Ale na úkor životnosti motoru...re5pekt píše:Nahradis wanklemRichi píše: "Obsah ničím nenahradíš" je stoprocentně pravdivé.

Moderátoři: šulda, Moderátoři
My sa asi nezhodneme uz len v jednom.... podla teba je PPD oproti PD krok vzad (ak spravne citam medzi riadkami), podla mna je to krok vpred....jojo píše:to subz3ro_tdi: suhlasim stebou ze vyvoj nezstavis. Len je si treba uvedomit ci ten vyvoj je krok vpred, alebo krok vzad. Proste sa ukazalo ze PD ako take vo vseobecnosti je nespravna cesta, predsa to bol len navrat k niecomu co tu uz bolo na samom zaciatku (krok vzad). A aj zmieneny CR ktory je podla mojho nazoru krok vpred ma svoje uskalie ktore sa bud podari prekonat, alebo sa budeme musiet vybrat inou cestou.
Myslim to tak ze cele PD je krok vzad. V tom ze PPD je oproti PD krok vpred sa mi nezda, ale je to urcite nieco novsie, proste evolucia. PD ako takeje najstarsi (celkom prvy) system vstrekovania motorovej nafty do spalovacej komory. Ked vazeny pan Rudolf Diesel skonstruoval prvy vznetovy motor, tak nepouzil ani radove ani rotacne cerpadlo, ale prave system pumpa dyza.subz3ro_tdi píše:My sa asi nezhodneme uz len v jednom.... podla teba je PPD oproti PD krok vzad (ak spravne citam medzi riadkami), podla mna je to krok vpred....jojo píše:to subz3ro_tdi: suhlasim stebou ze vyvoj nezstavis. Len je si treba uvedomit ci ten vyvoj je krok vpred, alebo krok vzad. Proste sa ukazalo ze PD ako take vo vseobecnosti je nespravna cesta, predsa to bol len navrat k niecomu co tu uz bolo na samom zaciatku (krok vzad). A aj zmieneny CR ktory je podla mojho nazoru krok vpred ma svoje uskalie ktore sa bud podari prekonat, alebo sa budeme musiet vybrat inou cestou.![]()
Podotykam ze neporovnavam PPD s CR, kvality common-railu nespochybnujem
myslim ze S4 bola 2liter a nie 1,8jarrek píše:tak tomu říkam tsi,celkem povedená kombinace kompresor vs turbo.na to ze je to osmnáctka tak to je hukot,a ten zvuk!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=CRt0epipxQI