úprava softu [pro zasmání a uvolnění atmosféry]

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Zamčeno
reesha
Site Admin
Odpovědi: 0
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od reesha »

subz3ro_tdi píše:Tiez mi to neprislo tak ze SupermanXXX sa snazi pospinit DP. Skor sa snazil pokusom o zmier obhajit konkurenciu (o ktorej sa predpoklada ze zalozila toto vlakno) a Reeshovi rupli nervy..... ani sa mu nedivim, aj ked SupermanXXX za to nemoze, len sa ozval k "blbej" teme....
:bang:
Ne neboj se, nervy mi neruply.

Problém by nebyl v tom co píše, a opravdu by to bylo napsané velmi diplomaticky. Bylo by, ale... pokud by to ovšem byla pravda. Tato věta není pravdivá - milý pan Superman nic takového na dílně neměl.
SupermanXXX píše:kupříkladu minulej měsíc sem viděl v dílně OII TDI PD která po chipu od DP nedojela ani domu nutno podotknout že to chipem ale nebylo nýbrž už měla najeto víc jak 3 kila a odešla by tak jako tak
Pokud píšete, že je z vedlejšího fora (asi forum které já myslím), tak vím přesně odkud vítr vane. Předpokládám, že je ze stejného fora jako Žížala, nugget atd..

Myslím že takové špinění by se vůbec nikomu nelíbilo.

Ale budu rád, když se k tomu vyjádří sám pan Superman, a klidně může napsat jméno. Bylo by vhodné, když už někoho špiním, abych se k tomu postavil čelem.

Nic víc, nic míň.

Tedy může mi někdo vysvětlit, proč lidé z okolí Vojáčka... promiňte, pana Vojáčka .. mají neustále tendenci na DIESELPOWER či mojí práci házet špínu??? Rád bych se to dozvěděl.
Obrázek Obrázek

Prohlížeč logů LogView stahujte tady

PS: Hledáme (ne)mechanika, viz odkaz s popisem
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

asi proto že Praha je malá jiný vysvětlení mě nenapadá nebo že bys byl lepší? (rofl)
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
toby66kw
Aktivista

Příspěvek od toby66kw »

Ressho, v té slohovce nahoře si zapoměl napsat důležité slovo "NĚKTEŘÍ"
lidé z okolí Mvojáčka.

Důvod tohoto chování neznám, ale bude zdřejmě podobný jako u lidí z tvého okolí, kteří dělají totéž.

Mě třeba vadí že se ztratili fotky a komentáře k provrtanejm PD vstřikovačům. :(
G5 TDI - 66KW - 3X OFF + VB + čip a Plusko jede líp

G5+ko TDI -77KW + 3X OFF + Oleg Hybrid = 142 MAHA kw Mvolessoft
nogis
Aktivista
Příspěvek od nogis »

To máš naprostou pravdu, člověk se na jiných fórech dozví zajímavou špínu na CHF od lidí, kteří bezhlavě kopou za DP... Některý lidi prostě nechápu. Jmenovat radši nebudu, myslím si o nich své a oni to vědí. ;)
VW Passat B8 variant R-line, CUAA 218kW/591Nm
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

Tak bude problém v lidech z obou táborůa asi nejlepší by bylo sesypat je do jednoho fóra nebo ať zi založí vlastní plné polopravd a teorií a zde nebo jinde ať rači jen čtou... ;)
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
SupermanXXX
Přispěvovatel

Příspěvek od SupermanXXX »

to: Reesha. Nikoho nešpinim jestli ti to tak přijde tak můj příspěvek smaž vadit mi to nebude. DP patří mezi elitu o tom žádná. Tu oktávu sem viděl nevim proč bych si měl vymíšlet nejsem pohádkář jak víš že ta oktáva neexistuje ty víš o každym PDčku který kleklo ve sředočeskym kraji? :D Chápu že po tomhle tématu můžou bejt některý lidi přecitlivělí taky bych byl ;) Takže ještě jednou nikoho nešpinim a ani nejsem tajný agent z konkurenčních firem (LOL)

PS: jestli to nečemu pomůže jmenuju se Roman Jankula a doufám že si můžem tykat :D
96 tutbo + 764 + chip + EGR + KAT off
dolar100
Aktivista

Příspěvek od dolar100 »

PS: jestli to nečemu pomůže jmenuju se Roman Jankula a doufám že si můžem tykat :D
Ahoj teší ma ja som Marek (noteeth)prajem peknú predvianočnú atmosféru[/quote]
Mercdes C cdi
KamilGTTDI
Přispěvovatel

Příspěvek od KamilGTTDI »

ja bych tohle tema uzavrel...vsude se lidi spinej navzajem....jen me mrzi ze kdyz se do tebe Reecho nekdo nahodou opre...hned se odkazujes na pana Vojacka a s nim spolecne deni...nezlob se ja taky kopu za jeho tym ale tohle uz je na me trochu moc, prijde mi ze tady posledni dobou resite nesmysly a veci ktery by se resit meli jak jiz uz psal Toby treba ohledne tech der v PD vstrikach to radsi smazat a je klid, tohle bych treba ja jakoz to pospineny se snazil treba vysvetlit proc a nac a ne to smazat a je to, dalsi vec mi prijde uplne mimo, ze kdyz se kouknu do nabidky kazdej je tam ADEPT NA BAN jen proto ze upnul svuj inzerat driv nez za 140hodin, to je taky mimo misu, ale to uz je etvoje vec, jinak co se tyce DP mam k nemu respekt, byla to moje studnice v mych zacatkach, spousta navodu, rad atd...ostatne prvni dily jsem mel od DP jakoz to stare tak i nove ale posledni dobou mi prijde ze se sem lidi i na jine forum chodi jen a pouze bavit spinou a tomu podobne......takze jak tady nekdo psal preju hodne pracovnich uspechu a super predvanocni atmosferu.....
Skoda Octavia KIT CAR - ve vystavbe
Skoda Octavia WRCo - do jara bude
Jayson
Aktivista

Příspěvek od Jayson »

Možná by stálo za připomenutí kdo "někdo náhodou" tuhle diskusi rozpoutal.
KamilGTTDI
Přispěvovatel

Příspěvek od KamilGTTDI »

Jayson píše:Možná by stálo za připomenutí kdo "někdo náhodou" tuhle diskusi rozpoutal.
ale me nejde kdo o zacal nebo nezacal me jde o to ze na to nikdo nerekl ani pul slova.....viz. trysky PD (LOL)
Skoda Octavia KIT CAR - ve vystavbe
Skoda Octavia WRCo - do jara bude
toby66kw
Aktivista

Příspěvek od toby66kw »

KamilGTTDI píše:
Jayson píše:Možná by stálo za připomenutí kdo "někdo náhodou" tuhle diskusi rozpoutal.
ale me nejde kdo o zacal nebo nezacal me jde o to ze na to nikdo nerekl ani pul slova.....viz. trysky PD (LOL)
Kamil neprut. ;)

Ladas a Nogis pěkně napsaní , a já prostě nechcu řešit , nebo být řešen zato, že sem pořídil SW jinde. :(

Su tu protože mě to baví, nenaháním zde Sosáčkovi zákazníky, znám osobně několik lidí co by za DP snad i dejchali a když se setkáme nemáme žádnej prodlém. ;)
G5 TDI - 66KW - 3X OFF + VB + čip a Plusko jede líp

G5+ko TDI -77KW + 3X OFF + Oleg Hybrid = 142 MAHA kw Mvolessoft
Baťa1
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baťa1 »

ale že vas to furt baví jak ženské (LOL)
VW Golf 1 RTDI sprint
Bmw M3 Drift
Zetor 25@ orba
mistr ve sprintu do3,5ben 2016
fabiátor
Moderátor

Příspěvek od fabiátor »

By mě zajímalo co máte pořád s těma provrtanýma vstřikama. Asi neni co po psu hodit, tak aspoň tohle. Telefon na Richarda si snad najít umíte a pokud to někoho opravdu zajímá, tak se ho zeptejte napřímo, jako jsem to udělal já. Tady na foru se takový kauzy nikdy nevyřeší, zvlášť pokud to řeší lidi se sprostředkovanýma informacema.
chiptuning
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chiptuning »

fabiátor píše:By mě zajímalo co máte pořád s těma provrtanýma vstřikama. Asi neni co po psu hodit, tak aspoň tohle. Telefon na Richarda si snad najít umíte a pokud to někoho opravdu zajímá, tak se ho zeptejte napřímo, jako jsem to udělal já. Tady na foru se takový kauzy nikdy nevyřeší, zvlášť pokud to řeší lidi se sprostředkovanýma informacema.
jestli te opravdu zajimaji ty provrtane vstriky tak tady je o nich vlakno,ono to provrtani melo opodstatneni i kyz to ma i sve negativa , vetsinou to bylo prezentovano jako nesmyslna uprava , ale napr v tomto vlaknu nakonec vetsina pochopila o co slo a nekteri i priznali svuj omyl nebo spise nevedomost ;)
http://www.powerdiesel.sk/viewtopic.php?f=65&t=228
Drag Power
Jayson
Aktivista

Příspěvek od Jayson »

Pokud vím, tak by si alpiners měl uklidit prvně před vlastním prahem, než začne hanit ostatní.
Zamčeno

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“