Trasie sa volant pri brzdení
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Trasie sa volant pri brzdení
Zdravím, keď dobrzďujem začne sa mi triasť volant, keď brzdu uvolním trasenie prestane. Čo mi odchádza? 

VW Bora 1.9 TDI PD 74kW /ATD/2001, 288/232 GT1749VA, Jednohmota, EGR Off+chip 155Ps 380Nm soft Profitunig + Netopier.
- subz3ro_tdi
- Aktivista
Robi ti to aj pri akceleracii? Ak ano, mohli by to byt zle vyvazene kolesa...
Ak to robi iba pri brzdeni, najpravdepodobnejsie to bude:
- porusena geometria kolies
- pokrivene brzdove kotuce
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
- subz3ro_tdi
- Aktivista
to by som si nebol taky isty....Ladas píše:dej si new kotouče+desky a máš po problému

moze sa stat, ze mu to bude robit aj s new brzdami..... mne to napr. robilo kvoli rozhodenej geometrii na prednej naprave

ja by som najprv isiel po tej geometrii, je to predsa len lacnejsie riesenie pre zaciatok... a nastavit geometriu po zime nie je nikdy na skodu

Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Audi A2 1.4TDI
No mne toto iste robil zadny tlmic - vymenil som komplet napravu, brzdy a triaslo triaslo. potom som zistil, ze zadny tlmic je v keli - po vymene vsetko OKsubz3ro_tdi píše:Robi ti to aj pri akceleracii? Ak ano, mohli by to byt zle vyvazene kolesa...
Kloub tě bude bude trápit při zatížení a ne při bržděníHadzim píše:No a to by ještě mohla být špatná poloosa. Vadný kloub občas takhle může zlobit. Pokud ti brzdy nekopou do pedálu ale jen se třese volant, na brzddy bych moc nesázel, spíš ta geometrie a nebo i malá boule na gumě.

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
- rici.houba
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
TAKE SE PRIKLANIM KE KOTOUCUM.MEL JSEM STEJNY PROBLEM.VYMENIL JSEM NOVE KOTOUCE+DESKY A KLID.KDYZ UZ JSOU SLABE A JEDE SE TROCHU OSTREJI TAK SE OHREJI A PRI PRUDKEM BRZDENI SE ZKROUTI.JAK PISE 1pavel JESTLI MAJI JESTE DOST MASA TAK KUP NOVE DESKY A K SOUSTRUZNIKOVY S KOTOUCEMA 

GOLF IV 19TDI 81KW 6KVALT