Barometr - budík plnícího tlaku [jak to máte vy?]
Moderátoři: šulda, Moderátoři
2 Kornout: ty máš taky ještě origo cooler? už jsem viděl nějaký náznaky, chtěl bych ten samej, co sis objednal, jak ho tam budeš mít tak nahoď nějaký foto
, budeš dělat celý vedení nový? jsem si říkal, že když to má vstupy 60mm, napojil bych to místo origo cooleru na ten přívod a odvod, ty jsou taky 60mm, nechci to moc rozvrtat, aby to šlo případně vrátit z5

nie myslel som pridavny budik na tlak turba ako to zapojit? niekde za turbo? ako? objednal som si tlak turba a voltmeter budem laminovat do A stlpika:)Kornout píše:J-DOT?remco píše:dajte niekto kto to mate uz nahodene popis ako ste to zapajali...
Ide mi o tlak turba som si ho akurat objednal...
Hmmmmmmmmmmmmm?
- Kornout
- Aktivista
Odpovědi: 0
Odpověď tady http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... 816#145816Huml píše:2 Kornout: ty máš taky ještě origo cooler? už jsem viděl nějaký náznaky, chtěl bych ten samej, co sis objednal, jak ho tam budeš mít tak nahoď nějaký foto, budeš dělat celý vedení nový? jsem si říkal, že když to má vstupy 60mm, napojil bych to místo origo cooleru na ten přívod a odvod, ty jsou taky 60mm, nechci to moc rozvrtat, aby to šlo případně vrátit z5
Ať to tu neza...me OT
- Kornout
- Aktivista
Re: J-Dot
To nevím, tuším že jen do octy I, co o tom vím, že to jde i do GIV a Passatu B5. Martex se v těch budíkách hodně vrtal, ten ti to řekne na 100%.ota1980 píše:nevíš,jestli už má canový ?Kornout píše:Musíš mýt strpení, většinou mu to dlouho trvá.ota1980 píše:mě neodpověděl, asi J-Doty došly
- RadekP
- Přispěvovatel
Re: jak to máte vy?
Jakou to máš značku toho budíku? právě vybírám co bych si pořídil já..nekoukám nejen na vhled ( ale ten tvuj se mi líbí) ale zajíma mě kvalita, jestli ukazuje plynule a jakžtakž přesně? Díky za odpovědkosta103 píše:dotaz. . .co je to za značku budiku a nakej kontakt by nebyl na vyrobce???prosim. . .vaham že si koupim VDO. .ale ta cenaHuml píše:já takto
ukažte se, pochlubte se
Ostatní můžou taky napsat jakou značku mají a jakou s nimi mají zkušenost. Díky moc
Re: jak to máte vy?
je to autostyle.mne prisiel tento tyzden,objednany skoro 3 mesiace,buducui tyzden by mal byt nahodeny potom dam foto.inac este som objednal aj teplotu oleja...RadekP píše:Jakou to máš značku toho budíku? právě vybírám co bych si pořídil já..nekoukám nejen na vhled ( ale ten tvuj se mi líbí) ale zajíma mě kvalita, jestli ukazuje plynule a jakžtakž přesně? Díky za odpovědkosta103 píše:dotaz. . .co je to za značku budiku a nakej kontakt by nebyl na vyrobce???prosim. . .vaham že si koupim VDO. .ale ta cenaHuml píše:já takto
ukažte se, pochlubte se
Ostatní můžou taky napsat jakou značku mají a jakou s nimi mají zkušenost. Díky moc
BMW 330 XD 300 HP 650 NM chip by DONUZO(D-racing.sk)sprint soft 330+hp 700+Nm
- rici.houba
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele: