veľká spotreba fábia 1.9 TDI VAG hlási 10,2 g/na vstrek
Moderátoři: šulda, Moderátoři
veľká spotreba fábia 1.9 TDI VAG hlási 10,2 g/na vstrek
mám Fábiu 1.9 TDI 74kW a cez VAG-com som zistil, že mám veľkú spotrebu kvôli tomuto: diagnostika ukazuje že dáva 10,2-10,4 g/na vstrek paliva a medza je od 3/4-11, takže mi dáva strašne veľa paliva a preto mám veľkú spotrebu, ukazuje mi 7,5 čo predtým bolo v pohode 5:((( chcem sa spýtať že ako sa to dá cez VAG-com upraviť?
-
- Aktivista
Odpovědi: 1
Vagem to neupravíš ale pouze zkontroluješ. A teď jak: http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=47910
konečne mi tu niekto odpísal, viel dank"!!! ale aj tak si ma nepotešil, musím pozreť vag že aké hodnoty mi to ukazuje a potom sem napíšem, takže ak budú hodnoty v mínuse tak mám veľkú spotrebu a ked sú v pluse tak je to lepšie a 0 je ideal:D dobre som to pochopil?:DD a kde sa dá nastaviť ten vačkový hriadel (doprava , doľava)?????musí sa niečo demontovať alebo tak niečo?
no takže konečne došiel otec domov s autom a pozrel som to, dal som dole kryt a uvidel som v strede jeden šrób čo sa nemá nič s ním robiť a potom tie 3 čo si mi písal. no a tie sa majú trocha povoliť a potom čo????Martin.R píše:No myslim že jsi hlavně v jiné sekci, ale to už je teď jedno. Nic rozebírat nemusíš, jen sundáš vrchní kryt rozvodů je jen na sponkách a pak povolit (s rozumem) 3xM8 a ladit.
-
- Aktivista
Odpovědi: 1
Ne povolíš ty tři M8 a pak tim středovim točíš (vačkou) a kolo stojí. Musíš s tim hejbat jen o desetiny milimetru, je to hrozně citlivý.mito85 píše:takže mám odtiahnúť tie 3 šróby a potom ešte skúsiť odtiahnúť ten stredový??? ináč týmito pokusmi sa nedá niečo posrať- napr. že by sa roztrhol remeň a rozbila hlava a pokrútili valce?? len sa pýtam aby som potom neľutoval:DDD
diki moc za rady !!! pre istotu a na margo príspevku s tými ventilmi, sa nemôže nič pokrútiť?:DDMartin.R píše:Ne povolíš ty tři M8 a pak tim středovim točíš (vačkou) a kolo stojí. Musíš s tim hejbat jen o desetiny milimetru, je to hrozně citlivý.mito85 píše:takže mám odtiahnúť tie 3 šróby a potom ešte skúsiť odtiahnúť ten stredový??? ináč týmito pokusmi sa nedá niečo posrať- napr. že by sa roztrhol remeň a rozbila hlava a pokrútili valce?? len sa pýtam aby som potom neľutoval:DDD