Hyundai Tuscon CHIP
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Hyundai Tuscon CHIP
caute
ma niekto nejaku akusenost s chipom na Tuscon 2.0CRDI?
popripade vseobecne s chipmi na 2.0CRDI (Hyundai,Kia)
ma niekto nejaku akusenost s chipom na Tuscon 2.0CRDI?
popripade vseobecne s chipmi na 2.0CRDI (Hyundai,Kia)
Tak na to mam teda opacny nazorrfarsky píše:Jsou to špica motory začínají se tu oběvovat čím dál častěji myslím že čipování je jen otázka času
ze spica motory ?????
nabehal som 70t km na sorente a to crdi je nejake fuserske.
ja som problem s motorom nemal, ked nepocitam neznesitelne cinkanie studeneho motora po zahriatie. Bolo to az obtazujuce , ked boli mrazy ani nehovorim.
ale nie o tom som chcel , v DE som videl az neuveritelne mnozstvo Sorent s motorschaden pritom mali najazdenych od 80-200t km.
mne sa na mojom tiez furt sral pohon 4wd mal som to s automatickym pripinanim a stale to blblo spolu s uzavierkou zad. diferaku
mali ste pocut tie zvuky ked som sa otocil na asfalte. /ale to nie je o motore/
Bolo viac v servise ako na ceste , este stastie ze bolo v zaruke a nic som neplatil. tesne pred uplynutim zaruky a 3 rokov som sa je zbavil.
Inac spotreba na 2t auto celkom v poho do 13l s tazkou nohou
teraz rozmaslam nad Santa fe 2,2Crdi ale po predchadzajucej skusenosti s crdi a s korejcami sa mi do toho velmi nechce.
tak uvidime
TDI is BEST
-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
nebudu ti vyvracet tvoje názory,ale stačí se podívat na vykonové parametryPeete píše:greenca píše:nevím,ale asi jsi měl prostě jenom smůlu.Já dělám přímo v KIA servise a nikdo si zatímnestěžoval.Osobně si myslím,že co se oběmu a výkonu týče,tak jim VW motory vůbec nestačí
No to urcite nestaci, co prispevek, to perla...![]()
![]()
VW SHARAN 1.9TDI PD 4x4
CHIP, egr OFF
CHIP, egr OFF