emisie/rotačkári

co se jinam nevešlo/nehodilo - ohledně aut

Moderátoři: šulda, Moderátoři

vilozx6
Aktivista
Odpovědi: 0

emisie/rotačkári

Příspěvek od vilozx6 »

Nazdar. Chcem sa opýtať, či prechádzate v pohode cez emisnú kontrolu,zvlášť tí - čo máte rozsiahlejšie úpravy, nie len chip. Ja som mal kurva problém. Dá sa to nejak riešiť ? Dať tam späť katík ? Alebo musím ísť dole s výkonom?

Dik za rady :?
vw golf 1.9TDI,AHF, 81kw+race 520+egr kat off,MAF-off+ turbo by BH +ARL sanie+vymennik,brzdy 312mm+ jednohmota HDS-57+FMIC+ soft by BH-motor 199PS - 407Nm
škoda O1,66kw ALH,egr-off,chip vector,121ps,327Nm
EX - Kawasaki ZX 600 Ninja 110PS
Jayson
Aktivista

Příspěvek od Jayson »

kilo v českých na stole
subz3ro_tdi
Aktivista

Příspěvek od subz3ro_tdi »

KAT ti nepomoze... ako som ti pisal v SZ, jedine co ti moze upravca urobit je "ubrat" na nafte (posunut smoke mapu), ale bude to za cenu vacsieho turbolagu a s neistym vysledkom - aj tak mozes presvihnut limit, sice nie niekolkonasobne ale povedzme o par desatin.
Jaysonove riesenie je myslim ta spravna cesta... :D
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Pripadne jsem slysel, ze pomuze vymest pod plnym komin, odpojit vahu, nechat to hodit do nouzaku a pak by to melo byt pouzitelne.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
vilozx6
Aktivista

Příspěvek od vilozx6 »

Jayson píše:kilo v českých na stole
jj to je jasné, do roka majú mať kameru,online a bla bla bla. Vraj to napoja na riadiacu načíta VIN a nepustí ťa. No zamyslel som sa, keď prekupíš riadiacu tak čo?
vw golf 1.9TDI,AHF, 81kw+race 520+egr kat off,MAF-off+ turbo by BH +ARL sanie+vymennik,brzdy 312mm+ jednohmota HDS-57+FMIC+ soft by BH-motor 199PS - 407Nm
vilozx6
Aktivista

Příspěvek od vilozx6 »

subz3ro_tdi píše:KAT ti nepomoze... ako som ti pisal v SZ, jedine co ti moze upravca urobit je "ubrat" na nafte (posunut smoke mapu), ale bude to za cenu vacsieho turbolagu a s neistym vysledkom - aj tak mozes presvihnut limit, sice nie niekolkonasobne ale povedzme o par desatin.
Jaysonove riesenie je myslim ta spravna cesta... :D
Stano, neodpísal si či si prešiel ty s 200PS a 400Nm. BH hovorí , že mám dať iné turbo, no neručí, či prejdem....Takže preto som otvoril túto tému.

Zatím DIK
subz3ro_tdi
Aktivista

Příspěvek od subz3ro_tdi »

Na neutral to s druhym turbom s lepsou regulaciou tiez neuhras (podla mna). Tam jedine co by ti pomolo je "lahsi" rotor, prip. vyssie EMP na volnobeh :)
Neodisal som? Asi sa to zapatrosilo v inboxe, mal som teraz viac SZ kvoli spojke :D No oficialny papier z EK som uz peknych par rokov nevidel, takze neviem ci by som presiel. Mozem sa spytat, tento tyzden mi konci ;)
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
vilozx6
Aktivista

Příspěvek od vilozx6 »

subz3ro_tdi píše:Na neutral to s druhym turbom s lepsou regulaciou tiez neuhras (podla mna). Tam jedine co by ti pomolo je "lahsi" rotor, prip. vyssie EMP na volnobeh :)
Neodisal som? Asi sa to zapatrosilo v inboxe, mal som teraz viac SZ kvoli spojke :D No oficialny papier z EK som uz peknych par rokov nevidel, takze neviem ci by som presiel. Mozem sa spytat, tento tyzden mi konci ;)
Ok v poho. Pochopil som v SZ, že ideš na STK a emisnú, tak ma to zaujímalo. Ale veď uvidíme. Prinajhoršom o 2 roky napchám sklenenú vatu do výfuku (LOL) (LOL) (LOL)
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Ted budu strilet znacne od boku, nevim, do jake miry by to mohlo ovlivnit preplnovany dvoulitr ale kdyz jsem se byl projet na motokarach, tak mi bylo receno, ze oni si davali drive na zavody nejake "tablety", ktere uvolnovaly do airboxu kyslik.

Netusim, kolik by toho muselo byt u prelnovaneho dvoulitra a jak by to ovlivnilo (precijen ty motokary maji vyrazne mensi objem a nejsou preplnovany).

... jak jsem koupil, tak prodavam, treba si ze me udelali "dobry den", samotnemu se mi nechtelo verit, co ja vim :roll:
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
tuner
Aktivista

Příspěvek od tuner »

No ja prosel vzdy a oficialne i kdyz za autem bylo cerno jak za tatrovkou
G2,r88,mTDI,4x4,přev.ASD,ABS/EDS,Digifiz,klima, moped Honda VTR
A4,r99, 2,5TDI, AFB, 670t.km
vilozx6
Aktivista

Příspěvek od vilozx6 »

Forest píše:Ted budu strilet znacne od boku, nevim, do jake miry by to mohlo ovlivnit preplnovany dvoulitr ale kdyz jsem se byl projet na motokarach, tak mi bylo receno, ze oni si davali drive na zavody nejake "tablety", ktere uvolnovaly do airboxu kyslik.

Netusim, kolik by toho muselo byt u prelnovaneho dvoulitra a jak by to ovlivnilo (precijen ty motokary maji vyrazne mensi objem a nejsou preplnovany).

... jak jsem koupil, tak prodavam, treba si ze me udelali "dobry den", samotnemu se mi nechtelo verit, co ja vim :roll:
Možné je všetko. Brankar30 má do airboxu cca 60hadicu spod masky a vraj prešiel v pohode emisnou. Seriový vstup je dosť malý - myslím hneď za maskou. Takže aj s tými kyslík.tabletkami, to môže byť pravda. ;)
dolar100
Aktivista

Příspěvek od dolar100 »

Myslim ze blbost motokara ma naladeny karb uz aj podla pocasia, chcel by som vidiet to zadretie pri tak chudobnej zmesi a naviac by to lepsie neslo koli rozhodenej zmesi.
Ale niekto tu spominal ze myslim renaulty sa nedaju vytocit na neutral do maxima tak to by sa mi pacilo (na stk) keby sa to dalo osetrit v RJ pri chipe
Mercdes C cdi
este
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od este »

dolar100 píše:Myslim ze blbost motokara ma naladeny karb uz aj podla pocasia, chcel by som vidiet to zadretie pri tak chudobnej zmesi a naviac by to lepsie neslo koli rozhodenej zmesi.
Ale niekto tu spominal ze myslim renaulty sa nedaju vytocit na neutral do maxima tak to by sa mi pacilo (na stk) keby sa to dalo osetrit v RJ pri chipe
ani passat b6 cr nejde vytočit do plna
VW T5 GP 103 KW long
tomas555
Přispěvovatel

Příspěvek od tomas555 »

Ani superb 2 cr 125kw nejde na neutrale vytocit
vilozx6
Aktivista

Příspěvek od vilozx6 »

tomas555 píše:Ani superb 2 cr 125kw nejde na neutrale vytocit
Ja mám firemné FIAT doblo asi ročné a taktiež max 2.000 a dosť. Zrejme to majú všetky novšie auta. Čo tak vymyslieť nejaký prepínač, aby na emisnej nevytočil viac auto ako na 2,5. Čo by robili potom. Neprešlo, lebo nemá požadované otáčky (LOL) (LOL) (LOL)
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o autech“