úprava softu [pro zasmání a uvolnění atmosféry]

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Zamčeno
chiptuning
Aktivista
Odpovědi: 0
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chiptuning »

Jayson píše:Pokud vím, tak by si alpiners měl uklidit prvně před vlastním prahem, než začne hanit ostatní.
mel by jsi se spis zamerit na funkci vstrikovacu , nez na nejake rozdmychavani dalsich slovnich prestrelek
zatim z tech par prispevku co tady na foru mas jich moc prinosnych nebylo
Drag Power
BH motor
Aktivista

Příspěvek od BH motor »

je.te uz na to.....
MAHA 4x4 LPS 3000
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

chiptuning píše:mel by jsi se spis zamerit na funkci vstrikovacu , nez na nejake rozdmychavani dalsich slovnich prestrelek
Pokud to bylo mysleno opravdu na uzivatele Jayson, pak se ho musim zastat. Mnohdy naplnuje onu pomyslnou mezeru mezi absolutnimi neznalky, kteri jsou schopni kazdemu radit aniz by necemu rozumeli a profiky, kteri sice vedi, ale neporadi.
On ma to stesti, ze ma zvedavost, schopnost vnimat okoli (kterou uz dost starsich postrada) a ochotu se ucit. Dale ma velke prevzate zkusenosti primo z praxe, kterou mu Jaster zprostredkoval. A ze toho bylo.

Takze zde jsi podle meho byt treba subjektivniho nazoru opravdu slapnul ponekud vedle.

A mimochodem jeho prispevek povazuji za hodne trefny. Neni nad to, kdyz zlodej krici: "Chytte zlodeje!".
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
JasteR
Aktivista

Příspěvek od JasteR »

(noteeth)

..:: Octavia vRS TDI - 210HP @ 476Nm NA PRODEJ !!!
..:: Leon Cupra4 TDI - 270HP @ 580Nm

Obrázek
chiptuning
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chiptuning »

Forest píše:
chiptuning píše:mel by jsi se spis zamerit na funkci vstrikovacu , nez na nejake rozdmychavani dalsich slovnich prestrelek
Pokud to bylo mysleno opravdu na uzivatele Jayson, pak se ho musim zastat. Mnohdy naplnuje onu pomyslnou mezeru mezi absolutnimi neznalky, kteri jsou schopni kazdemu radit aniz by necemu rozumeli a profiky, kteri sice vedi, ale neporadi.
On ma to stesti, ze ma zvedavost, schopnost vnimat okoli (kterou uz dost starsich postrada) a ochotu se ucit. Dale ma velke prevzate zkusenosti primo z praxe, kterou mu Jaster zprostredkoval. A ze toho bylo.

Takze zde jsi podle meho byt treba subjektivniho nazoru opravdu slapnul ponekud vedle.
ok,jen mi prijde , ze stady vsichni maji jen zajem se hadat a nadavat si misto aby se resili veci technickeho razu a nejake poznani , nikdy jsem se takovychto hadek nezucastnil a ni v tom nehodlam zacinat , tak uz se k nicemu nebudu vyjadrovat
A mimochodem jeho prispevek povazuji za hodne trefny. Neni nad to, kdyz zlodej krici: "Chytte zlodeje!".

ok , jen mi prijde , ze tady vsichni maji tendeci se hadat a hazet spinu jeden na druheho,misto aby resili problemy technickeho razu , hadek a podobnych prispevku jsem se nikdy nezucastnil a ani stim nehodlam zacinat , tak koncim s komentari cehokoliv ;)
Drag Power
reesha
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od reesha »

SupermanXXX píše:to: Reesha. Nikoho nešpinim jestli ti to tak přijde tak můj příspěvek smaž vadit mi to nebude. DP patří mezi elitu o tom žádná. Tu oktávu sem viděl nevim proč bych si měl vymíšlet nejsem pohádkář jak víš že ta oktáva neexistuje ty víš o každym PDčku který kleklo ve sředočeskym kraji? :D Chápu že po tomhle tématu můžou bejt některý lidi přecitlivělí taky bych byl ;) Takže ještě jednou nikoho nešpinim a ani nejsem tajný agent z konkurenčních firem (LOL)

PS: jestli to nečemu pomůže jmenuju se Roman Jankula a doufám že si můžem tykat :D
Ano neboj se, mám přehled o všech octaviích II které jsem dělal za poslední půlrok. Mohu tedy odpovědně říci, že pokud napíšeš větu, že minulý měsíc jsi na dílně viděl od DP octavii II (a DP myslíš DIESELPOWER), která nedojela po chipu ani domu, tak jsou dvě varianty:
- buď jsi ubohý lhář
- nebo neznáš skutečnost, a octavia 2 nebyla laděna od DP

Jiná varianta pravděpodobně není (pokud ano, prosil bych někoho zasvěceného, aby ji vynesl na světlo).

Nerad bych toto nechal plavat, protože je to házení špíny na DIESELPOWER, a to ať je to záměrné, nebo nezáměrné z nevědomosti.

Pokud nemám ověřené informace, a jsou jen zprostředkované, osobně je neprezentuji jako pravdu a ještě veřejně. Tímto zde děláte ze sebe blbce, otázka zní, pro koho a proč toto opravdu děláte..? Toto je bez emocí, ale drzost lidí je opravdu neuvěřitelná. Jestli to opravdu děláte jen pro to, aby bylo o čem tlachat, tak bych Vás poprosil, abyste si vybrali někoho jiného, na koho budete takovou špínu házet.

===================
Při této příležitosti se vyjádřím také ke zprávě Sportmotor, která je k užitku odpůrců DIESELPOWER a je velmi dobře živena po všech konkurenčních forech:
vlákno

Zpráva o tom, jak jsme špatně naladili octavii II TFSI. Můžu ubezpečit, že je to stejná lež jako lež pana Jankuly o Octavii na dílně.

Některé lidi, jako je velkým příkladem pan Dymovský ze Sportmotoru, ani oficiální vystoupení od veřejného lhaní neodradí.

Update .. Kontroloval jsem právě text na jejich stránkách, a vidím, že to již odstranili. Zřejmě si uvědomili, že je to na žalobu.

===================

Pro Tobbyho:
Co se týče vstřikovačů, nemám ani chuť zde cokoliv vysvětlovat. Téma o nich visí na jednom, možná na dvou či více dalších forech. To nestačí?

Já nemám ani nejmenší chuť se tím dál zabývat. Pokud se zeptáš majítele vozu, tak ti přesně řekne, jak to bylo a taky pochopíš, proč jsem to téma smazal a proč se k tomu nehodlám vyjadřovat.

Je to další lež pana Šarkézyho (omlouvám se znovu že nevím jak se jeho jméno píše), stejně jako tato lež od pana Jankuly (ať už je to lež pana Jankuly, nebo někoho jiného).

Ale napíšu k tomu jen toto:
- domluva s majitelem byla taková, že úprava je tajná, a že nechci aby se o ní další lidé - konkurence - dozvěděli (pokud možno konkurence)
- vše bylo se souhlasem majitele
- byla zadarmo v rámci vývoje
- měla svůj účel, který dobře plnila

Všechny tyto body původní majitel potvrdí, nebo alespoň předpokládám, když je to pravda a mě to potvrdil, když jsem jej rozzlobený kontaktoval.

Můžu říci, že tímto mě jejich majitel velmi zklamal a že jsme tímto spolu skončili. Neudělal to sice on, ale dopustil špinění DIESELPOWERU, i když chápu, že internet nepoužívá, a nemůže vědět co dělají dieselpower-pranýřovači po forech (z okolí již zmíněného pána).

Odkážu tedy kohokoliv dalšího na kontaktování původního majitele vstřiovačů, a už se k tomu nechci vyjadřovat, protože je to opravdu pouze házení špíny.

Pravdu zajisté zná i pan Šarkézy, pokud tedy píše po forech toto, můžete si všichni o něm udělat ucelený obrázek, co je to za člověka. A to bez emocí, ať je to člověk "našeho tábora či konkurenčního".

=================

Další velkou lež, která taky leží na CHF a není mi vůbec příjemná, budu komentovat někdy příště (možná, pokud budu mít vůbec chuť).

Pana Jankulu bych s úctou požádal (a rád bych aby úctu opětoval), aby zde na foru již nepřispíval, pokud tedy nebude chtít vyjasnit situaci o údajném vozidle, o kterém zde psal. Může to udělat klidně soukromě, kontakty má.

Pokud někdo od nás hází neprávem špínu po konkurenčních forech, nevím o tom. Má-li někdo pocit křivdy, ať mě klidně kontaktuje a zkusím to prověřit. Pokud někdo něco takového dělá, předpokládám, že zná osoby které špiní. Nedovedu si ale opravdu příliš představit proč zde na našem foru mají tendenci házet špínu lidé, kteří mě vůbec neznají ....? Nerozumím tomu..

Díky za pozornost všem, kteří dočetli tuto zprávu až do konce.
Obrázek Obrázek

Prohlížeč logů LogView stahujte tady

PS: Hledáme (ne)mechanika, viz odkaz s popisem
SupermanXXX
Přispěvovatel

Příspěvek od SupermanXXX »

můžu se jen zeptat když někomu odejde motor a majitel octávie ti to nedá vědět a dílna která motor mění ti to taky nedá vědět jak se o tý opravě dozvíš? to obvoláváš všechny OII za posledního půl roku a ptáš se jich aby co za poslední dobu dělali za opravy? jinak když tě to že někomu odešlo PDčko teda špiní tak tohle je teda můj poslední příspěvěk, už sem nenapíšu ani čárku co kdybych napsal že venku sněží a někoho to tady urazilo :roll: čau
96 tutbo + 764 + chip + EGR + KAT off
toby66kw
Aktivista

Příspěvek od toby66kw »

reesha píše:
SupermanXXX píše:to: Reesha. Nikoho nešpinim jestli ti to tak přijde tak můj příspěvek smaž vadit mi to nebude. DP patří mezi elitu o tom žádná. Tu oktávu sem viděl nevim proč bych si měl vymíšlet nejsem pohádkář jak víš že ta oktáva neexistuje ty víš o každym PDčku který kleklo ve sředočeskym kraji? :D Chápu že po tomhle tématu můžou bejt některý lidi přecitlivělí taky bych byl ;) Takže ještě jednou nikoho nešpinim a ani nejsem tajný agent z konkurenčních firem (LOL)

PS: jestli to nečemu pomůže jmenuju se Roman Jankula a doufám že si můžem tykat :D
Ano neboj se, mám přehled o všech octaviích II které jsem dělal za poslední půlrok. Mohu tedy odpovědně říci, že pokud napíšeš větu, že minulý měsíc jsi na dílně viděl od DP octavii II (a DP myslíš DIESELPOWER), která nedojela po chipu ani domu, tak jsou dvě varianty:
- buď jsi ubohý lhář
- nebo neznáš skutečnost, a octavia 2 nebyla laděna od DP

Jiná varianta pravděpodobně není (pokud ano, prosil bych někoho zasvěceného, aby ji vynesl na světlo).

Nerad bych toto nechal plavat, protože je to házení špíny na DIESELPOWER, a to ať je to záměrné, nebo nezáměrné z nevědomosti.

Pokud nemám ověřené informace, a jsou jen zprostředkované, osobně je neprezentuji jako pravdu a ještě veřejně. Tímto zde děláte ze sebe blbce, otázka zní, pro koho a proč toto opravdu děláte..? Toto je bez emocí, ale drzost lidí je opravdu neuvěřitelná. Jestli to opravdu děláte jen pro to, aby bylo o čem tlachat, tak bych Vás poprosil, abyste si vybrali někoho jiného, na koho budete takovou špínu házet.

===================
Při této příležitosti se vyjádřím také ke zprávě Sportmotor, která je k užitku odpůrců DIESELPOWER a je velmi dobře živena po všech konkurenčních forech:
vlákno

Zpráva o tom, jak jsme špatně naladili octavii II TFSI. Můžu ubezpečit, že je to stejná lež jako lež pana Jankuly o Octavii na dílně.

Některé lidi, jako je velkým příkladem pan Dymovský ze Sportmotoru, ani oficiální vystoupení od veřejného lhaní neodradí.

Update .. Kontroloval jsem právě text na jejich stránkách, a vidím, že to již odstranili. Zřejmě si uvědomili, že je to na žalobu.

===================

Pro Tobbyho:
Co se týče vstřikovačů, nemám ani chuť zde cokoliv vysvětlovat. Téma o nich visí na jednom, možná na dvou či více dalších forech. To nestačí?

Já nemám ani nejmenší chuť se tím dál zabývat. Pokud se zeptáš majítele vozu, tak ti přesně řekne, jak to bylo a taky pochopíš, proč jsem to téma smazal a proč se k tomu nehodlám vyjadřovat.

Je to další lež pana Šarkézyho (omlouvám se znovu že nevím jak se jeho jméno píše), stejně jako tato lež od pana Jankuly (ať už je to lež pana Jankuly, nebo někoho jiného).

Ale napíšu k tomu jen toto:
- domluva s majitelem byla taková, že úprava je tajná, a že nechci aby se o ní další lidé - konkurence - dozvěděli (pokud možno konkurence)
- vše bylo se souhlasem majitele
- byla zadarmo v rámci vývoje
- měla svůj účel, který dobře plnila

Všechny tyto body původní majitel potvrdí, nebo alespoň předpokládám, když je to pravda a mě to potvrdil, když jsem jej rozzlobený kontaktoval.

Můžu říci, že tímto mě jejich majitel velmi zklamal a že jsme tímto spolu skončili. Neudělal to sice on, ale dopustil špinění DIESELPOWERU, i když chápu, že internet nepoužívá, a nemůže vědět co dělají dieselpower-pranýřovači po forech (z okolí již zmíněného pána).

Odkážu tedy kohokoliv dalšího na kontaktování původního majitele vstřiovačů, a už se k tomu nechci vyjadřovat, protože je to opravdu pouze házení špíny.

Pravdu zajisté zná i pan Šarkézy, pokud tedy píše po forech toto, můžete si všichni o něm udělat ucelený obrázek, co je to za člověka. A to bez emocí, ať je to člověk "našeho tábora či konkurenčního".

=================

Další velkou lež, která taky leží na CHF a není mi vůbec příjemná, budu komentovat někdy příště (možná, pokud budu mít vůbec chuť).

Pana Jankulu bych s úctou požádal (a rád bych aby úctu opětoval), aby zde na foru již nepřispíval, pokud tedy nebude chtít vyjasnit situaci o údajném vozidle, o kterém zde psal. Může to udělat klidně soukromě, kontakty má.

Pokud někdo od nás hází neprávem špínu po konkurenčních forech, nevím o tom. Má-li někdo pocit křivdy, ať mě klidně kontaktuje a zkusím to prověřit. Pokud někdo něco takového dělá, předpokládám, že zná osoby které špiní. Nedovedu si ale opravdu příliš představit proč zde na našem foru mají tendenci házet špínu lidé, kteří mě vůbec neznají ....? Nerozumím tomu..

Díky za pozornost všem, kteří dočetli tuto zprávu až do konce.

Dočetl sem to , ale skus vyjadřovat myšlenky stručněji (LOL)

Vstřikovače jsou kovářská práce přesně podle mého gusta ,
jiná fora nečtu tak nevím .

Ale nedovedu si představit co by to bylo za aféru bejt to v mém autě (LOL)

Na chf. se o tobě nic nepíše :?

Teda dva roky zpět , pak sou témata děravá :(
G5 TDI - 66KW - 3X OFF + VB + čip a Plusko jede líp

G5+ko TDI -77KW + 3X OFF + Oleg Hybrid = 142 MAHA kw Mvolessoft
Persan
Přispěvovatel

Příspěvek od Persan »

Tahle diskuze je ubohost nad ubohost, která bohužel celkem přesně vyjadřuje, jakým směrem se tohle forum poslední dobou ubírá (wallbash) .
majkl1
Přispěvovatel

Příspěvek od majkl1 »

Ono by, co se Supermana týče, úplně stačilo napsat, co na tom autě odešlo. Pokud to bude tak, jak v původním příspěvku psal (nesouvislost s úpravou software), tak by to mohlo pomoci v uklidnění všech stran. Oné oktávce mohla prasknout např. brzdová hadička a proto ani nedojela domů.
Podle mě je to v tomto případě velké nedorozumění a díky horké krvi to dopadlo, tak jak dopadlo.
Uvidíme, třeba se to ještě vysvětlí. :roll:
Passat 4motion AVF
reesha
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od reesha »

SupermanXXX píše:můžu se jen zeptat když někomu odejde motor a majitel octávie ti to nedá vědět a dílna která motor mění ti to taky nedá vědět jak se o tý opravě dozvíš? to obvoláváš všechny OII za posledního půl roku a ptáš se jich aby co za poslední dobu dělali za opravy? jinak když tě to že někomu odešlo PDčko teda špiní tak tohle je teda můj poslední příspěvěk, už sem nenapíšu ani čárku co kdybych napsal že venku sněží a někoho to tady urazilo :roll: čau
Opět se nic nedozvíme. Pokud napíšeš, že minulý měsíc ode mě odjela octavia II, a po úpravě nedojela ani domů, tak prosím, buď na tolik solidní a obhaj si to.

Ano, věřím že už psát nebudeš, protože toto je neobhájitelné. Takové auto prostě není.

Najděte si prosím jiný objekt na házení špíny, díky.
Obrázek Obrázek

Jayson
Aktivista

Příspěvek od Jayson »

Já bych klidně věřil, že takové auto existuje, protože sebelepší úpravce nezjistí stav motoru, dokud se nepodívá na vnitřnosti a dělat to u každého upravovaného auta je nesmysl. Ale pokud napíšeš, že takové auto je a nic víc, tak to beru jako pouhou provokaci. A určitě nejsem jediný, kdo si to myslí.
reesha
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od reesha »

Jayson píše:Já bych klidně věřil, že takové auto existuje, protože sebelepší úpravce nezjistí stav motoru, dokud se nepodívá na vnitřnosti a dělat to u každého upravovaného auta je nesmysl. Ale pokud napíšeš, že takové auto je a nic víc, tak to beru jako pouhou provokaci. A určitě nejsem jediný, kdo si to myslí.
Ta věta kterou napsal je lež.. Vím to na 100%, a rád bych aby se k tomu pán postavil čelem, když už na někoho hází špínu.

Pán evidentně chtěl házet špínu, vybral si auto obvyklé, kterých se podle jeho názoru dělá hodně, a myslel si, že já toto přejdu, s tím že je to možné. Jenže já to nepřejdu, protože je to dle mého názoru akorát další konkurenční hnůj. A věřte mi, toto by se nikomu nelíbilo.

Pokud na někoho kydám hnůj, tak prosím, postavím se k tomu čelem. Alespoň tak to dělám já, nedělám ze sebe blbce před národem.

Díky
Obrázek Obrázek

Slavkov
Aktivista

Příspěvek od Slavkov »

Již delší dobu sleduji (jako nezaujatý pozorovatel) toto vlákno a fakt je to hnůj... no co, však jde o velmi slušný prachy, tak proč nepřeprat trochu špinavýho prádla (z obou táborů)... ne?

SupermaneXXX asi by bylo korektní poslat Richardovi (do SZ) RZ toho auta, na kterém (údajně?) nastal problém... jinak si fakt běž plácat játra někam jinam, protože na to, co píšeš opravdu nejde konstruktivně reagovat 8)... a věr mi, že opravdu nejsem vyznavačem "gurukultu resha" a nemyslím si, že je jediný v republice, kdo umí slušně upravit soft... nicméně podle referencí patří k těm top ten...
GIV Variant TDi ???kW
SupermanXXX
Přispěvovatel

Příspěvek od SupermanXXX »

ano všechno sem si vymyslel, platěj mě za to ostatní chiptuneři protože už nemůžou unést realitu že jenom DP umí udělat pořádnej chip (LOL) tak jen na závěr nedělám to z konkurence já sám chipovat auta neumim a uniká my smysl proč bych na DP chtěl házet špínu, trochu si zapoměl že házeč špíny (asi) tento topic založil a já napsal že díky tobě a podobným lidem nám auta pěkně jezdí. jestli tohle je házení špíny tak si ráno poplet prášky, já opravdu nemám potřebu si vybírat OII a vymejšlet si pohádky, napsal jsem že neklekla kvůli chipu tak nevím proč píšeš že te špiním????? přečti si prosím můj původní příspěvěk ještě jednou a přestaň to překrucovat (wallbash) tak jako tak s tímhle forém končím protože reaguješ jak ženská co má zrovna jahodový prázdniny (crazy)
96 tutbo + 764 + chip + EGR + KAT off
Zamčeno

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“