Dotaz 2,5TDI
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Dotaz 2,5TDI
Audi 2,5 TDI 110Kw Nevíte kolik má dávat turbo? Nebo proč se tomu autu nechce do maximálních otáček?
Re: Dotaz 2,5TDI
Mal som podobny problem, vo vyssich otackach vykon onicom, tah zmizol a nad 3500 - 4000 mrtvo, dokonca som z neho nevedel na dialnici dostat viac ako 180km, jednoducho sa na urcitych otackach zasekol a dalej ani bohovi. Menil som vahu vzduchu, po vymene tah ovela ovela lepsi, ale veril by som, ze by mohol ist este lepsie (budem robit logy, kolko dava turbo apd.) Zajtra idem cez DE, tak kuknem maximalku a musi to ist 220, vtedy bude vsetko ok. Dnes mi to cez VAG vyhodilo chybu so snimacom teploty nasavaneho vzduchu. Asi pred dvoma tyzdnami som bol na VAG a pamat cista. Moze to byt tym, ze som menil vahu? Chybu som vymazal, nastartoval na par sekkund nechal bezat motor, trosku vytocil na volnobeh, vagoval som opat a chyba tam uz nebola. Inac, tu je moja tema ohladne tej vymeny vahy:Sonic píše:Audi 2,5 TDI 110Kw Nevíte kolik má dávat turbo? Nebo proč se tomu autu nechce do maximálních otáček?
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=11207
jj, urcite to bolo vymenou tej vahy, nakolko chyba sa uz neobjavuje. Dnes som bol v DE na dialnici a bez problemov sa presvihol cez 180, isiel som uz 210 (tocil tusim rovnych 4000) a dal by aj viac, lenze viete ake to je testovat to pri plnej premavke, musel som spomalit lebo sa tam flakali aj ine auta. Myslim, ze by to dalo min 225. Bola to rovinka, ziadny dolekopec. Pred vymenou vahy max 180, plyn na podlahe a viac ani bohovi...Trog píše:Taky jsem nedávno měnil váhu a to čí mně to mnohem víc než před tím. Na diagnostice mně to taky hodilo snímač teploty vzduchu, ale jestli je to tam i po výměně nevím už jsem tam nebyl, každopádně to asi budu ta váha.
-
- Aktivista