Thopr píše:Měl jsem mrzutou náladu, tak jsem po dálnici OL-Mohlenice fičel na max... Takže na pětku 205-210km/h na 4400-4500ot. jsem to trápil tak 2 minuty.... Najeto cca 8km a motor držííííí..... Nezaznamenal jsem žádné slábnutí a spíš bych řekl, že čím víc km mám se 764 najeto, tím líp to jede... Ať už nikdo netvrdí, že 1Z je na ho.no!!!!! Ps: Nemám už ani kat a kouřivost stále žádná až minimální... Naftě a 764 zdar!!!!!
tak ho budes muset vzit na dalnici a drzet ho pod plnym 5 min,napsat report,pak 10 min,zae rict co a jak,a tak az to bude treba na 20 min,tak bude vse oki
KaCzaba píše:tak ho budes muset vzit na dalnici a drzet ho pod plnym 5 min,napsat report,pak 10 min,zae rict co a jak,a tak az to bude treba na 20 min,tak bude vse oki
Jsem blázen, ne??? Myslíš, že mám nové písty v garáži??? Nejsem sebevrah, Vmax jsem jen zkusil... 2 minuty drží a to stačí... Na dálnici jsem byl vyjímečně.... Jinak jen a pouze okrsky, kde Vmax je k ničemu...
Octavia 3 SCOUT 2.0 TDi 4x4, 135KW, DSG, FULL palba a vyroba 9/2020...
co treba dlouhe tahle prudke stoupani?mame tady u nas takovy jeden kopec na hranicni prechod,kde i mistni clenove zkouseji kolik jim to tam leti.tam to asi dostava vic naprdel nez pri maximalce,bych rekl...
KaCzaba píše:co treba dlouhe tahle prudke stoupani?mame tady u nas takovy jeden kopec na hranicni prechod,kde i mistni clenove zkouseji kolik jim to tam leti.tam to asi dostava vic naprdel nez pri maximalce,bych rekl...
Jj, věřím.... Bohužel, tady máme nejvyšší vrchol 1492m nad mořem (Praděd), ale tam asi těžko tomu dám, když tam jsou samé zatáčky....
Octavia 3 SCOUT 2.0 TDi 4x4, 135KW, DSG, FULL palba a vyroba 9/2020...
caute chalani vcera som vymenil vstreky origo za tieto sprinty 520 ktore by mali tomuto motoru zvysit vykon na 81-85kw myslel som ze to bude riadne poznat no po jazde som bol sklamany Ma sa to casom nejak usadit ? ci ten vykon ma byt hned rozoznatelny?
pri tejto uprave sa RJ nechipovala .? je tam nejaka zrada?
Kurna mal som ist do 502 alebo ako mi vravel kamos Marec3k do 764 lutujem to (((( ale uz je neskoro ... nechce niekto kupit nove sprint 520 za dobru cenu nabehane 50km:))
KaCzaba píše:tak ho budes muset vzit na dalnici a drzet ho pod plnym 5 min,napsat report,pak 10 min,zae rict co a jak,a tak az to bude treba na 20 min,tak bude vse oki
ja bych byl taky pro ale vetsinou to neodserou jenom pisty ale vezmou sebou i neco dalsiho