Zdravím jsem nováček zde na dieselpower a (oproti vám) i v automobilismu A chtěl jsem se poradit..Mám jettu II 1,9 TD a chci tam mít ,,kamna´´ ale nechci aby mi to příšerně řvalo(jsem ze sídliště) a tak se tu chci optat jak to celé udělat..Samozřejmě pokud mi poradíte s otázkami jak to bude s technickou,spotřebou a podobnými věcmi okolo budu jen rád Děkuji všem
Seat Leon 1.9TDI 100kw - Ukradeno
Audi A4 - FB S764, EGR & KAT OFF, 288 brzdy, jednohmota HDS, FK -40mm, 17" alu, celopolep silver-grey matt
Aktual : Seat Toledo 1.9tdi ASV - zatim jen zakl servis a 17ky
Každej chce co nejvíc koní s co nejmenším kouřem a ty opak? Zajímavé
OI TDI PD 4x4 COMBI, 312/260, TT, VB,PP 1043,FMIC,HDS,FMH ,HP-sporting,17 SPIDER,D5WSC-TP5, 193/421 PRODÁNO
T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
ZAJÍMÁM SE O BUDOUCNOST, PROTOŽE V NÍ HODLÁM STRÁVIT ZBYTEK ŽIVOTA.
Nechci aby to hulilo na úkor motoru ani spotřeby ani výkonu..chci ale aby když prošlápnu plyn bylo poznat že je to diesel Nepotřebuju nějakej pecka výfuk ale myslel jsem že když dám zmiňovanou klasickou rovnou trubku tak to bude lepší ale chci vědět co si o tom myslíte
Nebo si kup u Vietnamců ty nalepovací písmenka a na kufr nalep D I E S E L.
Lidé su budou myslet, že jsi obchodní zástupce od výše zmiňovaného výrobce oblečení a zároveň si budou 100% jisti, že máš naftu
Seat Leon 1.9TDI 100kw - Ukradeno
Audi A4 - FB S764, EGR & KAT OFF, 288 brzdy, jednohmota HDS, FK -40mm, 17" alu, celopolep silver-grey matt
Aktual : Seat Toledo 1.9tdi ASV - zatim jen zakl servis a 17ky
Děkuji všem za pomoc Takovou podporu jsem nečekal.. Kurňa jsem tady na diesel power tak jsem si myslel že dým k dieselu neodmyslitelně patří a že mi třeba dáte radu..když dám kaťák a nechám tlumák nakonci bude to kouřit?pustěj mě přez emise?