Trysky z TDI to SDI

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
DEEJAYvenca
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Trysky z TDI to SDI

Příspěvek od DEEJAYvenca »

Ahoj myslíte že by to šlo a mělo to význam dávat trysky z TDI 81 kW do SDI chipovanýcho na nejakych 60kW? pač kdybych si dal do svojeho Sprint 764 tak by mi zbyli pro tatu :)
Audi A4 2.5TDI Quattro AKE
reesha
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Trysky z TDI to SDI

Příspěvek od reesha »

DEEJAYvenca píše:Ahoj myslíte že by to šlo a mělo to význam dávat trysky z TDI 81 kW do SDI chipovanýcho na nejakych 60kW? pač kdybych si dal do svojeho Sprint 764 tak by mi zbyli pro tatu :)
Do chipovanýho sdi bych je v žádném případě nedával.

Nezkoušel jsem je dávat ani do sériového, ale pravděpodobně by to kouřilo.. SDI nemá žádnou vzduchovou rezervu :-)
Obrázek Obrázek

Prohlížeč logů LogView stahujte tady

PS: Hledáme (ne)mechanika, viz odkaz s popisem
Seidl
Přispěvovatel

Příspěvek od Seidl »

Zkoušel jsem to u nás v práci.Dal jsem 81kw vstřikovače do SDI a jelo to velice pěkně.Je pravda že to lehce kouřilo,ale nic dramatického.
Seidl
Přispěvovatel

Příspěvek od Seidl »

Zkoušel jsem to u nás v práci.Dal jsem 81kw vstřikovače do SDI a jelo to velice pěkně.Je pravda že to lehce kouřilo,ale nic dramatického.
baciluss
Přispěvovatel

Příspěvek od baciluss »

Chcem sa spytat...Kamos ma GIV 19SDI a chce tam dat powerbox? Myslim ze to nie je stastne riesenie aspon co som cital o powerboxe.Co vy na to???
Pripadne je mozne nachipovat len RJ s tym ze povodna mapa sa niekde ulozi pre pripad uvedenia do povodneho stavu??? A na kolko sa da zvysit vykon na SDI bez turba??? Dik za odpovede.
Fantik
Aktivista

Příspěvek od Fantik »

baciluss píše:Chcem sa spytat...Kamos ma GIV 19SDI a chce tam dat powerbox? Myslim ze to nie je stastne riesenie aspon co som cital o powerboxe.Co vy na to???
Pripadne je mozne nachipovat len RJ s tym ze povodna mapa sa niekde ulozi pre pripad uvedenia do povodneho stavu??? A na kolko sa da zvysit vykon na SDI bez turba??? Dik za odpovede.
U SDI počítej s nárůstem výkonu cca 10% samozřejmě se to dá vrátit na original. ;)
baciluss
Přispěvovatel

Příspěvek od baciluss »

Fantik píše:
baciluss píše:Chcem sa spytat...Kamos ma GIV 19SDI a chce tam dat powerbox? Myslim ze to nie je stastne riesenie aspon co som cital o powerboxe.Co vy na to???
U SDI počítej s nárůstem výkonu cca 10% samozřejmě se to dá vrátit na original. ;)
Dik...to mu snad bude stacit. A ten powerbox mu vytlcem z hlavy (LOL)
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“