Turba od RRauto
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Re: Turba od RRauto
tak tos byl Ty v protisměru když jsem jel na golf do Ropice? A já furt co idiot to jezdí před den s mlhovkama, když není mlha, neprší ani nesněží...jajic píše:dobře......škrtnu podpis a dám si tam "popravil jsem pět turbín"?red snail píše:Tebe ještě neznám, ale asi jsi taky pěkný idiotjajic píše: ty aby sis kurva nepřisral......posmíváš se nějaké úpravě, že to hulí, když to hulí upe stejně a ještě si dáš do podpisu "NO SMOKE, NO FUN"
a neposmívám se.....jen mne nasralo,že jsem ve dne musel rozsvěcet mlhovky,kdyř jsem se v Ropici minul s jedním nejmenovaným.....
a idiota si nech od cesty.....nejsme rodina

PS: daruju Ti ono AHU na kterém to lehlo, uvidíme, jestli Tobě vydrží, co? Hrdino?

VW Passat Variant HL B8 1.9TDi 110kW
Re: Turba od RRauto
ne....nebyl,nepotkal jsem tebe,ale.........nebudu jmenovat,nechce se mi zase číst připitomělé SZred snail píše:tak tos byl Ty v protisměru když jsem jel na golf do Ropice? A já furt co idiot to jezdí před den s mlhovkama, když není mlha, neprší ani nesněží...jajic píše:dobře......škrtnu podpis a dám si tam "popravil jsem pět turbín"?red snail píše: Tebe ještě neznám, ale asi jsi taky pěkný idiotposmíváš se nějaké úpravě, že to hulí, když to hulí upe stejně a ještě si dáš do podpisu "NO SMOKE, NO FUN"
a neposmívám se.....jen mne nasralo,že jsem ve dne musel rozsvěcet mlhovky,kdyř jsem se v Ropici minul s jedním nejmenovaným.....
a idiota si nech od cesty.....nejsme rodinauž budu vědět...
P.S. nechej si ho
OI 4x4 TDI, 127kW ,VB,AL,312/256ATD;-)
no smoke,no fun
no smoke,no fun

- Mongo
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
clovek sa aspon pobavi takto na vecer
som zvedavy kedy konecne dojde podaktorym ze niesu majstri sveta
a red snail mas u mna palec hore za ten tvoj prvy prispevok

Octavia Combi AGR face- Faza 1 in progress (288/232) co nevidiet VA, S764 , Bilstein B4
Passat B5.5 2.8 V6 4motion so skromným nájazdom 574000km
Passat B5.5 2.8 V6 4motion so skromným nájazdom 574000km
-
- Přispěvovatel
rr
Dobry kluci tak diky za prispevky k TEMATU