Výměna dvouhmotového setrváku za jednohmotu
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- Martin Kanňuch
- Přispěvovatel
Ahojte.
Vedeli by ste mi poradit z coho je presne jednohmotnostny zotrvacnik
037 109 273 , ze vraj to je z golf 3 1.9tdi/90k, ale ja som ziadne taketo informacie nenasiel.
Predpokladam ze je to zle opisane a ma namiesto 109, byt 105, ale aj tak tam chyba za cislicami B, C.
Potreboval by som to do O1, tdi M2001, mohla by byt ta jednohmota?, pripadne aj bez toho pismena B, pripadne C ?
Vdaka za info
Jaro
Vedeli by ste mi poradit z coho je presne jednohmotnostny zotrvacnik
037 109 273 , ze vraj to je z golf 3 1.9tdi/90k, ale ja som ziadne taketo informacie nenasiel.
Predpokladam ze je to zle opisane a ma namiesto 109, byt 105, ale aj tak tam chyba za cislicami B, C.
Potreboval by som to do O1, tdi M2001, mohla by byt ta jednohmota?, pripadne aj bez toho pismena B, pripadne C ?
Vdaka za info
Jaro
octavia rs jednohmota
ahoj,
je mozny namontovat a provozovat jednohmotu na Skoda Octavia 1,8T RS, rv. 2001 ? Chip na 154KW ... za posledni 3 roky jsem prosel vymenou spojky 2x ( komplet i se setrvacnikem ), z toho duvodu jsem uvazoval o sete Sachs K70038-02F... pokud doporucujete neco jineho, tak co?
je mozny namontovat a provozovat jednohmotu na Skoda Octavia 1,8T RS, rv. 2001 ? Chip na 154KW ... za posledni 3 roky jsem prosel vymenou spojky 2x ( komplet i se setrvacnikem ), z toho duvodu jsem uvazoval o sete Sachs K70038-02F... pokud doporucujete neco jineho, tak co?
Zdar chlapi tak uz mam na svoji O1 agr taky 1hmotak.A fakt super zadne vibrace atd ani to neni poznat.Jenom me prekvapilo jak jde najednou lehce slapat spojka.Mam Sauledu hds 2x3.5a pohoda.Chlapce od brzdy.Cz musim pochvalit rychle a levne.Motor na volnobeh jde krasne plynule žádné hádání s 2hmotou jako před tím.Fakt doporučuju 

Bosch kts 570,vcds,Beeprog
šrouby na jednohmotu
Jaké mají být šrouby pro jednohmotnostní setrvák pro Ocatvia I. Mám starší sadu s jednohmotou a nemám šrouby.
Díky.
Díky.
lacika píše:Tiez som vymenil dvojhnotu za jednohmotu. Pedal mäkky, startovanie je tichsie, aj na volnobeh menej vibruje autom, ako pri starej dvojhmote. No pri pridani, alebo naopak, ked dam nohu dolu z plynu, tak motorom cukne(trhne). To asi predtym tlmila dvojhmota, lebo to nerobilo. Je to dost neprijemne, da sa s tym nieco robit?puci píše:Tiež som dal jednohmotu, hned som na nej spravil taliansko 2500km a moje doterajšie poznatky.
1. spojkový pedál bol po výmene jak hovno, ale už ztvrdol, chvalabohu, cítil som sa ako v maminej EX fabii 1,4 mpi - grc
2. auto má ostrejší zvuk a je trochu hlučnejšie, ked šlapnem na plyn v dialničných rýchlostiach
3. trhnutie motorom pri pridaní a ubratí plynu ako keby bol urvaný silentblok na prevodovke (kamarátova fábia ATD robí to isté)
4. a zdá sa mi, že ide lepšie do otáčok, nie je o niečo ľahší ako dvojhmota??
Aké máte poznatky vy?? Trápi ma hlavne ten 3. bod, trochu mi to lezie na nervy, už som začal uvažovat o Powerflexe na motor.
U mňa po výmene dvojhmoty na OII BKC na úplne nový set ATD zn. LUK presne ten istý problém-ak dám nohu dole z plynu alebo pridám tak to z motorom dosť trhne. Robí to hlavne tesne pri 2000ot. Som ďalší kto sa pýta: dá sa stý niečo robiť? Je to dosť nepríjemné takto jazdiť.
- subz3ro_tdi
- Aktivista
Je to neprijmne, hlavne preto ze sa clovek na to sustredi a potom to uz podvedome zamerne vyhladavaceltic píše:U mňa po výmene dvojhmoty na OII BKC na úplne nový set ATD zn. LUK presne ten istý problém-ak dám nohu dole z plynu alebo pridám tak to z motorom dosť trhne. Robí to hlavne tesne pri 2000ot. Som ďalší kto sa pýta: dá sa stý niečo robiť? Je to dosť nepríjemné takto jazdiť.

Este je druha moznost ->l ist cestou pevnejsich ulozni motora a prevodovky -> specialne ta kyvna vzpera co vymedzuje volu motora od napravy urobi hodne, pokial to zpevnis tvrdou gumou alebo polyurethanom tak sklbanie bude fuc, ale takisto aj veskery komfort v interieri

Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Mám ATD set od Laďase, montoval Huml.celtic píše: U mňa po výmene dvojhmoty na OII BKC na úplne nový set ATD zn. LUK presne ten istý problém-ak dám nohu dole z plynu alebo pridám tak to z motorom dosť trhne. Robí to hlavne tesne pri 2000ot. Som ďalší kto sa pýta: dá sa stý niečo robiť? Je to dosť nepríjemné takto jazdiť.
Žádné trhnutí jsem nezaznamenal, najeto na něm kolem 30 tkm.
Superb III 2018 CRLB, Superb II 2015 CFGB, ex-Rapid 2014 CBZB, ex-Passat 3C 2007 BLS,