Trysky z TDI to SDI
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- DEEJAYvenca
- Přispěvovatel
Trysky z TDI to SDI
Ahoj myslíte že by to šlo a mělo to význam dávat trysky z TDI 81 kW do SDI chipovanýcho na nejakych 60kW? pač kdybych si dal do svojeho Sprint 764 tak by mi zbyli pro tatu 

Audi A4 2.5TDI Quattro AKE
- reesha
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Trysky z TDI to SDI
Do chipovanýho sdi bych je v žádném případě nedával.DEEJAYvenca píše:Ahoj myslíte že by to šlo a mělo to význam dávat trysky z TDI 81 kW do SDI chipovanýcho na nejakych 60kW? pač kdybych si dal do svojeho Sprint 764 tak by mi zbyli pro tatu
Nezkoušel jsem je dávat ani do sériového, ale pravděpodobně by to kouřilo.. SDI nemá žádnou vzduchovou rezervu

Chcem sa spytat...Kamos ma GIV 19SDI a chce tam dat powerbox? Myslim ze to nie je stastne riesenie aspon co som cital o powerboxe.Co vy na to???
Pripadne je mozne nachipovat len RJ s tym ze povodna mapa sa niekde ulozi pre pripad uvedenia do povodneho stavu??? A na kolko sa da zvysit vykon na SDI bez turba??? Dik za odpovede.
Pripadne je mozne nachipovat len RJ s tym ze povodna mapa sa niekde ulozi pre pripad uvedenia do povodneho stavu??? A na kolko sa da zvysit vykon na SDI bez turba??? Dik za odpovede.
U SDI počítej s nárůstem výkonu cca 10% samozřejmě se to dá vrátit na original.baciluss píše:Chcem sa spytat...Kamos ma GIV 19SDI a chce tam dat powerbox? Myslim ze to nie je stastne riesenie aspon co som cital o powerboxe.Co vy na to???

Dik...to mu snad bude stacit. A ten powerbox mu vytlcem z hlavyFantik píše:U SDI počítej s nárůstem výkonu cca 10% samozřejmě se to dá vrátit na original.baciluss píše:Chcem sa spytat...Kamos ma GIV 19SDI a chce tam dat powerbox? Myslim ze to nie je stastne riesenie aspon co som cital o powerboxe.Co vy na to???