Seat Ibiza 1.9TDi swap TDi PD ARL -> 227PS/471Nm

Toto fórum slouží ke zveřejnění výkonových grafů Vašich vozů.

Moderátoři: šulda, JasteR, Moderátoři

Indi
Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Indi »

To subz3ro_tdi : To si děláš srandu (LOL) , přemýšlej než něco napíšeš.

Když se ti něco nelíbí máš to napsat a ne se pchať někomu do riti.

Takže teď je brzda a ještě zátěžová nahouby? Hoši to jste teda dopadli (LOL)
Audi cab AVF 190kW/518Nm
Seat Alhambra 190PS/420Nm
Audi A4 3.0TDI Q 150kW/450Nm
TDIPOWER
Přispěvovatel

Příspěvek od TDIPOWER »

Já jsem tu sám za sebe a jen jsem dal svůj názor! Nic proti nikomu! Jen na to, že to není chip seriového auta, ale skládačka od jednoho člověka, je ten průběh špatný! O tom není diskuse! Pokud se tím nechcete zabývat, spoko. Pokud ano, je třeba hledat problém a v tom jsem se snažil pomoct. hodnoty jsou OK, jen je třeba to trochu vyhlatit ať těmi výkyvy zbytečně netrpí harswarové komponenty. A nemyslím upravit výstup z brzdy, aby byli všichni ohromeni. Ale vstup, ať může být v klidu majitel! ;) Toť vše a pak to bude na poklonu. Není třeba se čertit. 8)
Na trati věřím že to poletí dobře. Ale pokud se s tím má i běžně jezdit....
VW GIV ASZ, Frateli RACE 783, GTxxxxV - skládačka, FMIC, 60mm straight-through exhaust, jednohmota 240mm SACHS RACE, TDIfun HI-TECH software 300+PS, 1/4 míle 13,178s
subz3ro_tdi
Aktivista

Příspěvek od subz3ro_tdi »

Indi píše:Když se ti něco nelíbí máš to napsat a ne se pchať někomu do riti.
Vaz slova! Ja som sa nikdy nikomu do riti nepchal, ani ziadny z komentarov mi taky neprisiel... to ze priebeh nie je idealny neznamena ze uprava je zla.... nie kazdy riesi vykyvy par Nm/PS na grafe ako ja, lebo to proste na ceste citit nie je... a radsej obetuje nejaky ten maly prefuk za cenu skorsieho nabehu krutiaceho momentu...
Ziadne poklonkovanie tu (aspon z mojej strany) nebolo, ak ano - ukaz kde, co mi prislo blbe a mal som potrebu zareagovat tak bol tvoj "utok" voci BH. Dovtedy to bola normalna diskusia ku grafu. Keby som chcel do toho rypat, spytam sa preco nekomentujes graf co ma Jim, kde je tiez male zavahanie s regulaciou tlaku... ale na Reeshu si asi nevyskocis tak ako na mna alebo BH, co? ;)

@TDIPOWER: suhlas... ak vsak niekto aj napriek tomu zlozi poklonu, nevidim dovod sa navazat do upravcu, ako to predviedol Indi ;) tiez sa Vici minule ohradil ked sme tam s Farkym mali nejake pripomienky ku grafu z Funom upraveneho auta (a to rozhodne nepadali slova ako "je to bida"), ze ako ku tomu pride zakaznik, a ja to beriem..... treba mat ale rovnaky meter!! Poklony si nikto nepytal, rovnako ale ani blbe pripomienky :roll: Ja to uz dalej komentovat nejdem, lebo uprimne je mi to celkom jedno co si Indi mysli... je to jeho boj, nech si riesi s kym chce co chce.
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Vici
Aktivista

Příspěvek od Vici »

Jenže já jsem se "ohradil", protože jste měli značně nesmyslné a zbytečné poznámky ;) ... stačilo vám tam dát graf na šířku a bylo po problému.... :) . To jen jako bezvýznamná poznámky pod čarou, když už jsem byl zmíněn.
Další rozdíl bych viděl v tom že tamto bylo sériové auto normálního člověka (nekoho kdo rád jezdí ale nemusí u toho znát všecky detaily jak a co se dá udělat protože se třeba zajímá o jiné oblasti lidské činnosti), toto je značně poladěný vůz někoho kdo do problému vidí hlouběji a s případnou kritikou se srovná a pochopí ji nebo ji vyvrátí
subz3ro_tdi
Aktivista

@Vici: Ja som sa k priebehu ani uprave vobec negativne nevyjadroval... kludne si to pohladaj ak sa nepamatas.
Povedz mi aky zmysel mala Indiho poznamka a v momente si nasypem popol na hlavu a rusim registraciu na fore (bez srandy) ;)
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Vici
Aktivista

Příspěvek od Vici »

To já ale neřeším, hádejte se kluci jak chcete, já jsem se tehdá zastal toho dotyčného z důvodu který jsem popsal. Je optavdu třeba rozlišovat mezi lidma kteří se o toho všecko zajímají jak nejvíce to jde = ti co ladí nebo ti co je to hodně zajíma, jako třeba Ty. Pak lidi které to zajímá dost, ale nezblázní se z toho (nemyšleno ve zlém - spiše řečnický obrat) což možná budu já, a pak na lidi kteří tomu ani třeba nechtějí rozumět ale chtějí se hezky a rychle svézt a ti se pak ptají těch co ví a znají a je třeba se tak k nim i chovat...
Myslím si že by se i více mělo radit komplexně, lidem kteří prostě neví a ptají se. Třeba jaké turbo koupit? Takové které doporučí ten u koho si chce dotyčný nechat naladit auto. Protože co udělá někdo s autem které má nějakého bůh ví jakého hybrida třeba? nenaladí to ani kdyby se po..... a majitel toho turba na nic akorát vyhodil peníze, čas, musí koupit jiné vhodné turbo a ladit znova.... atd....
Taky už i slovo hybrid je nic moc... může skrývat cokoliv....
Vše co jsem napsal myslím obecně, když už se diskuze rozběhla tímto směrem...

Nějaké rušení regisrací je nesmysl a dobře to víš :) . Buďme rádi že je kde podiskutovat a pokecat a neberme to smrtelně vážně... nasrat se myslím člověk dovede i jinýma věcma
A nezasírejme to tu. Já už mlčím :-)
Tunerko
Přispěvovatel

Příspěvek od Tunerko »

Obrázek
Seat Ibiza 6K1 r.v.99 -> swap na 1,9TDi PD ASZ+bižutéria = 229PS/484Nm -> 1/4míle 13:714sec
Seat Alhambra 2.0 TDi 8v Stylance LUX 103Kw/320Nm
Jayson
Aktivista

Příspěvek od Jayson »

To fialové je turbotlak?
jipi
Přispěvovatel

Příspěvek od jipi »

kua, chcelo by to lepšie foto
VW Passat B5 TDI xxxPS , EGR off, Kat off, Turbo by BH, FMIC custom,exhaust custom ,330x30 4 piest predné brzdy, 312x22mm zadok
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Nechci nijak snizovat Branovy schopnosti, nicmene apeluji na lidi z jeho okoli. Nainstalujte mu nejaky screenshoter a "dokopejte ho" k jeho pouzivani.
On na to proste nema cas ani chut a je to nakonec skoda vsech (hm)
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
subz3ro_tdi
Aktivista

@Forest: myslim ze by stacilo keby to tunerko (uz ked to ma oskenovane) hodil v normalnom rozliseni co forum zoberie, nie 352x493, pripadne este orezal samotny graf ;)
Ale mozem ti povedat co by si pocul od Brana - "j**em aj cely screenshoter" :D
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Tunerko
Přispěvovatel

Příspěvek od Tunerko »

POdakovanie za vloženie grafu parí subz3ro_tdi :)
Naposledy upravil(a) Tunerko dne 03 kvě 2011, 09:14, celkem upraveno 2 x.
Seat Ibiza 6K1 r.v.99 -> swap na 1,9TDi PD ASZ+bižutéria = 229PS/484Nm -> 1/4míle 13:714sec
Seat Alhambra 2.0 TDi 8v Stylance LUX 103Kw/320Nm
subz3ro_tdi
Aktivista

Obrázek
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
BH motor
Aktivista

Příspěvek od BH motor »

este k turbotlaku. je merany diskretne tlakovym cidlom vcetne pulzacii v sani. tie je vidno
MAHA 4x4 LPS 3000
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
fabiátor
Moderátor

Příspěvek od fabiátor »

Co je to za vodnika to turbo ? Skladacka nebo neco serioveho ?
Odpovědět

Zpět na „Výsledky Vašeho měření - Grafy“