190 tis km a 96kw na ALH
Moderátoři: šulda, Moderátoři
pipe kit není problém udělat doma....
s těma 764kama už to bez čipu kouří?...teď to nekouří vůbec (já jel s oktou, táta za mnou s 2.0 primerou a nejeli sme podle předpisů a ani čmoudík
)...nemám rád, když to hulí jak focusy...
s těma 764kama už to bez čipu kouří?...teď to nekouří vůbec (já jel s oktou, táta za mnou s 2.0 primerou a nejeli sme podle předpisů a ani čmoudík

felda 1,3 72 koní
..ex
OI 1,9TDI 66kW ALH>mrtvá
OI 2,0MPI LPG - top stav - prodano
favo 64kw
Fabia RS ASZ - KO - duchodce z vedlejsi
OI 1,9TDI ASV LaK
OII 2,0TDI CEGA RS

OI 1,9TDI 66kW ALH>mrtvá
favo 64kw
OI 1,9TDI ASV LaK
OII 2,0TDI CEGA RS
Změřil někdo jestli má samotnej pipekit nějakej přínos? Něco tam snad bude, ale je to vůbec měřitelný?
Naposledy upravil(a) Markus01 dne 30 srp 2010, 20:52, celkem upraveno 1 x.
OI: ASV+S764+hybrid RR Auto+soft Dragpower . HP+Eibach+Strongflex+TT puky+23mm stab . FN-III 312mm
měřitelný to bude, na brzdě...ale samotnej pipe kit ani moc nepoznáš...
ještě jednou se zeptám, jestli to s těma 764kama bez softu už kouří nebo ne
a s čipem od reeshy si mám připravit asi jakej balík?
edit: 99kw cca 18 tisíc
VA turbo je z jakýho motoru?
ještě jednou se zeptám, jestli to s těma 764kama bez softu už kouří nebo ne

felda 1,3 72 koní
..ex
OI 1,9TDI 66kW ALH>mrtvá
favo 64kw
OI 1,9TDI ASV LaK
OII 2,0TDI CEGA RS

OI 1,9TDI 66kW ALH>mrtvá
favo 64kw
OI 1,9TDI ASV LaK
OII 2,0TDI CEGA RS
-
- Sběrač informací
Nechci do toho moc kecat, protože tomu tak moc nerozumím, ale na ALH mám najeto 140.000, dal jsem nový trysky (764), EGR OFF a jede to jak splašený. Rozhodně je to poznat. Jinak spojka a všechno ostatní je seriový. Nehulí to, občas jen když tomu dáš plnej a je teplo tak se trošku začmoudí, ale žádný hrachy z výfuku ven neletí. Graf výkonu je v sekci grafy tady na fóruOndras83 píše:měřitelný to bude, na brzdě...ale samotnej pipe kit ani moc nepoznáš...
ještě jednou se zeptám, jestli to s těma 764kama bez softu už kouří nebo nea s čipem od reeshy si mám připravit asi jakej balík?
- subz3ro_tdi
- Aktivista
na mojom aute svojho casu +10 PS / 25 NmMarkus01 píše:Změřil někdo jestli má samotnej pipekit nějakej přínos? Něco tam snad bude, ale je to vůbec měřitelný?
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... 319#370319
ale menilo sa aj sanie 81kw za 96kw a kusok povodneho plastoveho vedenia... a nebol to Pipe Kit od Allardu, ale nerezovy homebastl

urcite skreslenie mohlo urobit aj pouzitie inej korekcia pri merani na MAHA... ale svoj prinos to urcite ma

Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Sání mam přichystaný. Včera jsem si přivez vypálenou přírubu z nerezu. Na vedení k FMIC se taky chystam. Snad celá ta vopičárna k něčemu bude.subz3ro_tdi píše:na mojom aute svojho casu +10 PS / 25 NmMarkus01 píše:Změřil někdo jestli má samotnej pipekit nějakej přínos? Něco tam snad bude, ale je to vůbec měřitelný?
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... 319#370319
ale menilo sa aj sanie 81kw za 96kw a kusok povodneho plastoveho vedenia... a nebol to Pipe Kit od Allardu, ale nerezovy homebastl
urcite skreslenie mohlo urobit aj pouzitie inej korekcia pri merani na MAHA... ale svoj prinos to urcite ma

OI: ASV+S764+hybrid RR Auto+soft Dragpower . HP+Eibach+Strongflex+TT puky+23mm stab . FN-III 312mm
At si zatřepe, ta klapka je na druhou stranu zlo, ficí to kolem tej hřidelky, kolem dokola zablitý od oleje apod.turbo kamna power píše:těžko, když to tak dřív měly všechny motory TDI, a šlapaly v pohodě... mě to teda vůbec nevadí že to trošku zatřepekozelpub píše: a to zatrepani mu nemuze ublizit???