děkuji za tip a radu .
Klepání na přední nápravě O1 TDI
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- zdenouch
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Klepání na přední nápravě O1 TDI
Delší dobu mi po přejetí nerovností na přední nápravě něco klepe. Co to může dělat? Před rokem nové plné puky na ramenech,uložení stab. kosti a čepy ramene a řízení + ložiska!!!!!!!!!!! V řízení vůli nemám. Když to zvednu a zamelu kolem nic neklepe! Co to je????????
děkuji za tip a radu .
děkuji za tip a radu .
PRODANÁ: Octavia 1.9 TDI, AGR, MR99 , VA + Fratelli Bosio 764 ,chip 125kw ,ATD+HDS57+VR6 přítlačák, EGR OFF, sání komplet ASZ ,brzdy 312/256,podvozek + interier RS
- zdenouch
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
stabik má průměr 23mm a uložení jsem dával 21mm.....prka píše:Jsi si jistý, že na stabilizační tyč přišly "silenbloky" o správném průměru ? Pokud se tam totiž dají větší, tak to po čase klepe znovu.
PRODANÁ: Octavia 1.9 TDI, AGR, MR99 , VA + Fratelli Bosio 764 ,chip 125kw ,ATD+HDS57+VR6 přítlačák, EGR OFF, sání komplet ASZ ,brzdy 312/256,podvozek + interier RS
-
WhiteDevill
- Přispěvovatel
- zdenouch
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
máš vůli v řízení?WhiteDevill píše:veru bude to v riadení, mám rovnaký problém, všetko je vymenené a aj tak mi tam striela počas jazdy..
Já žádnou vůli v řízení nemám, ale něco tam klepe? Nečekám od auta starého 12let zázraky, ale chystám se na dovču a tohle mě štve a nechce se mi dávat 7000,- za komplet řízení.
- zdenouch
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Klepání necítím ve volantě , ale jde slyšet od nápravyWhiteDevill píše:veru bude to v riadení, mám rovnaký problém, všetko je vymenené a aj tak mi tam striela počas jazdy..
Naposledy upravil(a) zdenouch dne 29 kvě 2012, 20:47, celkem upraveno 1 x.
- subz3ro_tdi
- Aktivista
To klepanie citis vo volante alebo len pocujes?
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Já se přidám,,začalo mi cosi klepat v místech pod levou nohou,resp. od nápravy v onech místech..je to takový spíše kovový zvuk,ne guma atp..čepy ok,ramena ok,uložení tlumiče ok,,dělá to hodně když jedu pomalinku a jedním kolem přejedu hrb,nebo když prudce přidám a pak přišlápnu brzdu..napadly mě SB na nápravnici,ale začalo to pár dní zpět a je to čím dál častější..co by v těch místech mohlo kovově klepat??
Octavia II RS