Myslim ze panko Netopier ma akciovu ponuku "meranie neuveritelnych vysledkov na MAHA LPS brzde s uhradou nakladov v pripade validovania vysledku"
Škoda Octavia AGR 204PS & 453NM
Moderátoři: šulda, JasteR, Moderátoři
- subz3ro_tdi
- Aktivista
Mozno by stalo za to zmerat to na brzde s retarderom, toto je fakt az neuveritelne nancancany graf (aj hodnoty)
Myslim ze panko Netopier ma akciovu ponuku "meranie neuveritelnych vysledkov na MAHA LPS brzde s uhradou nakladov v pripade validovania vysledku"
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
neni treba panove , cil byl tady okolo 180/400 takze toto beru jako takovy bonussubz3ro_tdi píše:Mozno by stalo za to zmerat to na brzde s retarderom, toto je fakt az neuveritelne nancancany graf (aj hodnoty)![]()