úprava softu [pro zasmání a uvolnění atmosféry]

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Zamčeno
nugget
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Příspěvek od nugget »

turbo kamna power píše:nugget: ááá já jsem tě prokouk, ty si tady akorád dělš prdel a doma u počítače se z toho řežeš smíchy, jak ti to všichni žerou a vztekají se (LOL) (rofl) (LOL)
ale já ti to nesežeru 8-) :P
Ti co se jich to týká se vztekají.... Já z toho prdel mám, protože ze mě neměli nikdy ani korunu, protože nejsem ovečka ;)
znám různá tajemství....
nugget
Sběrač informací

Příspěvek od nugget »

TK píše:Asi to na tebe bude moc, ale ještě jednou to zkusím. Mohl by jsi napsat prosím něco konkrétního.
je to na mě moc
znám různá tajemství....
TK
Přispěvovatel

Příspěvek od TK »

nugget píše:
TK píše:Asi to na tebe bude moc, ale ještě jednou to zkusím. Mohl by jsi napsat prosím něco konkrétního.
je to na mě moc
Nic si z toho nedělej. Dobrou noc.
reesha
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: úprava softu

Příspěvek od reesha »

nugget píše:
Dukes píše:
nugget píše:Udělá mi Dieselpower soft "na míru" na autě s comonrailem? A i na autě s benzínovým motorem? Dík za odpověď.
Jak už tady Jayson řekl, neni problém Common rail ani turbobenzín.
Každou úpravu děláme na míru danému vozu. Nic z internetu, neboj. ;)

Jaký máš auto?

Tak oba mi lžete, protože já na 100% vím, že pro Dieselpower dělá tyhle softy externí pracovník (LOL) a vy to pak vydáváte za svoje? Hmmm jen tak dál.... to není dobrá vizitka, přitom na tom není nic špatnýho, ale pověst Boha by tím nejspíš utrpěla. Kdo lže ten krade..... (crazy)
Ahoj nugget, alias Smradlavá žížalo, alias Pepa Šarkézy (omlouvám se že nevím jak se tvé příjmení přesně píše - vím že to není správně).

Myslím že nejsem sám, ale tvé jednání - dle mého názoru - hraničí buď s ubohostí, nebo s nedoceněností. :?

Několikrát tě Dukes žádal, po tvých výpadech proti mé osobě, abys přestal přispívat na toto forum. A to jsme tě žádali opravdu slušně, bez žádného okamžitého banování. Zjevně bez úspěchu, protože to nepomohlo. :roll:

Nejvíce jsem zklamán z toho, že vlastně ani nevím, co jsem ti provedl. Viděl jsem tě jednou jedinkrát v životě, když tě k nám přivedl Forest. Ani tehdy jsem se k tobě nechoval neslušně. :o

Dokonce jsem pro tebe ani nikdy nic nedělal.

Nedokážu tedy pochopit tvé výpady vůči mě, či vůči Dieselpoweru.

Mám zde jediné vysvětlení. Děláš to pro mého konkurenta, tvého "současného Boha", kterému je pravděpodobně Dieselpower velkým trnem v oku.
Je to úsměvné, ale zároveň smutné. Nedovedu si představit, co tak zásadního pro tebe tento člověk dělá, abys před národem dělal ze sebe šaška - a to dlouhodobě.

Není-li to tak, prosil bych opravdu vysvětlení, proč takto konáš..?

Nyní deaktivuji uživatele nugget, a byl bych rád, kdybys mi odpověděl pod svým původním nickem, který není zabanován.

Díky předem, že se zachováš slušně, a vysvětlíš mi tvé útoky. Richard Štrunc, alias Reesha

PS: k úpravě řídících jednotek se asi nebudu vyjadřovat, jelikož většina zdejších návštěvníků ví, jak se situace má
Obrázek Obrázek

Prohlížeč logů LogView stahujte tady

PS: Hledáme (ne)mechanika, viz odkaz s popisem
reesha
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od reesha »

Tak malá oprava..

Žížalu už stihl deaktivovat Dukes poté, co nerespektoval naše žádosti ukončení zasílání příspěvků.

Takže, jestli vůbec mi chceš dát nějaké vysvětlení, rád jej přijmu přes kontaktní formulář a eventuelně jej zde zveřejním.

Jinak tě žádám veřejně o to, abys opravdu respektoval přání nás adminů, a přestal zde dělat bordel. Chápu, že to může být jistý způsob seberealizace, ale myslím, že máš dost prostoru na ostatních forech.

Díky za respektování
Obrázek Obrázek

Hoblik
Přispěvovatel

Příspěvek od Hoblik »

Ty brdo, fakt nechapu jak nekdo muze byt tak natvrdly, zmenit si nick a doufat ze se na nej neprijde...to uz fakt svedci o neci inteligenci (LOL)
CDVA combi :-)
jaykay
Aktivista

Příspěvek od jaykay »

njn nejhorsi je srazka s blbcem a v tomto pripade s megablbcem
VW Touran 2.0TDI BKD Highline chip by dragpower.cz
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

Nechapem to vas este furt tie hlupe zabomysie vojny bavia? Konkurencny boj je svina. Mne je to jedno premna zamna sa tu zozerte navzajom. Vo vseobecnosti to uz zacinam vnimat tak ze diskusne fora uz niesu nato aby si ludia navzajom pomohli a poradili si, ale aby sa na nich stoj co stoj nasilu presadzoval biznis konkretnych firiem stojacich na pozadi. Uz len cakam kedy budu fora pristupne vyhradne len pre zakaznikov tychto firiem. Toto forum klesa pomaly ale isto na dno :kol1:
Markus01
Aktivista

Příspěvek od Markus01 »

TDI tech píše:Nechapem to vas este furt tie hlupe zabomysie vojny bavia? Konkurencny boj je svina. Mne je to jedno premna zamna sa tu zozerte navzajom. Vo vseobecnosti to uz zacinam vnimat tak ze diskusne fora uz niesu nato aby si ludia navzajom pomohli a poradili si, ale aby sa na nich stoj co stoj nasilu presadzoval biznis konkretnych firiem stojacich na pozadi. Uz len cakam kedy budu fora pristupne vyhradne len pre zakaznikov tychto firiem. Toto forum klesa pomaly ale isto na dno :kol1:
Ta poslední věta je smutně pravdivá. Dneska už je na všechno informační embargo takže nic novýho se člověk nedoví a řeší se už jenom spory nebo běžný aplikace se kterejma se tu začlo před x lety. Z koníčka se stal obchod. :roll:
OI: ASV+S764+hybrid RR Auto+soft Dragpower . HP+Eibach+Strongflex+TT puky+23mm stab . FN-III 312mm
dolar100
Aktivista

Příspěvek od dolar100 »

Ja by som to tak čierne nevidel, myslim ze toto vsetko patri k ludskej komunikacii. Nikdy pri takom mnozstve ludi nenastane idealny stav.
Mercdes C cdi
reesha
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od reesha »

Tak jsem [ne]dostal odpověď od Žížaly. Dle přání zveřejňuji komunikaci - myslím že dále pokračovat nebude:

----------------------
----------------------
Mail 1: Pepa - Žížala (09:48:02) píše:Proč to dělám? Vzpomeň si jak k tobě přijelo auto, které dělal můj velmi dobrý kamarád. Nalil tam soft od Sportmotoru o kterém ty jsi prohlásil, že je divné že to vůbec přijelo. Přitom co děláš ty? Nalejváš to zrovna tak.... stejnej případ jako powerboxy o kterých píšete jak jsou na hovno a prodáváte je. Na to jsi neodpověděl, jestli se nepletu. Místo toho se vychloubáš jak jste na mě přišli. to se dalo čekat, když to píšu z jednoho místa, tak hloupej nejsem. Pokud vím používáte stejný praktiky. Potom se nemůžeš divit, že se najde někdo kdo se chová stejně. Forest je kapitola sama pro sebe. Otravoval mě jako zástupce Dieselpoweru a okradl mě. Uveď vše na pravou míru tzn. jak nalejváte softy a to s těma powerboxama. Bude tohle neupravené na foru? A bude k tomu odpověď bez lží? Měj se hezky.
Mail 2: Richard - Reesha odpověděl na Mail 1 (10:32:37):
Chápu dobře, že ty tvoje "agresivní" výpady vůči mě jsou z toho důvodu, že mi někdy přijelo nějaké auto, u kterého jsem se divil, že přijelo?

Jestli je to tak, je to z mého pohledu velmi velmi ubohé. A ty se v tom nyní vyžíváš a asi si připadáš jako velká "masírka".

Můžu tě ubezpečit, že mi sem přijelo "mraky" takových aut od různých firem, a pokud ten software je špatný, tak to lidem sdělím. Nevím vůbec o co se jednalo, ale jestli je to jedno z těch aut, které "padlo" už při diagnostice, tak nevím co se divíš..?

Nevím co bys dělal, kdyby se stalo něco horšího, závažnějšího. Třeba - kdybych na tebe házel špínu jako ty na mě..? To bys vyvraždil DIESELPOWER?

Měl by sis to v hlavě trošku dát dohromady člověče. Já se alespoň snažím dělat dobře svou práci. Jsou tu i tací, kteří lidi okrádají, a proti těm by se měl zaměřit tvůj hněv.

Já dokonce vím, kde to pramení. Měl bys ale ze sebe přestat dělat blbce, nevěřím tomu že to Vojáček ocení tak jak si myslíš, že ti to za to vůbec stojí.
A můžeš mu klidně vyřídit, že máme odlišnou klientelu než on a že se mě bát nemusí.

Já si nikoho nevšímám, měl bys dělat to samé, nebo si najdi jiný objekt pro své nesmyslné "agrese". Možná by bylo vhodnější najít si jinou oběť, třeba nějakého starého nějakého soka, který ti v dětství ukradl lízátko. Myslím že to bude závažnější důvod pro tvé výpady a neuvolněný vztek. Někoho, koho znáš mnohem déle - resp. mluvil jsi s ním alespoň dvakrát v životě. Někoho, kdo ti třeba naznačil nějaké nesympatie.

A neber to špatně, je to míněno v dobrém. Nemám čas na řešení nesmyslných sporů.

S pozdravem Richard Strunc
Mail 3: Pepa - Žížala odpověděl na Mail 2 (11:54:08) píše:S Michalem to nemá nic společnýho. Ten o tobě přede mnou nikdy nic neřekl a to že mi dělal soft je jiná věc. Neni to o lezení do prdele. Četl jsi to co jsem psal? Neměl jsi nás pomlouvat, chápeš? Začal jsi s tím vlastně ty. Nepsal jsem, že děláš něco špatně. Ale evidentně jsem se trefil do bolavýho místa. Příště si jen rozmysli o kom co říkáš, protože jsou i lidi kterých se tohle dotkne. Celý jste si to udělali sami.
Mail 4: Richard - Reesha odpověděl na Mail 3 (12:22):
Hele, je mi to fakticky jedno. Jak už jsem napsal, mám na práci jiné užitečné věci místo dohadů o kravinách.

Nikoho záměrně nepomlouvám, pokud mi přijede auto se software, který je špatný či dokonce nebezpečný, tak to zákazníkovi řeknu (a že jsem jich tu neměl málo).

Na to ti snad poradím jen jedno - ZAČNĚTE TO DĚLAT POŘÁDNĚ.

A nebo ať ke mě Vaše auta s problémy nejezdí. Dejte jim prosím ZÁKAZ, ať pak není někdo zklamaný. Nebudu ještě ztrácet svůj čas zkoumáním, jestli je to auto od Vás, abych si dával pozor na to, že řeknu zákazníkovi pravdu a tebe pak chytí amok a záchvat běsnění. Bude to jednodušší.

Fakticky nemám k tomu co dodat. Očekávám od tebe omluvu. Jestli se omluvit nehodláš, už mi psát nemusíš. Já se z toho nezblázním.

Měj se hezky, a přeju víc klidu v duši, možná víc zaměstnání abys přestal myslet na hovadiny a začal řešit normální věci.

S pozdravem, Richard Strunc

-----------------
-----------------

To je vše, téma jsem přejmenoval, nechám to tu pro pobavení. Jinak je to samozřejmě zcela offtopic, nemyslné a zbytečné.
(offtopic)
Obrázek Obrázek

Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Markus01 píše:Foreste nejsi to ty?
To mel byt vtip, predpokladam. Projdi moje prispevky a pochopis, ze by to bylo v rozporu se vsim, co cinim. Vskutku by me zajimalo, JAK jsi na toto mohl prijit :o ...kdyztak SZ prosim.

K tematu: netusim, jak to Richard delal pres net kdyz jsme jezdili po okoli Chomutova a ladili twinturbo co par minut. To by to vskutku musel ladit pres chat :D Nebo kdyz byl v Hradci Kralove (to byl tak rok 2004?) a on ladil auto v koncinach bez wifi ... zajimave.

Koukam, ze od te doby, co Dieselpower expandoval do Prahy tak je pomyslnym trnem v oku a znacne drazdi konkurenci, ktera je schopna se branit jen "agenty provokatery".
nugget píše:Já nepíšu že někdo dělá něco špatně přece :roll: Jen že vydávají cizí softy za své a nechají si je podle toho zaplatit, protože tlupa naháněčů tady vytváří dojem, že umí vše. Asi tak.
Prozatim je to jedina firma, ktera se v CR muze pochlubit funkcni aplikaci twinturba.
nugget píše:Takže není pravda že Dieselpower a Fun kupuje softy.
Nevim jak Fun, nicmene Dieselpower kupuje vsechny softy, ktere jsou potreba jako prostredi, ve kterem se obsahy RJ ("softy") upravuji ... mnohdy narozdil od pseudokonkurence.
nugget píše:Přece nevyzradím všechno hned.... nejsem hloupej
Verim, ze mas i dalsi prekvapeni. Jsem zvedav ... rozhodne bych tohle tema presunul sem: http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=8919 kde to bude mit sve opodstatneni.

Jinak obavam se, ze jsi hloupej, protoze si neuvedomujes, ze podle toho, odkud pristupujes (IP) je mozne presne urcit tvoji polohu. Neznam prozatim blizsi informace, ale podle toho jak pises bych te sacoval na Zizalu.
TDI tech píše:Toto forum klesa pomaly ale isto na dno :kol1:
Jenze kazde dno ma svoji vyhodu: moznost odrazit se od nej a stoupat. Verim, ze eliminaci takovychto pripadu bude mozne venovat cas opravdovym a serioznim technickym problemum.

Ted jsem si vsimnul editu od Richarda, takze si dovolim jen zbezne opakovat: ve vztahu ja VS Zizala je zavazek z jeho strany ve forme prislibu tykajiciho se turbodmychadla GT2260V z BMW, ktery se stale nesnazi nijak vyrovnat.

... omlouvam se, prubezne jsem projizdel diskuzi a editoval svuj prispevek a az ted jsem dojel na konec, kde se ma ocekavani potvrdila - jedna se o zhrzeneho a vysinuteho Zizalu. Nicmene jsem mu do jiste miry vdecny za to, jak se ted vybarvil, protoze se tim alespon prokazala realnost jeho pomluv smerovanych na mou osobu.

Bylo par pochybovacu, ale myslim si, ze nyni je i tomu nejzarytejsimu vse naprosto jasne ;)

Preji ti timto predevsim mnoho zdravi, ktere budes potrebovat at budes kdekoliv ... na konkurencnim foru nebo treba v Bohnicich 8)
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Markus01
Aktivista

Příspěvek od Markus01 »

Forest píše:
Markus01 píše:Foreste nejsi to ty?
To mel byt vtip, predpokladam. Projdi moje prispevky a pochopis, ze by to bylo v rozporu se vsim, co cinim. Vskutku by me zajimalo, JAK jsi na toto mohl prijit :o ...kdyztak SZ prosim.
No podle agresivity jsem hádal... Byly 2 možnosti kdo by to tak mohl být a netrefil jsem se. Tímto se ti veřejně omlouvám.
OI: ASV+S764+hybrid RR Auto+soft Dragpower . HP+Eibach+Strongflex+TT puky+23mm stab . FN-III 312mm
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Markus01 píše: No podle agresivity jsem hádal... Byly 2 možnosti kdo by to tak mohl být a netrefil jsem se. Tímto se ti veřejně omlouvám.
Soudil jsi podle formy, ale zjevne jsi nevzal v potaz obsahovu stranku sdeleni. Rozhodne, kdybych se k necemu takovemu snizil (jako ze je to hluboce pod moji uroven), tak bych tak necinil z IP adres, ze kterych se normalne prihlasuji, navic ja mam uplne jiny styl vyjadrovani i slovnik, ktere by me prozradily ... i proto se me to tak dotklo. Nicmene, omluva prijata, vazim si toho.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Misík
Přispěvovatel

Soft

Příspěvek od Misík »

Mohol by som poprosit nech tu niekto vysvetli aky je rozdiel medzi nalievacmi softou a softom na mieru ja to viem ale nech to vedia aj ludia ktory vtom nemaju jasno a nechapu voco Go...
VW Passat B5 1.9 TDI syncro 320Nm 155Ps
https://dieselpower.cz/forum/viewtopic. ... highlight=
Zamčeno

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“