Pekne Proste radost ladit taky motor ked ma na komponentoch 30% vykonovu rezervu
Moze mi niekto vysvetlit ten chaos v oznaceniach? Model BMW 325d E91 ma 3.0d motor.... neboli kedysi tie posledne dve cisla kubatura?
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
subz3ro_tdi píše:Pekne Proste radost ladit taky motor ked ma na komponentoch 30% vykonovu rezervu
Moze mi niekto vysvetlit ten chaos v oznaceniach? Model BMW 325d E91 ma 3.0d motor.... neboli kedysi tie posledne dve cisla kubatura?
to mas jako 316D 318D 320D vse 2.0L ale kdysi to tak mely
JasteR píše:Jak na co, 3.0 vyssi spotreba, rozvody stoji rekatu, .. na normalne jezdeni naky 2.0BiTDI bohate staci..
na normalne jazdenie si zvyknes
ta spotreba je relativny pojem ... E90 170kw xdrive 7-7.3 dlhodoba ...
rozvody oba maju retaze ...jasne ze 3L dvojnasobna cena cca ..
ale troj liter je troj liter
nevim jak u bmw, ale koncern taky pouziva retez a jak to dopadlo u TSI, stejne tak 3.0TDI kde se doporucuji rozvody na 200tkm a retezy sou vytahany ci chrasi nekdy i po 150tkm.. pochybuju ze u BMW vydrzi dozivotne tj. apson 300tkm (neberu dozivotni nakych 150km) u 3.0TDI za rozvody je to od 50tis vejs motor ven atd.. zlata 1,9TDI kde to mas s orig. dilama do cca7tis
..:: Octavia vRS TDI - 210HP @ 476Nm NA PRODEJ !!!
..:: Leon Cupra4 TDI - 270HP @ 580Nm
Nemůžeš přece porovnávat TSi a 3.0TDi, nevim teda jak je napínanej u třílitra, ale rozhodně to není taková tahanice jako TSi, mluvil jsem s kamarádem a ten říkal, že levnější varianta je vyměnit jenom napínáky.