a rozdiel oproti 1.5???suri píše:ako guľa , určite lepšie ako cayc ... a spoľahlivo
Piskaju nove origo brzdy
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- subz3ro_tdi
- Aktivista
Pouzival som to roky s doskami Ferdo DS Performance, ktore piskali pri jemnom brzdeni. Problem to vzdy odstranilo.roman1648 píše:K čemu je to dobrý a jak se to aplikuje ????
Dovolím si tvrdit že už jsem viděl ledacos, ale asi ne dost
Aplikujes to tak ze to vystrihnes do pozadovaneho tvaru a nalepis (z druhej strany je 3M samolepka) na dosadaciu plochu dosky na adapter resp. brzdovy piest.
Pruznost materialu vymedzi desatiny mm volu co tam vznikla a sposobuje piskanie - aspon taky je predpoklad

Ferodo DSPF nemali aplikovanu ziadnu dalsiu vrstvu (ako sportovy diel je to pochopitelne - chceli ostrejsi ucinok sliapnutia brzdoveho pedalu), preto to problem odstranilo....
Kazdopadne OEM brzdove oblozenie mava z vyroby specialnu vrstvu z maksieho materialu ktora by mala odstranit vznik tohto problemu,... na fotkach tam nieco na tych doskach vidim, takze to bude asi skor nevhodnou kombinaciou materialov kotuc-oblozenie.
Alebo ako pisal niekto v diskusii, pokus o OEM diel...

P.S. Inak s tymi TRW originalnymi dielmi na starsie auta to ide dolu vodou.... pozeram ze sa obmedzuju na rebranding ostatnych vyrobcov.... tie 1K0615415G co daval fotky tomxass su FERODO, moje 1J0698451L co som nedavno kupil su TEXTAR.... proste radost.
Potom mozes len namontovat a cakat ako to bude s kotucm, ktore boli povodne urcene pre uplne inu zmes, fungovat...

Naposledy upravil(a) subz3ro_tdi dne 04 kvě 2021, 13:09, celkem upraveno 2 x.
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
-
- Aktivista
[quote="tiguan2"][quote="slovacek.milos"][
A podle nadrže ti to ukazuje kolik?
nepočítal jsem to přesně na deci ale co sem natankoval odpovídá, na nádrž běžně 1000 km, manželka je v beranu , v roce 19 a 20 přišly pokuty z břeclavi a sternberka, pak tajná policie + body a jezdila tratě 6.5 nyní 4,6, jezdíme jen EO optimal
nepočítal jsem to přesně na deci ale co sem natankoval odpovídá, na nádrž běžně 1000 km, manželka je v beranu , v roce 19 a 20 přišly pokuty z břeclavi a sternberka, pak tajná policie + body a jezdila tratě 6.5 nyní 4,6, jezdíme jen EO optimal
-
- Aktivista
slovacek.milos píše:tiguan2 píše:já jsem ivalidní a často navštěuju termální lázně po rovince do madarska pžíjezd třeba mošon 3,6 l , jezdím hodně tempomat, a podle vyhláčky, před 25 lety jsem měl břeclavi 60 a na slovensku když jedeš do píštan je tam past dědina skoro 4 km a za křižovatkou 70 a za jednou to benga podle mě odšroubovali a měl jsem 65 km ukecal jsem je na 10 eslovacek.milos píše:[
-
- Aktivista
Rayx píše:BRAKE PADS SHIMS
paradentozu tu má fakt na jedničku mezi nama u zubaře asi osmička
- subz3ro_tdi
- Aktivista
Skus zistit ci piska vpredu alebo vzadu a pripadne by som to tam este skusil nalepit na tu fabricku vrstvu. Ak to budes lepit na zadnej naprave tak nezabudni zatazit auto a parkrat na tom intezivne zabrzdit aby si to malo sancu “sadnut” (vtlacit sa do toho materialu) nech vies posudit ci to pomohlo.tomxass píše:ani na prednych ani na zadnych som tu foliu nemal, doplnim ju?
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Audi A2 1.4TDI
Cize ta vrstva co vyzera jak textil je ono?Rayx píše:Ale měl, však se podívej na své fotky ještě jednoutomxass píše:ani na prednych ani na zadnych som tu foliu nemal, doplnim ju?
Tak potom to mam na prednych aj zadnych podla fotky...
Piskaju uz len pri zastaveni pod 20km/h a jemnom brzdeni.
Asi si sadaju.
Dnes som presiel STK, vraj mi ale brzdi predna lava strana menej, strmene su z 2006 octavie rs, ale po repase, tak neviem...
Ale presiel som, nevravel mi k tomu nic viac, neviem no...
Volkswagen Passat B8 2018 2.0 TDI DFGA 110kW 7DSG Highline Sedan
-
- Aktivista
-
- Aktivista