Indi píše:Když se ti něco nelíbí máš to napsat a ne se pchať někomu do riti.
Vaz slova! Ja som sa nikdy nikomu do riti nepchal, ani ziadny z komentarov mi taky neprisiel... to ze priebeh nie je idealny neznamena ze uprava je zla.... nie kazdy riesi vykyvy par Nm/PS na grafe ako ja, lebo to proste na ceste citit nie je... a radsej obetuje nejaky ten maly prefuk za cenu skorsieho nabehu krutiaceho momentu...
Ziadne poklonkovanie tu (aspon z mojej strany) nebolo, ak ano - ukaz kde, co mi prislo blbe a mal som potrebu zareagovat tak bol tvoj "utok" voci BH. Dovtedy to bola normalna diskusia ku grafu. Keby som chcel do toho rypat, spytam sa preco nekomentujes graf co ma Jim, kde je tiez male zavahanie s regulaciou tlaku... ale na Reeshu si asi nevyskocis tak ako na mna alebo BH, co?
@TDIPOWER: suhlas... ak vsak niekto aj napriek tomu zlozi poklonu, nevidim dovod sa navazat do upravcu, ako to predviedol Indi

tiez sa Vici minule ohradil ked sme tam s Farkym mali nejake pripomienky ku grafu z Funom upraveneho auta (a to rozhodne nepadali slova ako "je to bida"), ze ako ku tomu pride zakaznik, a ja to beriem..... treba mat ale rovnaky meter!! Poklony si nikto nepytal, rovnako ale ani blbe pripomienky

Ja to uz dalej komentovat nejdem, lebo uprimne je mi to celkom jedno co si Indi mysli... je to jeho boj, nech si riesi s kym chce co chce.