dlouhý 5ti kvalt do Octávie
Moderátoři: šulda, Moderátoři
spočítaná převodovka JCR GQQ JYJ http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=128056
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Re: Převody
Již to tak několik lidí má, převodovka ani nemusí ven z auta...Toledak píše:Zdravím, mohl bych do sériové převedovky u Oct 1 TDi dát jen 5kový převod z Fábie EWT?Bude tam pasovat?
GIV Variant TDi ???kW
V práci máme převodovku z Roomstera 1,4 TDi, nešla tam řadit 3ka a 4ka, ale pětka byla v poho, tak to zkusím vzít z ní.Slavkov píše:Již to tak několik lidí má, převodovka ani nemusí ven z auta...Toledak píše:Zdravím, mohl bych do sériové převedovky u Oct 1 TDi dát jen 5kový převod z Fábie EWT?Bude tam pasovat?
Nafta patří do TDi!
Tak nic teď jsem spočetl zuby a menší kolečko má 30zubů a to větší jen 39zubů, takže poměr je 0,769.Toledak píše:V práci máme převodovku z Roomstera 1,4 TDi, nešla tam řadit 3ka a 4ka, ale pětka byla v poho, tak to zkusím vzít z ní.Slavkov píše:Již to tak několik lidí má, převodovka ani nemusí ven z auta...Toledak píše:Zdravím, mohl bych do sériové převedovky u Oct 1 TDi dát jen 5kový převod z Fábie EWT?Bude tam pasovat?
Nafta patří do TDi!
Převodovka z Lupa TDI FLE
Našel jsem v ETCE pětkové kolečka pro převodovku FLE z VW Lupo, ale podle obrázku vypadá převodovka trochu jinak než převodovka do Octavie, ale 5kové kolečka jsou také mimo skříň a mají 34/53 zubů, takže poměr 0,641.Ale jak zjistit, zda by šly do skříně EGR, že?
Nafta patří do TDi!
pokud je to dobře spočtené tak asi jo, když jsem to řešil já tak jsem počítal jak divej
a mam pocit že 0769 na 0641 bude větší skok, ale počet je počet, pokud ti to sedí.
co máš za převodovku v autě kod? schválně to taky propočtu
a mam pocit že 0769 na 0641 bude větší skok, ale počet je počet, pokud ti to sedí.

R. LAGUNA II 2,0 DCi 110 KW 530 TIS KM
O1 SLX RV 8.96 Jedna z prvníchTDi :AGR, Vstřiky 502 FB + úprava ECU RudisTDic. 1,2bar, EGR off, kat ON,dlouhá 5 ka.
EX AR 147 JTD 85 kw
EX B5 Synro 1,9 TDi AFN combi
O1 SLX RV 8.96 Jedna z prvníchTDi :AGR, Vstřiky 502 FB + úprava ECU RudisTDic. 1,2bar, EGR off, kat ON,dlouhá 5 ka.
EX AR 147 JTD 85 kw
EX B5 Synro 1,9 TDi AFN combi
No počítám to pro stálý převod 3,389, který je psaný u typu EGR a ta je zase psaná u Octavie 66/81 kW.Co mám v autě zatím netušímmaiello píše:pokud je to dobře spočtené tak asi jo, když jsem to řešil já tak jsem počítal jak divej

Obvod kola 205/55/16 1,97 metru.
Nafta patří do TDi!