Auto skladane v PL u nasich partnerov www.pachura.pl Velmi pekna praca co sa tyka mechaniky. Moja malickost si dovolila napisat "iba" soft. Len aby tu niekto znovu nezacal kydat.
Ani ja som neveril co dokazu seriove vstreky! Na tomto motore je ina iba turbina, dokonca ani ziaden hybrid, vsetko ostatne seria.
No namieste je otazka, ci nenastal konecne cas presedlat zo stareho 1,9TDI!
Naposledy upravil(a) PROFITUNER dne 10 úno 2012, 20:27, celkem upraveno 1 x.
vela ludi vie ake muchy trapia 2.0 TDI a preto sa radsej vzdy budu obracat na 1.9 TDI.... osobne sa mi BKD aj v serii paci... a asi jedine 2.0 TDI ktore je asi najmenej poruchove je BMM v scoutoch prvych...
Octavia Combi AGR face- Faza 1 in progress (288/232) co nevidiet VA, S764 , Bilstein B4
Passat B5.5 2.8 V6 4motion so skromným nájazdom 574000km
až budou mít lidi na servisování BKD tak si to oblíbí víc jak rotačku
jinak pěkný údaje
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Pekna facka do tvare niektorym ludom, Ivan.... Klobuk dole....
Ale to fukatko co tam pracuje si mohol prezradit, medzi nami dievcatami, kedze to nie je nic custom-made
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Lado lenze ludia si auto nekupuju preto aby ho servisovali, ale aby sa na nom vozili. Takych podarenych BKD na ktorych sa ludia iba vozia je iba zopar kusov, ten zbytok je vrazda. Asi tak
Inac cumim jak puk ako je to BKD stedro predimenzovane. Klobuk dolu, vela muziky za malo penazi. Uz aj ja pokukujem po nejakej Octe 1Z BKD v kombiku a samzrejme L&K
to já vím vidím to jak jsou šťastný když jim povíš rozpočet aby mohli jezdit dál
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Pekny vykon aj fukatko musi byt zaujimave.Ano skazdej strany len pocuvam aky je BKD zly motor kolko ma much aj jeden clen fora sa ma pytal ze preco som ho predal atd...Je pravda ja som ho nemal dlho ani som nanom nenajazdil vela ale zaten cas co som ho mal sice nie vzdy ale pozausi dostal a to poriadne a musim povedat bez akehokolvek problemu a otom zema nikde nenehal v stichu...Aj jeden znamy co sa vozil na 1.9 tdi oktavke II mi hovori ze to netaha a ze to plava po ceste a tak.Tak mu hovorim pojdeme na letisko a vyskusas si zajazdit a potm hovor.Po 5 minutach vystupil z auto zo slovami ze je to uplne daco ine ako 1.9 a ze to drzi stupu neplava a tak...Ono nieje auto ako auto a ked je vo vybave sportline ma pruzenie podobne RS je to sice trvdsie ale mne take vyhovuje.Je dobra geometria dajme tomu zadok trosku vacsie odklony a niake upravy hned je ztoho uplne ine auto.
Auto skladane v PL u nasich partnerov www.pachura.pl Velmi pekna praca co sa tyka mechaniky. Moja malickost si dovolila napisat "iba" soft. Len aby tu niekto znovu nezacal kydat.
Ani ja som neveril co dokazu seriove vstreky! Na tomto motore je ina iba turbina, dokonca ani ziaden hybrid, vsetko ostatne seria.
No namieste je otazka, ci nenastal konecne cas presedlat zo stareho 1,9TDI!
na BKD a podobne urcite ne mozna na 1/2roku nebo jezdit jako se serii
Vsem hezke vanoce a hlavne ne pod stromecek tento a podobny