Prerabka z FS-III na FN-3
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Prerabka z FS-III na FN-3
Zdravim, kupil som predne brzdy (ze vraj) z Leon 1M TopSport 288mm na moj Leon AHF. Kvoli opieskovaniu som dal vylisovat von loziska z tehlic. Mechanik mi povedal,ze nevie ci nebude problem s homokinetickym klbom, ze na tych tehliciach je mozno iny priemer ci co (ze na passat podvozku su ine homokinetaky ako na octavii). Je mozne ze s tym budu problemy?
Dozadu mam moznost komplet 256mm pozhanat no je to zo stvorkolky. Pasnu mi v pohode na predohrab? Dik za odpoved.
Dozadu mam moznost komplet 256mm pozhanat no je to zo stvorkolky. Pasnu mi v pohode na predohrab? Dik za odpoved.
Seat Leon 1M AHF rv.2000, chip by RLS, EGR off, puky Audi TT, rozpera OMP, 2x Zimmermann 280mm/256mm chladene vzadu, H&R springs -40/-40, 225/45/R17
- Martin Kanňuch
- Přispěvovatel
Prerabka z FS-III
Podložky tl. 6 mm, díra dle šroubu venkovní průměr dle držáku aby to sedělo celou ( co největší) plochou na tom ofrézovaným, patří mezi držák na nápravě a držák brzdiče
Montáž, úpravy a repase nezávislého topení Eberspächer, Webasto (předělání příhřevů spouštění na dálkové ovládání nebo mobil)
Sharan 215/460, Octavia 190/460
Výstavba a rekonstrukce interiérů http://www.neza-interiery.cz/
Sharan 215/460, Octavia 190/460
Výstavba a rekonstrukce interiérů http://www.neza-interiery.cz/
Re: Prerabka z FS-III na FN-3
Tak jestli máš brzdy z Leona 288mm tak je dáš v poho na tvýho Leona, co sem pletete Passata?athelas píše:Zdravim, kupil som predne brzdy (ze vraj) z Leon 1M TopSport 288mm na moj Leon AHF. Kvoli opieskovaniu som dal vylisovat von loziska z tehlic. Mechanik mi povedal,ze nevie ci nebude problem s homokinetickym klbom, ze na tych tehliciach je mozno iny priemer ci co (ze na passat podvozku su ine homokinetaky ako na octavii). Je mozne ze s tym budu problemy?

Vymenil som zadne brzdy klasika 232mm za 256mm vnutorne chladene. Mechanik mi osadil dosky z mojich povodnych brzd do tych vacsich. Je to zamenitelne? Ked pozeram na kotuce tak asi 4mm po vonkajsom obvode nie su vobec brzdene. Maju 232mm a 256mm rovnake dosky? Dik
Seat Leon 1M AHF rv.2000, chip by RLS, EGR off, puky Audi TT, rozpera OMP, 2x Zimmermann 280mm/256mm chladene vzadu, H&R springs -40/-40, 225/45/R17
- subz3ro_tdi
- Aktivista
@Jojo: no ked to ma 4mm zvonku a o vnutri nic nespomina tak by som skor povedal ze ma adaptery zo 4x4, to by zodpovedalo.... s adaptermi pre FWD nechava drazku po vnutornej aj vonkajsej strane, kedze brzdic je presne v strede ako ma byt...
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
- subz3ro_tdi
- Aktivista
Nesucha ti kotuc po obvode o brzdic (strmen) z vnutornej strany? Ak nie, je to tam urcite natesno... porozmyslaj o vymene, nie je to 100% koser... 

Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Audi A2 1.4TDI
este jedna otazka: zadok som uz vymenil za 256mm kotuce, mam este komplet 288mm predok. Ak vymenim aj predok budem potrebovat menit hlavny brzdovy valec za silnejsi? Ak ano, z coho a kolko asi stoji? Diky
-
- Přispěvovatel
Já sem si měnil na A4ce brzdy za brzdy z S4ky a válec sem neměnil a brzdí mi to bezproblemu takže myslím že by ti to nemělo dělat problem.athelas píše:este jedna otazka: zadok som uz vymenil za 256mm kotuce, mam este komplet 288mm predok. Ak vymenim aj predok budem potrebovat menit hlavny brzdovy valec za silnejsi? Ak ano, z coho a kolko asi stoji? Diky
Audi A4 Quattro 6Q AFN, 12mm, PP 764 stage II, 1hmt 240mm, přední brzdy 320x30mm zadní 256x22mm, podvozek S4.