Ne neboj se, nervy mi neruply.subz3ro_tdi píše:Tiez mi to neprislo tak ze SupermanXXX sa snazi pospinit DP. Skor sa snazil pokusom o zmier obhajit konkurenciu (o ktorej sa predpoklada ze zalozila toto vlakno) a Reeshovi rupli nervy..... ani sa mu nedivim, aj ked SupermanXXX za to nemoze, len sa ozval k "blbej" teme....
Problém by nebyl v tom co píše, a opravdu by to bylo napsané velmi diplomaticky. Bylo by, ale... pokud by to ovšem byla pravda. Tato věta není pravdivá - milý pan Superman nic takového na dílně neměl.
Pokud píšete, že je z vedlejšího fora (asi forum které já myslím), tak vím přesně odkud vítr vane. Předpokládám, že je ze stejného fora jako Žížala, nugget atd..SupermanXXX píše:kupříkladu minulej měsíc sem viděl v dílně OII TDI PD která po chipu od DP nedojela ani domu nutno podotknout že to chipem ale nebylo nýbrž už měla najeto víc jak 3 kila a odešla by tak jako tak
Myslím že takové špinění by se vůbec nikomu nelíbilo.
Ale budu rád, když se k tomu vyjádří sám pan Superman, a klidně může napsat jméno. Bylo by vhodné, když už někoho špiním, abych se k tomu postavil čelem.
Nic víc, nic míň.
Tedy může mi někdo vysvětlit, proč lidé z okolí Vojáčka... promiňte, pana Vojáčka .. mají neustále tendenci na DIESELPOWER či mojí práci házet špínu??? Rád bych se to dozvěděl.