Moderátoři: šulda, Moderátoři
To že to takto dělá dost lidí potvrzuji, i já jsem ten případ, nicméně s tebou nesouhlasím v tom, že to není aš tak špatné, já když mám něco dělat pod autem, tak se tomu radši vyhýbám, jelikož mě vždy potom bolí hlava od krční páteře. No a hlavně to chce pořádně bytelný kozy, né jak měl kámoš, kde na mě málem spadlo pětkové BMW.Sopťa píše:Co je drsné takhle doma dělám furt![]()
Na zemi to je úplně v klídku klidně můžeš při práci ležet a nehledě na to že některé úkony mám na zemi už tak nacvičené že je zvládám rychleji než na zvedáku
Jj pořádné kozyKornout píše:To že to takto dělá dost lidí potvrzuji, i já jsem ten případ, nicméně s tebou nesouhlasím v tom, že to není aš tak špatné, já když mám něco dělat pod autem, tak se tomu radši vyhýbám, jelikož mě vždy potom bolí hlava od krční páteře. No a hlavně to chce pořádně bytelný kozy, né jak měl kámoš, kde na mě málem spadlo pětkové BMW.Sopťa píše:Co je drsné takhle doma dělám furt![]()
Na zemi to je úplně v klídku klidně můžeš při práci ležet a nehledě na to že některé úkony mám na zemi už tak nacvičené že je zvládám rychleji než na zvedáku
A když máš k tomu lehátko tak jedna básen