STK a naftove motory 1rocna perioda?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
STK a naftove motory 1rocna perioda?
nechcem sa tu vyjadrovat ku 1rocnej periode STK aut starsich ako 6r, vraj je to uz na SK schvalene, neodpustim si len jednu poznamku: zase sa potvrdilo ze pre normalneho a cestneho cloveka je stat nepriatel
mozno aj skoda ze mame euro, mozno ten Klaus mal pravdu....
ale k veci:
uz davno ma serie, ze pri STK vytacaju naprazdno naftove motory vraj preto, ze simuluju zatazenie.... som technik, a viem co je zatazenie a nijako ho nenahradia tym, ze vytocia motor na 4500 az 5000 otacok a NAPRAZDNO ! bez zataze
dokonca som sa dopocul, ze niektore STK si davaju podpisat papier ze nenesu zodpovednost za pripadne skody....... (chrapunstvo)
dnes som na VLASTNE OCI videl, ze nova octa2 VRS ma obmedzovac otacok pri rezime naprazdno a aj pri zosliapnutom pedali na podlahe su otacky PRIKLINCOVANE na 2500 /min, myslim, ze audi konecne vyje*** z STK a som zvedavy ako to budu riesit
my co mame starsie diesle a co nam ich likviduju, mam za to, ze je to zasah do osobneho vlastnictva sposobom, ze mi znehodnocuju moj majetok a mam v umysle v tomto smere podniknut pravne kroky, skusim mojho pravnika ale myslim ze treba ist rovno na ustavny sud proti nepriatelovi = statu
chcem sa ale spytat na vase skusenosti, ktore auta este maju obmedzovac otacok naprazdno?
diky
mozno aj skoda ze mame euro, mozno ten Klaus mal pravdu....
ale k veci:
uz davno ma serie, ze pri STK vytacaju naprazdno naftove motory vraj preto, ze simuluju zatazenie.... som technik, a viem co je zatazenie a nijako ho nenahradia tym, ze vytocia motor na 4500 az 5000 otacok a NAPRAZDNO ! bez zataze
dokonca som sa dopocul, ze niektore STK si davaju podpisat papier ze nenesu zodpovednost za pripadne skody....... (chrapunstvo)
dnes som na VLASTNE OCI videl, ze nova octa2 VRS ma obmedzovac otacok pri rezime naprazdno a aj pri zosliapnutom pedali na podlahe su otacky PRIKLINCOVANE na 2500 /min, myslim, ze audi konecne vyje*** z STK a som zvedavy ako to budu riesit
my co mame starsie diesle a co nam ich likviduju, mam za to, ze je to zasah do osobneho vlastnictva sposobom, ze mi znehodnocuju moj majetok a mam v umysle v tomto smere podniknut pravne kroky, skusim mojho pravnika ale myslim ze treba ist rovno na ustavny sud proti nepriatelovi = statu
chcem sa ale spytat na vase skusenosti, ktore auta este maju obmedzovac otacok naprazdno?
diky
Octavia 1 Elegance rv2003 ASZ TDI PD 96kW M6 96500km
Kupena v maji 2003
/contitech rozv pri 90500 po 11 rokoch/
spotreba tempomat 140 plne auto 5.6 displej=realita
dlhodoba spotreba 5.1
spotreba pri 80 4.2L/100km
Kupena v maji 2003
dlhodoba spotreba 5.1
marhan píše:Podle me to omezeni na STK vypinaji... Myslim, ze staci jen vypnout ESP....
zaujimave, to robia vsetko pre to, aby to auto znicili?
je zvlastne, ako asi suvisi ESP s obmedzenim otacok naprazdno?
a ak sa zaradi rychlost a stlaci spojka funguje ten obmedzovac stale? nie je to iba od nejakeho kontaktu na rychlostnej pake?
Kupena v maji 2003
dlhodoba spotreba 5.1
Kupena v maji 2003
dlhodoba spotreba 5.1
chtěl bych vidět toho odvážlivce,sednout za volant,sešlápnout spojku,zařadit jedničku a motor točit na 4500 rpm
.
U nás to někde točí bůhví kam až,někde to opakují několikrát,jinde zase skoro vůbec.
Stát chce nejspíš zlikvidovat starší auta,jinak to nevidím.Já mám EGR off a na emisích jsem nedosáhl ani na toleranci-tzn hodnoty mi naměřil ještě nišší a to je mému prckovi 12 let a nalítáno cca 250tis.km

U nás to někde točí bůhví kam až,někde to opakují několikrát,jinde zase skoro vůbec.
Stát chce nejspíš zlikvidovat starší auta,jinak to nevidím.Já mám EGR off a na emisích jsem nedosáhl ani na toleranci-tzn hodnoty mi naměřil ještě nišší a to je mému prckovi 12 let a nalítáno cca 250tis.km
FORD Galaxy TDI AVG
to hej, lenze ti kreteni maju na to software ktory nepusti ten test dalejJulinaa píše:možná by nebylo odvěci si pod plynový pedál našroubovat před emisema delší doraz pedálu
mna na tom serie najviac to, ze tie otacky sa z principu nedaju udrzat v danom rozmedzi a teda to aj niekolkokrat opakuju az im to ten sprosty program pusti dalej
zaujimalo by ma, ze ci uz niekto bol robit emisie na taskom diesly co ma obmedenie otacok, ako to robia?
Kupena v maji 2003
dlhodoba spotreba 5.1
Kupena v maji 2003
dlhodoba spotreba 5.1
-
- Aktivista
Takova diskuze jiz probehla:
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... hlight=stk
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... hlight=stk
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
a od roku 2014 se na stk bude po novu kontrolovat i to zda nebyl proveden zasah do ridicich systemu auta. Napr. i to zdali nebyli pozmeneny udaje v RJ a auto tak nema navysen vykon atd.
Ono od 2014 se STK hodne sprisny a uz je to bohuzel schvaleno
Octa TDI ALH S764,VA,EGR off,KAT off,GGU + jednohmota,spojka HDS,brzdy RS powered by TDIfun 155PS/373nm
to akoze by sa chceli napojit na ODB2 v aute?! na to mozu rovno zabudnut...Lu82 píše:a od roku 2014 se na stk bude po novu kontrolovat i to zda nebyl proveden zasah do ridicich systemu auta. Napr. i to zdali nebyli pozmeneny udaje v RJ a auto tak nema navysen vykon atd.
kto vie, co za chujoviny by tam porobili.....
Kupena v maji 2003
dlhodoba spotreba 5.1
Kupena v maji 2003
dlhodoba spotreba 5.1
- subz3ro_tdi
- Aktivista
Odpojim OBD zasuvku ze sa nebude dat spojit s RJ... a mozu si piskat. To ci je RJ schopna nadviazat spojenie s diagnostickym programom ziadna vyhlaska o technickom stave auta neupravuje. Jedine ze by ju novelizovali, co si myslim ze z pochopitelnych dovodov neprejde 

Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.