SupermanXXX píše:to: Reesha. Nikoho nešpinim jestli ti to tak přijde tak můj příspěvek smaž vadit mi to nebude. DP patří mezi elitu o tom žádná. Tu oktávu sem viděl nevim proč bych si měl vymíšlet nejsem pohádkář jak víš že ta oktáva neexistuje ty víš o každym PDčku který kleklo ve sředočeskym kraji?

Chápu že po tomhle tématu můžou bejt některý lidi přecitlivělí taky bych byl

Takže ještě jednou nikoho nešpinim a ani nejsem tajný agent z konkurenčních firem
PS: jestli to nečemu pomůže jmenuju se Roman Jankula a doufám že si můžem tykat

Ano neboj se, mám přehled o všech octaviích II které jsem dělal za poslední půlrok. Mohu tedy odpovědně říci, že pokud napíšeš větu, že minulý měsíc jsi na dílně viděl od DP octavii II (a DP myslíš DIESELPOWER), která nedojela po chipu ani domu, tak jsou dvě varianty:
- buď jsi ubohý lhář
- nebo neznáš skutečnost, a octavia 2 nebyla laděna od DP
Jiná varianta pravděpodobně není (pokud ano, prosil bych někoho zasvěceného, aby ji vynesl na světlo).
Nerad bych toto nechal plavat, protože je to házení špíny na DIESELPOWER, a to ať je to záměrné, nebo nezáměrné z nevědomosti.
Pokud nemám ověřené informace, a jsou jen zprostředkované, osobně je neprezentuji jako pravdu a ještě veřejně. Tímto zde děláte ze sebe blbce, otázka zní, pro koho a proč toto opravdu děláte..? Toto je bez emocí, ale drzost lidí je opravdu neuvěřitelná. Jestli to opravdu děláte jen pro to, aby bylo o čem tlachat, tak bych Vás poprosil, abyste si vybrali někoho jiného, na koho budete takovou špínu házet.
===================
Při této příležitosti se vyjádřím také ke zprávě Sportmotor, která je k užitku odpůrců DIESELPOWER a je velmi dobře živena po všech konkurenčních forech:
vlákno
Zpráva o tom, jak jsme špatně naladili octavii II TFSI. Můžu ubezpečit, že je to stejná lež jako lež pana Jankuly o Octavii na dílně.
Některé lidi, jako je velkým příkladem pan Dymovský ze Sportmotoru, ani oficiální vystoupení od veřejného lhaní neodradí.
Update .. Kontroloval jsem právě text na jejich stránkách, a vidím, že to již odstranili. Zřejmě si uvědomili, že je to na žalobu.
===================
Pro Tobbyho:
Co se týče vstřikovačů, nemám ani chuť zde cokoliv vysvětlovat. Téma o nich visí na jednom, možná na dvou či více dalších forech. To nestačí?
Já nemám ani nejmenší chuť se tím dál zabývat. Pokud se zeptáš majítele vozu, tak ti přesně řekne, jak to bylo a taky pochopíš, proč jsem to téma smazal a proč se k tomu nehodlám vyjadřovat.
Je to další lež pana Šarkézyho (omlouvám se znovu že nevím jak se jeho jméno píše), stejně jako tato lež od pana Jankuly (ať už je to lež pana Jankuly, nebo někoho jiného).
Ale napíšu k tomu jen toto:
- domluva s majitelem byla taková, že úprava je tajná, a že nechci aby se o ní další lidé - konkurence - dozvěděli (pokud možno konkurence)
- vše bylo se souhlasem majitele
- byla zadarmo v rámci vývoje
- měla svůj účel, který dobře plnila
Všechny tyto body původní majitel potvrdí, nebo alespoň předpokládám, když je to pravda a mě to potvrdil, když jsem jej rozzlobený kontaktoval.
Můžu říci, že tímto mě jejich majitel velmi zklamal a že jsme tímto spolu skončili. Neudělal to sice on, ale dopustil špinění DIESELPOWERU, i když chápu, že internet nepoužívá, a nemůže vědět co dělají dieselpower-pranýřovači po forech (z okolí již zmíněného pána).
Odkážu tedy kohokoliv dalšího na kontaktování původního majitele vstřiovačů, a už se k tomu nechci vyjadřovat, protože je to opravdu pouze házení špíny.
Pravdu zajisté zná i pan Šarkézy, pokud tedy píše po forech toto, můžete si všichni o něm udělat ucelený obrázek, co je to za člověka. A to bez emocí, ať je to člověk "našeho tábora či konkurenčního".
=================
Další velkou lež, která taky leží na CHF a není mi vůbec příjemná, budu komentovat někdy příště (možná, pokud budu mít vůbec chuť).
Pana Jankulu bych s úctou požádal (a rád bych aby úctu opětoval), aby zde na foru již nepřispíval, pokud tedy nebude chtít vyjasnit situaci o údajném vozidle, o kterém zde psal. Může to udělat klidně soukromě, kontakty má.
Pokud někdo od nás hází neprávem špínu po konkurenčních forech, nevím o tom. Má-li někdo pocit křivdy, ať mě klidně kontaktuje a zkusím to prověřit. Pokud někdo něco takového dělá, předpokládám, že zná osoby které špiní.
Nedovedu si ale opravdu příliš představit proč zde na našem foru mají tendenci házet špínu lidé, kteří mě vůbec neznají ....? Nerozumím tomu..
Díky za pozornost všem, kteří dočetli tuto zprávu až do konce.