Vybrace při akceleraci motoru O1 ASV

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
zdenouch
Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Kontaktovat uživatele:

Vybrace při akceleraci motoru O1 ASV

Příspěvek od zdenouch »

Ahoj,
můžete mi někdo prosím poradit co způsobuje vabrace při alceleraci motoru na mé O1 ASV.
Pokud sešlápnu pedál a auto jde do otáček jde cítit chvění motoru. Pokud vyřadím nebo pustím plyn chvění zmizí.
Je tam nová komplení dvojhmota Valeo,brzdové kotouče,ložiska v předních kolech,tlumiče.
Silemblok motoru co je nad převodovkou má vůli.
Děkuji za pomoc. ;)

PS: je to auto ženy ne to co mám v profilu
Naposledy upravil(a) zdenouch dne 14 říj 2013, 09:12, celkem upraveno 2 x.
PRODANÁ: Octavia 1.9 TDI, AGR, MR99 , VA + Fratelli Bosio 764 ,chip 125kw ,ATD+HDS57+VR6 přítlačák, EGR OFF, sání komplet ASZ ,brzdy 312/256,podvozek + interier RS
jirkastrachota
Přispěvovatel

Příspěvek od jirkastrachota »

bud ten silentblok, nebo klouby
octavia combi,1.9 tdi,66kw r.v.99,chip na +-82kw,EGR venku, chlazení ic v podběhu,brzdy 288, puky TT, VW Transporter T4 long, 2,4D, SYNCRO
marena tdi
Aktivista

Příspěvek od marena tdi »

o jakou spojku se presne jedna ? Protože jsem nenasel ze by Valeo dělala dvojhmotu 240mm . co vule v homo kloubech ,ulozeni ramen. další věc nemá motor při plnem zatizeni problém ze by vynechaval ?
Audi A3 Sportback 1.9 PD BXE 186 ps , sw TDI FUN , TSB 220 Turbosport , exhaust by Marena
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
zdenouch
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zdenouch »

Spojku měnil původní majitel. Prej je tam Valeo. Na nápravě jsem žádnej čep ještě neměnil. Je tam všechno původní . V homo kloubech nějaká vůle je. Auto má najeto 193 000km. Auto je v serii bez chipu. V tahu se nezdá ,že by motor vynechával.
PRODANÁ: Octavia 1.9 TDI, AGR, MR99 , VA + Fratelli Bosio 764 ,chip 125kw ,ATD+HDS57+VR6 přítlačák, EGR OFF, sání komplet ASZ ,brzdy 312/256,podvozek + interier RS
Vici
Aktivista

Příspěvek od Vici »

může to dělat vnitřní kloub...
Pája 19
Aktivista

Příspěvek od Pája 19 »

marena tdi píše:o jakou spojku se presne jedna ? Protože jsem nenasel ze by Valeo dělala dvojhmotu 240mm . co vule v homo kloubech ,ulozeni ramen. další věc nemá motor při plnem zatizeni problém ze by vynechaval ?
Není v ASV spíš 228mm?
Oct asv 2000, DieselPower
subz3ro_tdi
Aktivista

Příspěvek od subz3ro_tdi »

@Pája 19: Pan zdenouch si to tu edituje len taky fukot... bolo tam predtym ASZ :P
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
zdenouch
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zdenouch »

subz3ro_tdi píše:@Pája 19: Pan zdenouch si to tu edituje len taky fukot... bolo tam predtym ASZ :P
Velká omluva. Nejdřív jsem opravdu napsal ASZ, pak se mrknul na techničák kde je ASV.
subz3ro_tdi
Aktivista

Příspěvek od subz3ro_tdi »

@zdenouch: Mne sa nemas za co ospravedlnovat :) Ale rozhodne je dobre (pokial uz prebehla nejaka diskusia) taketo zmeny v povodnom zadani robit formou pripisania "// EDIT" a novej informacie, nech sa uplne nestrati jej doterajsi zmysel ;)
Inak osobne sa priklanam tiez k tym vnutornym klbom... kedze to nie je lacna polozka, kludne na diagnostiku pouzi Humlovu metodu prehodenia L a P strany - bude ta to stat len pracu.
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
AHF "99
Přispěvovatel

Příspěvek od AHF "99 »

mám roztrhnutú manžetu na vnutornom klbe a tiež to niekedy dosť hádže pri silnom ťahu,
ale len niekedy, najčastejšie v meste(tipujem viac vyjazdenú cestu) pri nižšej zaradenej rýchlosti, to bude skôr uložením ramena?? - lebo len na určitých cestách, aspoň dúfam lebo už mám kúpené nové PU slilenty a manžetu bez homoklbu
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“