Dnes som konecne rozobral tu spojku Lamela zaberala len asi 1,5cm po obvode, preto smykala. Je cudne ze si to nesadlo, nabehal som na tom asi 3000km Davam novy pritlacak a preoblozit lamelu.
no cele som si to tu prečítal a mám ete nejaký dotaz....
Ja mám zotrvák jednohmotu z AHU + prítlačák z VR6 a zatial serovu lamelu nahodenú na bloku ARL + 5q z ibizy ... čo je na tom lepšie ako napr set ATD fabka ked tu niekdo písal že to vydží 210PS a 450 Nm a že ten ATD set tolko nevydrží....
teraz som začal riešiť spojku do 5q skryne 228mm neviem či nechať AHU+VR6 a lamelku dať niekam preobložiť len neviem kam renovak??
Alebo zohnať nejaký set spojkový Sachs racing, len problem je sa dopartať k nejakým garantovaným údajom prenosu sily.......??
o zotrvák boja nemám no neviem či bude ten VR6 prtlačak vládať pritláčať.....
názorov je tu kopec niekto z niečim konkretnym odskušanym??
Jedná sa o auto čo bude mať cca 220++PS/500Nm - tak je aspoň v pláne
Branislav Farkaš píše:No ak by som chcel ísť vyšie, tak by som musel prerobiť to sanie a výstup z turba, poprípade čerpadlo a trysky. Moc sa mi do toho nechce.
koukal sem na grafy, vymenils hlinikove sací svody (sání) na hlave a filtrbox s hlinikovou trubkou takhle si to myslel ?
VW Passat 2.0TDI CR 103kw CBAB
O1 ASV Dieselpower 173HP 410Nm na ND
DIESELPOWER cooperation
misoVW píše:Dnes som konecne rozobral tu spojku Lamela zaberala len asi 1,5cm po obvode, preto smykala. Je cudne ze si to nesadlo, nabehal som na tom asi 3000km Davam novy pritlacak a preoblozit lamelu.
Kukni ci ti nechyba stift u prevodovky... mne to kedysi robilo to iste (lamela nebola kolmo ku zotrvaku ale behala po elipse).
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Branislav Farkaš píše:No ak by som chcel ísť vyšie, tak by som musel prerobiť to sanie a výstup z turba, poprípade čerpadlo a trysky. Moc sa mi do toho nechce.
koukal sem na grafy, vymenils hlinikove sací svody (sání) na hlave a filtrbox s hlinikovou trubkou takhle si to myslel ?
Vymenil sim trubku s turba do coolera, z 40 na 50mm, sacie potrubie z 96kw, myslel som parohy alebo ako sa to volá, a pred turbom som zväčšil sanie z 40 na 60 a z 60 na 70mm.
Ibiza Cupra 6L-predaná
Ibiza AFN,237PS/480Nm,Powered by BH-predaná-rozbitá
BMW 330D touring 302PS/700Nm Powered by BH-predaný-rozbitý
PREDÁVAM TURBÁ 00421905520092 LACNO
misoVW píše:Dnes som konecne rozobral tu spojku Lamela zaberala len asi 1,5cm po obvode, preto smykala. Je cudne ze si to nesadlo, nabehal som na tom asi 3000km Davam novy pritlacak a preoblozit lamelu.
Kukni ci ti nechyba stift u prevodovky... mne to kedysi robilo to iste (lamela nebola kolmo ku zotrvaku ale behala po elipse).
uz to mam poriesene, spojka drzi jak pribita Dik za info.......