Někdo z Prahy a okolí na nachipování sériového AXR

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Slavkov
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od Slavkov »

Dr.Flash píše:A to, že je autorem drápek, to je dobře, nebo špatně? :-)
Třeba se za ta léta něco změnilo, třeba ne... http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=50582
GIV Variant TDi ???kW
Ondra_TDI
Přispěvovatel

Příspěvek od Ondra_TDI »

nejsem-naivka píše:
Ondra_TDI píše:Frida chiptuning opravoval mi soft na fabii, a můžu jen doporučit https://www.facebook.com/FridaChipTuning/

Nebylo by od věci napsat, že tvůrce těch těch nalejvaček je tdiguru drápek
Nalejvačky.. S tím bych byl opatrný.. Na jedné Vaší "pobočce" na Moravě se taky nalejvá. ;-)

A já ti čoveče nevím, to že někdo s někým spolupracuje neznamená, že výsledkem musí být okamžitě špatný software. Lidi od něj jezděj spokojení a i grafy z brzdy jsou pěkné.. Já osobně jsem nadmíru spokojený, auto od něj jede líp, než jak jelo předtím..
Slavkov píše:Třeba se za ta léta něco změnilo, třeba ne... http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=50582
Každý nějak začínal.. máte tu nějaký aktuální paskvil, než ten co se tu objevil před 7 lety, a se kterým se tu furt každý ohání?? (LOL)

Mám pocit, že zrovna auto od Tdi Drápek v závěru sezony poslední 2 závody v SMS drtilo auta čipfora jak na 120 metrové trati tak i na 400 metrech s celkem slušnou rezervou.. :D
frida
Přispěvovatel

Příspěvek od frida »

nejsem-naivka píše:
Ondra_TDI píše:Frida chiptuning opravoval mi soft na fabii, a můžu jen doporučit https://www.facebook.com/FridaChipTuning/

No seš trošku dement koukám :-D zbytečně tu dělas vola ze sebe a ano spoustu map mi dela tdi drapek a pohoda :-D
Škoda fabia kombi - ASZ, IC SEAT CUPRA, HDS 57+VR6, GTB1756V, BRZDY 288mm OII, soft M...VOLE 235HP, 480NM

Škoda OII - ASZ, ic EVO 8, 6Q + sachs race, 2264 soft frida , 270 hp, 515nm
Dr.Flash
Přispěvovatel

Příspěvek od Dr.Flash »

Tak všem díky za názory. Už mám chip od Fridy. Auto jede jako z praku a za super cenu.VÝBORNÝ POKEC, SKVĚLÁ DOMLUVA! MOHU DOPORUČIT! A díky za svezení v tom červeném nesmyslu :)
Vici
Aktivista

Příspěvek od Vici »

asi začnu taky chipovat... (LOL)
blonn
Aktivista

Příspěvek od blonn »

Dr.Flash píše:Tak všem díky za názory. Už mám chip od Fridy. Auto jede jako z praku a za super cenu.VÝBORNÝ POKEC, SKVĚLÁ DOMLUVA! MOHU DOPORUČIT! A díky za svezení v tom červeném nesmyslu :)
Tak se rozepis, jak to pobihalo, jak dlouho atd...
GIV 1,9TDI 74kw AXR/var, EGR OFF, MAF OFF 110KW 150PS 330NM, JEDN.+HDS
UchoTD
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od UchoTD »

Pokec okolo hodinky a flash 2-3min cakom prask. (LOL)
Mitsubishi Lancer EVO VIII 366kw 670NM
Mitsubishi Lancer EVO IV 242kw
Mitsubishi Outlander 2.2DID
Mitsubishi SpaceStar 1.3MPI
VW T5 lift T6 140kw
Škoda Superb 2.0TDI 4x4
standa123
Aktivista

Příspěvek od standa123 »

tantor-bn píše:Zvaž aj to DP. Pretože aby si to neplatil na viac krat...
pravda, pravda........jak se říká ,,nejsem tak bohatej abych si mohl kupovat levný věci,, (noteeth) (noteeth)
superb 3 140kw tdi - aktuální
leon ARL.....serie EX.
toledo ASV......197ps/426NM EX.
leon ARL.....212/440 EX.
leon cupra R310 CDLA - 350ps/480NM EX.
blonn
Aktivista

Příspěvek od blonn »

UchoTD píše:Pokec okolo hodinky a flash 2-3min cakom prask. (LOL)
Asi tak bych si to taky predstavoval. Do toho bych nesel (LOL)
GIV 1,9TDI 74kw AXR/var, EGR OFF, MAF OFF 110KW 150PS 330NM, JEDN.+HDS
nejsem-naivka
Přispěvovatel

Příspěvek od nejsem-naivka »

Ondra_TDI píše:
nejsem-naivka píše:

Nalejvačky.. S tím bych byl opatrný.. Na jedné Vaší "pobočce" na Moravě se taky nalejvá. ;-)

A já ti čoveče nevím, to že někdo s někým spolupracuje neznamená, že výsledkem musí být okamžitě špatný software. Lidi od něj jezděj spokojení a i grafy z brzdy jsou pěkné.. Já osobně jsem nadmíru spokojený, auto od něj jede líp, než jak jelo předtím..
Slavkov píše:Třeba se za ta léta něco změnilo, třeba ne... http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=50582
Každý nějak začínal.. máte tu nějaký aktuální paskvil, než ten co se tu objevil před 7 lety, a se kterým se tu furt každý ohání?? (LOL)

Mám pocit, že zrovna auto od Tdi Drápek v závěru sezony poslední 2 závody v SMS drtilo auta čipfora jak na 120 metrové trati tak i na 400 metrech s celkem slušnou rezervou.. :D
Nerozumím ti, já nemám žádnou pobočku nikde...
:-@
nejsem-naivka
Přispěvovatel

Příspěvek od nejsem-naivka »

frida píše:
nejsem-naivka píše:

No seš trošku dement koukám :-D zbytečně tu dělas vola ze sebe a ano spoustu map mi dela tdi drapek a pohoda :-D

pro dementa každý dement
:-@
favo
blázen

Příspěvek od favo »

Dr.Flash píše:Tak všem díky za názory. Už mám chip od Fridy. Auto jede jako z praku a za super cenu.VÝBORNÝ POKEC, SKVĚLÁ DOMLUVA! MOHU DOPORUČIT! A díky za svezení v tom červeném nesmyslu :)
Nezbývá mi než Ti popřát hooodně šťastných kilometrů.
Snad tu nebudeš za nedlouho řešit nějaké problémy s motorem či jak je nyní národním sportem, emise na STK.
T-ROC 2.0 TSI 4Motion
Golf IV 1.9 TDi ASZ
blázen

Příspěvek od favo »

Ondra_TDI píše: Každý nějak začínal.. máte tu nějaký aktuální paskvil, než ten co se tu objevil před 7 lety, a se kterým se tu furt každý ohání?? (LOL)
Opravdu chceš omlouvat to, že na co ten člověk tenkrát šáhnul to zkurvil, tím že každý nějak začínal ?
Sorry to co předvedl se nedá akceptovat ani kdyby to bylo jeho auto, natoš auto zákazníka od kterýho si nechal zaplatit.
A co se týká těch nalejvaček na moravě, máš odvahu napsat kdo nalejvá a koho soft nalejvá ?
T-ROC 2.0 TSI 4Motion
Golf IV 1.9 TDi ASZ
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

Ten Forestov syndrom je zjavne velmi nakazlivy, siri sa tu ako cholera :kol1:
frida
Přispěvovatel

Příspěvek od frida »

dik za pochvalu a octa je pomala ,priste to dam na max jo ? :-D
Škoda fabia kombi - ASZ, IC SEAT CUPRA, HDS 57+VR6, GTB1756V, BRZDY 288mm OII, soft M...VOLE 235HP, 480NM

Škoda OII - ASZ, ic EVO 8, 6Q + sachs race, 2264 soft frida , 270 hp, 515nm
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“