Pozna niekto maitela 230K golf co je v bazare v Prahe?

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Maslo23
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od Maslo23 »

problem bude pri nehode, jak s tim neco roztrelis, tak si v haji, blt v golfu v VTP nebude, myslim ze pro golf bylo jen ASZ, ale nejsem si jisty, to se mi libi jak tu nekdo napsal, ze to toho da karbon folii a 4 repro a bude za 180tis pryc hned...se probud...to ti za to nikdo nikdy neda, to uz by byl davno prodanej, furt je to 4 golf...a ten s povolanim syna bude chtit neco novsiho nez tak stary auto...jinak teda se musi uznat, ze golf ma pekny komponenty a musi utikat....
turbo kamna power
Aktivista

Příspěvek od turbo kamna power »

při prodeji takovýho auta je nejlepší, dát ho co nejvíc do original stavu, a prodat auto zvlášť, a tuning komponenty zvlášť. Protože sériovka osloví více zákazníků, než upravená kára, a jednotlivý tuningový díly se prodají líp, než kompletní úprava. Tímto způsobem docílíš nejrychlejšícho prodeje s nejmenší ztrátou.
Golf mk1 mTDI ...powered by Holz-tdi
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
Pilan
Aktivista

Příspěvek od Pilan »

kazda vec ma sveho kupce nebojim se toho sak neboj treba si ho vezmu pak uvidis jine kola a folie a pujde hned do sveta musis umet prodavat a hlavne hledat a stim nemam problem kazde auto sem prodal vzdy jak jsem chtel takze asi tak a golfa jsem videl nazivo ;)
Lusťa
blázen

Příspěvek od Lusťa »

už to někdo kupte nebo za ty prachy si pro něj dojedu a nechám ho stát v garáži :D.
Pilan
Aktivista

Příspěvek od Pilan »

tak nakonec stal zepry 105 na kolech ach jo mit love je doma skoda
Jayson
Aktivista

Příspěvek od Jayson »

já slyšel 105 bez kol..
Pilan
Aktivista

Příspěvek od Pilan »

tak ja to pochopil ze stal komplet 105 mozna chyba kazdopadne skoda kdyz snim byl richard v Tynisti dival jsem se na nej pohoda kus
Jayson
Aktivista

Příspěvek od Jayson »

No někdy ty kola tedka prodával a ptal se ho, tak říkal 105 bez těch kol, ale jak jsem koupil, tak prodávám.
jordee_23
Aktivista

Příspěvek od jordee_23 »

peter626x píše:auto je v bazare co si cenu natahuju,a ked je bez problemov auto tak preco ho nepredava majitel
dal ho aj sem :)

http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=84265

davno
GIV var asz 4mot upraveny
Boriss
Přispěvovatel

Příspěvek od Boriss »

takže pánové..jen dodám k tomu golfu.Auto jsem kupoval s kamarádem co ho chtěl..na první pohled vypadal dobře..ale much to mělo kurevsky..ale kamarád ho chtěl tak se vzal....
Závady.....komplet přední náprava v píči,kotouče zkroucené,spojkové ložisko totál.Tandemové čerpadlo ukapává nafta.komplet sežrané vnitřní prahy...lak KO,interier ani nemluvím..nic nesedělo,všechno spíchlé rychlou jehlou,auto po bouračce a špatně opravená nosníky...prostě investice ranec..a navíc jsme ho postavily proti fabii Rs 207 ps a 460nm a fabie mu nařeže kdy chce....takže si myslím že 230 ps a 500nm je hodně přehnané..viděl bych to na necelých 200psů (LOL)
Benzin patri do nadrze je li vic nez -22 stupnu
batoo
Aktivista

Příspěvek od batoo »

Boriss píše:takže pánové..jen dodám k tomu golfu.Auto jsem kupoval s kamarádem co ho chtěl..na první pohled vypadal dobře..ale much to mělo kurevsky..ale kamarád ho chtěl tak se vzal....
Závady.....komplet přední náprava v píči,kotouče zkroucené,spojkové ložisko totál.Tandemové čerpadlo ukapává nafta.komplet sežrané vnitřní prahy...lak KO,interier ani nemluvím..nic nesedělo,všechno spíchlé rychlou jehlou,auto po bouračce a špatně opravená nosníky...prostě investice ranec..a navíc jsme ho postavily proti fabii Rs 207 ps a 460nm a fabie mu nařeže kdy chce....takže si myslím že 230 ps a 500nm je hodně přehnané..viděl bych to na necelých 200psů (LOL)
Ale pan psal bez investic jenom jezdit! :D
Dodge Durango 2005 AWD Limited 5.7i V8 HEMI - 257kW/570Nm - 20L/100km, 0-100 za 7s
Toyota Auris 2015 Hybrid 100kw/electro - 3L/100km, 0-100 za 10,9s
RIP - Opel Omega 2001 3.2i V6 - 160kw/320Nm - 13L/100km, 0-100 za 9s - strom vyhral nad strojem :)
subz3ro_tdi
Aktivista

Příspěvek od subz3ro_tdi »

@Boriss: je fajn ze si uviedol stav veci na pravu mieru........ uz tu z toho vypukla davova psychoza a viaceri ho tu "mali v garazi" ;)
iba sa potvrdzuje ze cosi ako filantropizmus v dnesnej dobe neexistuje, cena bola podozriva uz od zaciatku a ukazuje sa ze odrazala realny stav vozidla..... myslim ze peter626x si prave hlboko oddychol (noteeth)
som zvedavy co by ste mu vy dotycni teraz povedali keby bol podlahol tlaku argumentov a "rachotinu" si kupil :roll:
Naposledy upravil(a) subz3ro_tdi dne 01 srp 2011, 13:15, celkem upraveno 1 x.
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Boriss
Přispěvovatel

Příspěvek od Boriss »

napsal jsem to sem abych to tu uvedl na pravou míru a aby nemusely být dohady jestli to hrabe i za 4.pokud to někoho zajímá tak to stěží hrábne za 2.
Když jsme na to přijely celý natěšený nevěděli jsme co nás čeká....byli jsme zklamaní..Nový majitel však chtěl si ho koupit že si ho da do top stavu a také tak dělá..v autě už je nasypáno skoro 3Otis a pokračuje se dál....už když jsme na zvedáku zjistily všechny závady..byla tu myšlenka..dovést top stav z anglie a všechno přeházet...asi tak vypadá jen sednout a jezdit....pro mě auto sednout a jezdit znamená bez investic...bohužel toto auto spolkne tak půlku jeho hodnoty aby se v něm jezdit dalo....Jinak origo motor byl AJM a dnes nastal problém s evidenčkou..protože typ motoru je ASZ
Benzin patri do nadrze je li vic nez -22 stupnu
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

@Boriss: diky za info. Jak jsem ho videl ja, za ty penize bych ho bral. Na prah jsem upozornoval, ze lak nebude jako novy lze u takoveho rocniku provozovaneho v Praze asi ocekavat. Pravdou zustava, ze ostatni vytky jsou teda nemile prekvapive.

Jen si dovolim dve pripominky: Fabie bude asi lehci, takze tam ty kone budou znat vic. Co se vykonu tyce, doporucil bych nechat premerit u upravce a pozadal bych o napravu. Ohledne kodu motoru, nejsem si jist, zda se tu nesnazis hazet spinu, protoze pokud by ten problem OPRAVDU byl, pak bys byl seznamen s tim, co jsem uz davno psal i tu: jedna se o motor BLT (rozhodne ne ASZ). Co se evidencky tyce, melo se to asi resit vymazem z TP, na druhou stranu, vime, jak to je u nas s STK, takze bych to nehrotil.

Vim, ze budu pranyrovan, nicmene ikdyby to spolklo tu pulku ceny, za 155tis. top stav je stale dobra cena, nemohu si pomoci. Predpokladam, ze predstava kupce by byla asi 70tis. nebo jeste min, predpokladam :roll:

Myslim si, ze by bylo vhodne, aby se vyjadril i prodejce, protoze tu mame vyjadreni jen ze strany kupce.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Pilan
Aktivista

Příspěvek od Pilan »

zas musis vedet kde koupit veci na provoz nejake kotouce napravy atd to nejsou polozky nejake velke co jsem videl tak byl udelanej pekne ovsem nejel jsem snim takze to nemuzu potvrdit..jinak za ty love nevim co byste chteli podvozek motor fmic soft spojka kola atd bych se toho fakt nebal a anglican to by mohl vyresit..
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“