Morava tip na chip

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Sunny
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Příspěvek od Sunny »

:-D :-D :-D To bylo jinééé auto,a tak jsem ho bohužel koupil :-D :-D :-D
marena tdi píše:
Sunny píše:Jsem z Havířova.
Sorry ale to same zvládne mereni-vykonu za 5000kč.Bohužel jsou až v praze.
Jinak Toník u Tesca už to má za 1150kč :-D
jses neponaucil ?
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... highlight=
:
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

blby lidi taky lidi, panbuh je ma stejne rad :(
Sunny
Sběrač informací

aaa

Příspěvek od Sunny »

Ještě že tady jste všichni nejchytřejší :-)
BH motor
Aktivista

Re: aaa

Příspěvek od BH motor »

Sunny píše:Trošku nechápu nebo nerozumím co se mi snážíš říct (LOL)
len ironizujem. ze mas auto za minimalnew kilo a spekulujes nad cenou upravy.
MAHA 4x4 LPS 3000
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Tak dlouho se spekuluje, az se okousany turbo vytahuje, zapeceny vstriky doluji atd. A to se vyplati, protoze neni nad ziskanou (osobni) zkusenost.

Rozhodne bez k Tonikovi! Nevahej a hned se u nej objednej. Az pak budes po vsech pataliich a neprijemnostech a proinvestovanych penezich chipovat u TDIfuna (pokud trilitry dela), pri prvnim jizde se budes uplne tetelit stestim a budes pocitovat vnitrni obrodu.

Ten pocit musi byt neuveritelny a je to jediny seriozni duvod proc se rozhodnout pro Tonika u Tesca :wink:
Naposledy upravil(a) Forest dne 07 pro 2012, 08:14, celkem upraveno 1 x.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Sunny
Sběrač informací

aaa

Příspěvek od Sunny »

Nebavím se tady o nějakém Tonikovi,ale o zkušené a prověřené firmy která mi nabídne to samé co TDIfun o polovinu levněji.Chápu že prostě tady drží pár kousku spolů a jsou jen ti nejlepší a ostatní neschopni,ale taky jak vy se snažíte vydělat,ja ušetřit. ;)
reesha
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od reesha »

Sunny píše:Nebavím se tady o nějakém Tonikovi,ale o zkušené a prověřené firmy která mi nabídne to samé co TDIfun o polovinu levněji.Chápu že prostě tady drží pár kousku spolů a jsou jen ti nejlepší a ostatní neschopni,ale taky jak vy se snažíte vydělat,ja ušetřit. ;)
Pokud je to to samé, tak proč si nezajedeš k Tescu za 1100 a nenecháš to u Funa změřit za dalších 1100,-. Vyjde tě to na 2200,-, nemusíš nikam do Prahy a je to přesně pro tebe ;)... a to by ti to Drápek možná změřil ještě levněji.
Obrázek Obrázek

Prohlížeč logů LogView stahujte tady

PS: Hledáme (ne)mechanika, viz odkaz s popisem
peeeetr
Aktivista

Příspěvek od peeeetr »

Sunny píše:Nebavím se tady o nějakém Tonikovi,ale o zkušené a prověřené firmy která mi nabídne to samé co TDIfun o polovinu levněji. ;)
To mi připomíná pondělní díl Ano šéfe! . Kdy jim Zdeněk Pohlreich říká " Myslíte si, že koupíte plesnivé rajčata v Makru ve výprodeji za 5.50 a domníváte se jak jsi ušetřil a jací jste frajeři " Výsledek bude takovej, že to jídlo z toho stejně bude stát za hovno. Podobnej je i tvůj přístup. Ušetřit co nejvíc a doufat že se to neposere.

Hodně zdaru 8)
Seat Leon 1.9TDI 100kw - Ukradeno
Audi A4 - FB S764, EGR & KAT OFF, 288 brzdy, jednohmota HDS, FK -40mm, 17" alu, celopolep silver-grey matt
Aktual : Seat Toledo 1.9tdi ASV - zatim jen zakl servis a 17ky :)
Vici
Aktivista

Příspěvek od Vici »

Kdo chce kam, chuj s ním... ;)
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Je to presne tak, jak pise peeeetr. Lidi se mnohdy domnivaji, ze kdyz koupi plesniva rajcata, tak usetrili 20 kacek. Jenze pak to narvou do jidla za 300 a znici tim cele jidlo. ... a stejne je to i s chipem a autem :wink:
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
luigi5
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od luigi5 »

Nevim o cem se tady spekuluje? Myslim si ze kazdy v CR muze byt rad za Firmy jako DP, TDIFun.... A hlavne za lidi kteri za tim stojej, to jako mylsim Reeshu a Zdenka, protoze jejich know-how je velice veilice drahy.
Nedokazu pochopit proc tady jeste lidi svazujou o cene softu u FUNa, ktery podle mne je jeden z nej pomer kvalita/cena.
Mluvim tady z meho hlediska, protoze u nas v Rakousku existuje pouze nalejvacka softu, a to i u renomovanejch firem (MTM, atd) a nechtejte vedet co si za to rikaji, jen pro orientaci, za nakodovani "ostrejsi" mapy tady zaplatim tolik, ze muzu za to naladit 3x ASV ci ASZ u FUNa.
Uz tady startuju asi 3 auta co pojedou pred letni sezonou bud do PT do Bratislavy ci do CZ k znamym firmam, protoze vysledku a kvality je tady nemozne dosahnout za podobnej peniz.

Jen k pripadu, zastupuji stejny nazor co ma BH, proc teda koupit 330d, ktery je fantasticky auto a pak ho krmit necem co si to auto nezaslouzilo. Prece na nej nebudes davat Starline brzdy atd, tak do neho nedavej ani Starline soft.... (Symbolicky)
Tady mne napada zase priklad, opice banany :D

Edit: Samozjmne to nechci smerovat pouze na FUN a DP, myslim ze tu je jeste par dalsich, Brouk atd.
O1 TDi ASZ V/RS, RECARO, AP -40mm, 17'' Spider 205/50 Michelin PA4, 18'' Fondmetal 9rr 225/40 Michelin PS3, R32 brakes --OFF
BMW 330D E90 Mpaket 170kw M57TÜ2, ST XTA -65, 19'' M3 225/35+255/30 Goodyear EA2, 17'' Mpaket 225/45 Goodyear UGP2 --ON
peeeetr
Aktivista

Příspěvek od peeeetr »

Tady to je Luigi bohužel o tom, že si někteří podle mě honí Ego tím, že si koupí 330D a hlavně že je na kapotě BMW.

Mezi kamarády na benzince je za borce, " ty kokos on má BMW a ještě k tomu v tříííí litru". Hned co to koupí, tak místo základního servisu, tam naserou fólie, rádia vííídea, ale jakmile se mu něco většího na tom zesere, hledá tu nejlevnější variantu jak to ojebat a ušetřit. Popřípadně to prodá a koupí něco jinýho. Potom to koupí někdo jinej a je z toho akorát tak nešťastnej.

Nedokážu hlavně pochopit jen to myšlení těch lidí. Má auto které stojí například 150tisíc (makal jsem, šetřil jsem a je to celkem dost peněz v dnešní době) a přemýšlejí nad tím, jestli daj za chip 2500,- a nebo 7000tis. Ten 5500 tis rozdíl je v porovnání k ceně auta a případném možném průseru úplně zanedbatelná částka. Neříkám, že by se mělo penězma rozhazovat, to určitě ne. Ale pokud někdo monitoruje trh a ví, že kvalitní cena úpravy od profeisonálu (DP,FUN,) je například cca 10tis, tak si musí udělat obrázek o tom, jaká kvalita bude za 3500. Nějakej strejda někomu nalil před 3lety soft do trojkovýho golfa, tak to zvládne i určitě do BMW. Uvažování půlky lidí :roll:
Seat Leon 1.9TDI 100kw - Ukradeno
Audi A4 - FB S764, EGR & KAT OFF, 288 brzdy, jednohmota HDS, FK -40mm, 17" alu, celopolep silver-grey matt
Aktual : Seat Toledo 1.9tdi ASV - zatim jen zakl servis a 17ky :)
JasteR
Aktivista

Příspěvek od JasteR »

:punk:

..:: Octavia vRS TDI - 210HP @ 476Nm NA PRODEJ !!!
..:: Leon Cupra4 TDI - 270HP @ 580Nm

Obrázek
valchaaa
Přispěvovatel

Příspěvek od valchaaa »

TDIfun z Havířova to máš kousek :)
Teodor
Sběrač informací

Příspěvek od Teodor »

zeptám se blbě , dá se udělat aj chip na benznovým motoru bez turba ? :-)
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“