Dik za rady

Moderátoři: šulda, Moderátoři
jj to je jasné, do roka majú mať kameru,online a bla bla bla. Vraj to napoja na riadiacu načíta VIN a nepustí ťa. No zamyslel som sa, keď prekupíš riadiacu tak čo?Jayson píše:kilo v českých na stole
Stano, neodpísal si či si prešiel ty s 200PS a 400Nm. BH hovorí , že mám dať iné turbo, no neručí, či prejdem....Takže preto som otvoril túto tému.subz3ro_tdi píše:KAT ti nepomoze... ako som ti pisal v SZ, jedine co ti moze upravca urobit je "ubrat" na nafte (posunut smoke mapu), ale bude to za cenu vacsieho turbolagu a s neistym vysledkom - aj tak mozes presvihnut limit, sice nie niekolkonasobne ale povedzme o par desatin.
Jaysonove riesenie je myslim ta spravna cesta...
Ok v poho. Pochopil som v SZ, že ideš na STK a emisnú, tak ma to zaujímalo. Ale veď uvidíme. Prinajhoršom o 2 roky napchám sklenenú vatu do výfukusubz3ro_tdi píše:Na neutral to s druhym turbom s lepsou regulaciou tiez neuhras (podla mna). Tam jedine co by ti pomolo je "lahsi" rotor, prip. vyssie EMP na volnobeh
Neodisal som? Asi sa to zapatrosilo v inboxe, mal som teraz viac SZ kvoli spojkeNo oficialny papier z EK som uz peknych par rokov nevidel, takze neviem ci by som presiel. Mozem sa spytat, tento tyzden mi konci
Možné je všetko. Brankar30 má do airboxu cca 60hadicu spod masky a vraj prešiel v pohode emisnou. Seriový vstup je dosť malý - myslím hneď za maskou. Takže aj s tými kyslík.tabletkami, to môže byť pravda.Forest píše:Ted budu strilet znacne od boku, nevim, do jake miry by to mohlo ovlivnit preplnovany dvoulitr ale kdyz jsem se byl projet na motokarach, tak mi bylo receno, ze oni si davali drive na zavody nejake "tablety", ktere uvolnovaly do airboxu kyslik.
Netusim, kolik by toho muselo byt u prelnovaneho dvoulitra a jak by to ovlivnilo (precijen ty motokary maji vyrazne mensi objem a nejsou preplnovany).
... jak jsem koupil, tak prodavam, treba si ze me udelali "dobry den", samotnemu se mi nechtelo verit, co ja vim
ani passat b6 cr nejde vytočit do plnadolar100 píše:Myslim ze blbost motokara ma naladeny karb uz aj podla pocasia, chcel by som vidiet to zadretie pri tak chudobnej zmesi a naviac by to lepsie neslo koli rozhodenej zmesi.
Ale niekto tu spominal ze myslim renaulty sa nedaju vytocit na neutral do maxima tak to by sa mi pacilo (na stk) keby sa to dalo osetrit v RJ pri chipe
Ja mám firemné FIAT doblo asi ročné a taktiež max 2.000 a dosť. Zrejme to majú všetky novšie auta. Čo tak vymyslieť nejaký prepínač, aby na emisnej nevytočil viac auto ako na 2,5. Čo by robili potom. Neprešlo, lebo nemá požadované otáčkytomas555 píše:Ani superb 2 cr 125kw nejde na neutrale vytocit