Velký problém je sériový výfuk.

Bohužel to zde neumím lépe vložit (pro lepší čitelnost)
140kW, 370NM
Moderátoři: šulda, Moderátoři
189koniku jestli vidim dobre, pekny vysledek, huli to ?Petr98 píše:14.2. 2008 V polsku na brzdě. Meine ARL (série) + čip (Forum ze sev. moravy)
Velký problém je sériový výfuk.
Bohužel to zde neumím lépe vložit (pro lepší čitelnost)
140kW, 370NM
..vykon peknej akorat ten prubeh je nakej divnej...mozna jen laickej pohled..Petr98 píše:No na brzdě to hulí vždy mi bylo řrčeno. Až jsem byl překvapen jak. Po mě se měřily ještě 2 TDi a to už frajer vytahoval rouru na odsávání výfuku. Jinak to moc nehulí, tak akorát.
mas tam jeste kat a egr? ja je dal pryc a ted se tomu o dost lepe dejcha a lip vytaci...Petr98 píše:asi výfuk nestíhá. Jak tam je u 4000 ten skok- výkonový kopanec jak prase. Je třeba tam dát nějaký lepší. Je tam origo. A 1.7b s origo exhaustem je na ...........
Hm, nějakou podobnou odpověď jsem čekal, no nic no, vyměním váhu, vyřežu kat, dám sport. filtr a pak to ještě odbrzdím. Ostatní grafy třeba ten, co je nademnou je good. Takže chyba je na mé autě. Je tam stará origo 115PD váha upravená pouze softwarově, tam bude taky jeden z kamenů úrazu..........reesha píše:Při pohledu na graf dostávam pomalu mořskou nemoc.. Pokud by nestíhal výfuk, tak to není jak rozbouřená hladina
a nevyskočí ve 4000 otáčkách výkon nahoru.