To tak dole kopcom ked sa do teba oprie vietor, nie?Blah píše:mam tdi 90a dam 215 dle tacho (na 235/17")
jednou me to jelo max 160, mel jsem prasklou trubku.. uchazel vzduch
max 170
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- subz3ro_tdi
- Aktivista
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Tak to pochybujem.Este na 235-kach.subz3ro_tdi píše:To tak dole kopcom ked sa do teba oprie vietor, nie?Blah píše:mam tdi 90a dam 215 dle tacho (na 235/17")
jednou me to jelo max 160, mel jsem prasklou trubku.. uchazel vzduch
Alfa 156 2.4 JTD 100kw + Sarkan Chip+EGR Off+Katik na majzel - EX
Passat Variant 1.8T APU
Passat Variant 1.8T APU
- subz3ro_tdi
- Aktivista
Tak co tu mystifikujesBlah píše:je to tak![]()
mam 90PS ALH + upravy v podpise
Ten podpis si si dal dodatocne.... Samozrejme vsetkym zasvatenym bolo jasne, ze seriova 90PS ti viac ako 200 tacho neda, ani na 15" kolesach Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Audi A2 1.4TDI
- subz3ro_tdi
- Aktivista
200 tachometricky zodpoveda zhruba 180 GPSBlah píše: ...v TP mam maximalku 180
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Audi A2 1.4TDI
No tak hoši, já myslel že se tu řeší nějakej problém a náhle je z toho skoro hádka o maximální rychlosti. Třeba já když jsem psal o svý rychlosti měl jsem na mysli že to auto dokáže jet takovou rychlostí a ne že bych tak jezdil pořád nebo by tak měl jezdit každej. Chtěl jsem v podstatě říct že zásek na 170ti je problém (né kvůli maximálce, ale že třeba napřiklad padá do nouzáku). Chtělo by to nějaký logy a pak se uvidí.