jak přeřadim při 1,5 baru tak je jakoby mě ucházelo kolo
jinak čistá trubka 55mm a na konci pruchozí tlumič
a žádnej řev
Moderátoři: šulda, Moderátoři
riki ma komplet vyfuk od AMY? v popise ma sanie od nich mne ama garantovala ked som sa ich pytal 10-15 koni a 30-40Nmsubz3ro_tdi píše:riki18: nemozes porovnavat ladeny vyfuk od AMA a vykuchanu TDI seriu...apropos, ako je na tom so zvukom a hlucnostou ten AMA?
Je to velky rozdiel, hucalo to dost ale kedze som dal ostru vacku, hluk isiel o polovicu dolesubz3ro_tdi píše:riki18: nemozes porovnavat ladeny vyfuk od AMA a vykuchanu TDI seriu...apropos, ako je na tom so zvukom a hlucnostou ten AMA?
Nemoh bys udělat nějaký krátký videjko a podělit se o ten sound?riki18 píše:Je to velky rozdiel, hucalo to dost ale kedze som dal ostru vacku, hluk isiel o polovicu dolesubz3ro_tdi píše:riki18: nemozes porovnavat ladeny vyfuk od AMA a vykuchanu TDI seriu...apropos, ako je na tom so zvukom a hlucnostou ten AMA?
Zvuk je ala Subaru Impreza!!! nadhera.
Co sa tyka garantovania zvysenia vykonu, krutak dodrzaliVykon motora mozno na inom aute by bol ako deklaruju ale stoji to za to. So sanim som nemeral vykon, mozno je tam zvysenie...
Nieco stareMarkus01 píše:Nemoh bys udělat nějaký krátký videjko a podělit se o ten sound?riki18 píše:Je to velky rozdiel, hucalo to dost ale kedze som dal ostru vacku, hluk isiel o polovicu dolesubz3ro_tdi píše:riki18: nemozes porovnavat ladeny vyfuk od AMA a vykuchanu TDI seriu...apropos, ako je na tom so zvukom a hlucnostou ten AMA?
Zvuk je ala Subaru Impreza!!! nadhera.
Co sa tyka garantovania zvysenia vykonu, krutak dodrzaliVykon motora mozno na inom aute by bol ako deklaruju ale stoji to za to. So sanim som nemeral vykon, mozno je tam zvysenie...
mam pocit ze je to 60mm.Torgan píše:a aky priemer rury ti tam dali?:)
ma to mooc hezky zvuk a diesla:)
a original nevies aku si mal?riki18 píše:mam pocit ze je to 60mm.Torgan píše:a aky priemer rury ti tam dali?:)
ma to mooc hezky zvuk a diesla:)