A4 85kw 2005 a vic...zvysovat vykon?

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

subz3ro_tdi
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od subz3ro_tdi »

cupra: no uz z toho videa co som posledne daval vidno ze tych 80-120 je tam zhruba za 4s.... mozno skor menej, lebo na tom videu som este radil z 2 na 3, co ma stalo minimalne 0,5s ak nie viac :P a to neratam plnu nadrz a mokru cestu samozrejme, lebo to som v tej chvili ovplyvnit nemohol ;)
casy VAGom si zistim ked kupim kabel.... ak vies o nejakom za dobru cenu tak sup sem s nim :)
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
cupra
Aktivista

Příspěvek od cupra »

subz3ro_tdi píše:cupra: no uz z toho videa co som posledne daval vidno ze tych 80-120 je tam zhruba za 4s.... mozno skor menej, lebo na tom videu som este radil z 2 na 3, co ma stalo minimalne 0,5s ak nie viac :P a to neratam plnu nadrz a mokru cestu samozrejme, lebo to som v tej chvili ovplyvnit nemohol ;)
casy VAGom si zistim ked kupim kabel.... ak vies o nejakom za dobru cenu tak sup sem s nim :)
ten kabel ty zistim ...ked budes v trencine,ozvy sa a zmeriame to na pockanie na nasej testovacej ceste...tel v SZ... ;)
BMW 330 XD 300 HP 650 NM chip by DONUZO(D-racing.sk)sprint soft 330+hp 700+Nm
BH motor
Aktivista

Příspěvek od BH motor »

radsej chodte na brzdu, lebo kadeake testovanie je hodne neobjektivne. ;)
cupra
Aktivista

Příspěvek od cupra »

BH motor píše:radsej chodte na brzdu, lebo kadeake testovanie je hodne neobjektivne. ;)
ja som za...ale aj meranim vagom sa da zistit ako je na tom cca...(ale on caka na tvoju brzdu) ;)
BMW 330 XD 300 HP 650 NM chip by DONUZO(D-racing.sk)sprint soft 330+hp 700+Nm
BH motor
Aktivista

Příspěvek od BH motor »

cupra píše:
BH motor píše:radsej chodte na brzdu, lebo kadeake testovanie je hodne neobjektivne. ;)
ja som za...ale aj meranim vagom sa da zistit ako je na tom cca...(ale on caka na tvoju brzdu) ;)
mne je jedno. mozme ist aj k ivovi. Ja sa nehanbim za robotu. Len sa mi zda ze nestiha ta haraburda nasavat naftu a pada pociatok ked mu nalozis. Ked sa zozimilo troska viac huli ako byva mojim zvykom. Dal by som tam palivovu pumpu pre istotu. Nech to nenasytne hovado krmi.
subz3ro_tdi
Aktivista

Příspěvek od subz3ro_tdi »

Haraburda a nenasytne hovado.......... (hm) (wallbash) (LOL)
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
BH motor
Aktivista

Příspěvek od BH motor »

;)
jokamxw
Přispěvovatel

Příspěvek od jokamxw »

BH motor píše:dneska som robil dalsi kus 116 ps audi. Chlap max spokojny. (noteeth) A ja tiez (LOL)
hmmm to je mi nahoda..opytam sa a hned druhy den ako na koni A4 s 85kw....a spokojny..
GIV
BH motor
Aktivista

Příspěvek od BH motor »

jokamxw píše:
BH motor píše:dneska som robil dalsi kus 116 ps audi. Chlap max spokojny. (noteeth) A ja tiez (LOL)
hmmm to je mi nahoda..opytam sa a hned druhy den ako na koni A4 s 85kw....a spokojny..
a coi by na tom akoze malobyt ? myslis ze si jediny kto ma stvorku s tymto motorom ? Akurat sa zosypali dve za 2 dni. a uz som ich tu mesiac nevidel.
jokamxw
Přispěvovatel

Příspěvek od jokamxw »

BH motor píše:
jokamxw píše:
a coi by na tom akoze malobyt ? myslis ze si jediny kto ma stvorku s tymto motorom ? Akurat sa zosypali dve za 2 dni. a uz som ich tu mesiac nevidel.
ne
GIV
BH motor
Aktivista

Příspěvek od BH motor »

len som nepochopil poznamku. :?
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

Nejsi sám :)
BH motor
Aktivista

Příspěvek od BH motor »

pan ma zjavne pocit, ze sa musim pchat do zadku k voli jeho audine a ze mam vehementny zaujem chipovat ten motor. nemyslim ze som na to odkazany oberat stromy ktore este nedozreli (LOL)
jokamxw
Přispěvovatel

Příspěvek od jokamxw »

BH motor píše:pan ma zjavne pocit, ze sa musim pchat do zadku k voli jeho audine a ze mam vehementny zaujem chipovat ten motor. nemyslim ze som na to odkazany oberat stromy ktore este nedozreli (LOL)
chlapce ty si zacni davat na seba dobry pozor...nejsom zvedavy na tvoje komentare...nezivim sa autami ale proste ma zaujimaju a ked mam problem tak sa opytam a toto forum mi vzdy pomohlo..ked je vacsi problem, na ktory nemam hodim auto k Estemu tu v PH (btw dik za opravu turba) a je to ...citam tvoje prispevky a vypravas ako keby si bol majster sveta a pritom na tomto fore je s prehladom x ludi co ta drbne do vacku a nemaju problem odpovedat slusne na otazky....ked sa ti nelubi nereaguj...
GIV
misoVW
Aktivista

Příspěvek od misoVW »

Sorry OT (offtopic) : V poslednej dobe je tu na fore nejaka hadava, bojova nalada, toto pozorujem uz asi tyzden. Chlapi, kaslite na to! Ved si treba pomahat, blizia sa vianoce. :)
Tiguan CBAB
Polaris 455 diesel 4x4
Harley Davidson V-rod
BMW R1200R
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“