Dnes v noci mezi 12-5 hodinou ranní mi odcizili vůz Škoda Octavia 1.9 TDI 4x4.rok výroby 2001,stříbrné barvy.
Registrační značka 4P4 5965.
Auto mělo 16 palcové alu kola typu RS.Na zadním skle byla originál nálepka Octavia 4X4.Ve vozidle byla autosedačka.
Auto bylo odcizeno z obce Vejprnice,okres Plzen - sever, přímo před mým barákem.
Pomozte při hledání prosím.
kontakt na mne je - 725525007. díky moc za pomoc.
ahoj přesně tak napsal jsem to do více témat aby to vidělo co nejvíce lidí.
nejsem takovej člověk co má peníze,na to aby šel do bazaru a koupil hned jiné....díky
@Jozef: neblazni.... taka prestavba je pakaren... nepoznam vela ludi co to robili a kazdy jeden povedal ze uz by sa do toho druhy krat nepustil
@M3POWER: cece, priamo zpred baraku.... to je drzost.... to normalne nastartovali alebo odtiahli?
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Ještě připíšu detail-na předku má to auto normální tlumiče a péra takže není vysoká na zadku je zvedlá to má tlumiče ze čtyřkolky.Už jsem to tak koupil, já bych to tak neudělal, chtěl jsem si to na tom předku časem zvednout,bohužel asi už nebudu mít to štěstí.