDi
Moderátoři: šulda, Moderátoři
zvýšení výkonu u VW Polo 1,9 SDi
Mohl by mi někdo poradit jak zvýšit výkon u SDi.
ja mam chip na SDI vo Fabii a bolo to citelne hned-ale pri otackach okolo2500 to trosku rezonovalo a nemalo to az taky tah, zalozil som tam kuzelovy sportovy filter a hned to nabralo novy dych,zmensilo dymivost a taha to asi od1700 otacok-krutiaci moment isiel hore....urcite to pomohlo oproti serii...spotreba isla mierne hore - asi tak 0,4lVotas píše:Nečekám zázraky jen jsem chtěl vědět jestli s tím jde něco málo udělat
-
- Přispěvovatel
Re: zvýšení výkonu u VW Polo 1,9 SDi
CHIP +5kW, 10Nm, dá se i víc ale hulíVotas píše:Mohl by mi někdo poradit jak zvýšit výkon u SDi.

- reesha
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: zvýšení výkonu u VW Polo 1,9 SDi
Ahoj.Votas píše:Mohl by mi někdo poradit jak zvýšit výkon u SDi.
Jedině přeprogramování řídící jednotky. Lze tím příjemně upravit průběh točivého momentu, ale opravdu žádné zázraky nečekej.
graf najdeš zde
To neřeš tady ty názory že to nemá cenu. Má to cenu. Když ti to udělá někdo šikovnej tak rozdíl poznáš hned v prvnim kopci když ho pojedeš v poho o kvalt víš. Když pojedeš opatrně sežere to aj míň, když jí dáš, tak zase víc. O proti serii na kterou jsi byl zvyklej tak budeš spokojenej na nějakej čas.Votas píše:Nečekám zázraky jen jsem chtěl vědět jestli s tím jde něco málo udělat
VW Passat Variant BLUEMOTION TDI, 2007 /100kW,320Nm/
Seat Cordoba 1.9SDi /ASY/ r.v. 2003 + chip /53kW 150Nm/
!!! na prodej !!! - Seat Arosa 99, 1.0MPI /ANV/
Seat Cordoba 1.9SDi /ASY/ r.v. 2003 + chip /53kW 150Nm/
!!! na prodej !!! - Seat Arosa 99, 1.0MPI /ANV/
SDI
No já jsem kámošovi dal na Fobii SDI vstřikovače ze starého TDI s nižším otevíracím tlakem a vstřiky z 81kw TDI a bylo to hned znát. Dokonce šla dolů i spotřeba, ale to turbo tomu fakt chybí...
AYGO D4D 55PS + AIXAM 12PS + IBIZA MTDi 1++PS