audi hádka

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
BOSCHFMTuning
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od BOSCHFMTuning »

hazim sem fotky z brzdy, jak jsem již dřive naznačoval.
jako poslední si mužete stahnout i video.

skoda ze jsme nevyfotili ten vyvařený motor ale nebyl cas ani nalada.

Obrázek

válce:
Obrázek

upálená hadice, dým na zemi:
Obrázek

mistnost:
Obrázek

mistnost#2:
Obrázek

VIDEO: http://www.fmtuning.cz/golf/golfIV/PICT0174.AVI

:-)
lt.kubosh
Aktivista

Příspěvek od lt.kubosh »

BTW> Ten vyvareny motor byl vas nebo zakaznikuv?
BOSCHFMTuning
Přispěvovatel

Příspěvek od BOSCHFMTuning »

naš, meli tam debilni chlazeni, jenom takovy chechlak vetraček
audinolog
Nováček

Příspěvek od audinolog »

sorry panove byl sem na horach a to co sem si tu precet tak mi docela znechutilo a nasralo :x .nevite vubec nic co sem na tom aute udelal nikdy ste to nevidely,nejeli ste s tim tak jak to muzete napsat myslite ze to neni mozny?dit je to posranej kus zeleza a sedy litiny.sou tam jiny ventily,upravena vacka,jiny trysky upraveny vstrik.cerpadlo,upravena hlava,setrvak,brzdy,napravy,tlumice,s prevodovkou sem nic nedelal s tou si hral nekdo predemnou,a s tim ze zaradi az zejtra to si v tom poradne asi nejel co it.kuboshi? a jako co ze ti na 2ku jela 106km/h mne jede na 3ku 165 km/h ale proc to vubec pisu protoze sem se chtel podelit o svy zkusenosti a ne se tu vytahovat a kecat sracky ale zatim sem byl jenom vyhlasenej tak o tom popremejslejte jo.a kornoute tak s bavorakem di do srotu a kup si tu audinu.servicemane s tim krmelcem si di do lesa sam.a s tim neprenese sem reagoval na predohraby.kornoute ver nebo ne ale jedno vim ze si GIII davam k snidani(luke288)
chucky
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chucky »

joooooo (LOL) (rofl)
Luke288
Přispěvovatel

Příspěvek od Luke288 »

audinolog píše:sorry panove byl sem na horach a to co sem si tu precet tak mi docela znechutilo a nasralo :x .nevite vubec nic co sem na tom aute udelal nikdy ste to nevidely,nejeli ste s tim tak jak to muzete napsat myslite ze to neni mozny?dit je to posranej kus zeleza a sedy litiny.sou tam jiny ventily,upravena vacka,jiny trysky upraveny vstrik.cerpadlo,upravena hlava,setrvak,brzdy,napravy,tlumice,s prevodovkou sem nic nedelal s tou si hral nekdo predemnou,a s tim ze zaradi az zejtra to si v tom poradne asi nejel co it.kuboshi? a jako co ze ti na 2ku jela 106km/h mne jede na 3ku 165 km/h ale proc to vubec pisu protoze sem se chtel podelit o svy zkusenosti a ne se tu vytahovat a kecat sracky ale zatim sem byl jenom vyhlasenej tak o tom popremejslejte jo.a kornoute tak s bavorakem di do srotu a kup si tu audinu.servicemane s tim krmelcem si di do lesa sam.a s tim neprenese sem reagoval na predohraby.kornoute ver nebo ne ale jedno vim ze si GIII davam k snidani(luke288)
co to? proc mi cpes GIII??? mam OII, ale o tom tu rec neni a pokud by si A6 nedala k snidani GIII, tak by bylo asi neco spatne. ja jenom reagoval na to, ze A6 s 400Nm proste nemuze mit stovku rychlejc nez C320 CDI s 510Nm, navic jak jiste vis, mercedes je zadohrab, takze s prenosem sily urcite problem mit nebude s tema 245kama. obe kary jsou v automatu a to ze u toho medveda je to jenom papirovej udaj bych sem netahal, protoze to, ze tvoje audi v serii ma psano kilo za 12s nebo koli jsi to psal a ve skutecnosti to jezdila za 8.5 je proste blbost!!! a muze to mit nahon treba 6x6.
Luke
OII 1.9 TDI
reesha
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od reesha »

prosím přestaňte se dohadovat. Pokud se tu budete akorát zbytečně napadat, téma uzamknu
Obrázek Obrázek

Prohlížeč logů LogView stahujte tady

PS: Hledáme (ne)mechanika, viz odkaz s popisem
Luke288
Přispěvovatel

Příspěvek od Luke288 »

reesho a cetl sis tu diskuzi celou?
Luke
OII 1.9 TDI
reesha
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od reesha »

Luke288 píše:reesho a cetl sis tu diskuzi celou?
Ahoj, jj já to četl..

Audinolog začal mluvit o svojí audině. Taky nechápu jak může sériovka dělat 100kmh za 8,5 sekundy když psáno má 12, ale budiž. Myslím že tu nikoho nenapadal.

Mě se ale nelíbí to vzájemné útočení. Dá se o tom mluvit přece slušně.

První adept na ban je chucky, který se tu začal vyjadřovat dost sprostě. Toto forum není určené pro takové Flamy.. Není problém to probrat v klidu si myslím.

Pokud jsem něco přehlédl, tak mě opravte..

Takto se to akorát mění v osobní útoky. A ke stavu koní v audi teď - radši vemte auta a porovnejte to, ať se alespoň něco dozvíme ;) .. lepší ne?
Obrázek Obrázek

Prohlížeč logů LogView stahujte tady

PS: Hledáme (ne)mechanika, viz odkaz s popisem
Luke288
Přispěvovatel

Příspěvek od Luke288 »

uz jsem to vysvetloval, ten mercedes je kamosovo tatky, takze asi ne, ale zakony fyziky trida C vs A6, 400 Nm vs 510Nm novej 7G tronic vs tiptronic mi proste logicky dava, ze audinologovo A6 nemuze davat stovku driv jak ten medved.
Luke
OII 1.9 TDI
lt.kubosh
Aktivista

Příspěvek od lt.kubosh »

audinolog píše:,a s tim ze zaradi az zejtra to si v tom poradne asi nejel co it.kuboshi?
Myslim, ze ne Time. Jezdil jsem s tim stylem, ze na tolik paliva co jsem projel na 100km by najezdili Reesha & mvolesko zhruba 1000km. V A100/A6 je ctyrkvaltovy automat tusim s redukcema na 1-3 stupni. Cela je delana do sily. Na "D" se da jezdit uplne vsude a jakkoliv. Na druhe strane "1" je dobra tak mozna na tahani vagonu.
audinolog píše: a jako co ze ti na 2ku jela 106km/h mne jede na 3ku 165 km/h
Co je to za stupidni argument? Co ma trojka za vypovidaci hodnotu? Kdyz reknu, ze jela na 2ku 106, tak tim naznacuju, ze pri 0-100 se radi POUZE 1x ==> vyplyva mensi ztrata. Tak sem neplet maximalku na 3ku.
Takze se probud a omluv.

Pokud ovsem nekecas a mas vytunene auto takovym stylem, tak pri porovnani investic do tuningu bude cesta na sraz 1/2 cesty mezi Prahou a tvym bydlistem pakatel. No a tam muzes investici do cesty na srazek promenit za titul "Mistr Ladic", kterym te budu titulovat do konce veku tohoto fora. - Pokdu tedy prokazes, ze v 95% je tve tvrzeni pravda. (P.S. Netreba jezdit 256km/h)

Reesho> Opovaz se to zamknout! Flamewar na internetu byl je a bude. A tenhle je zajimavej. Ber to jako reklamu - co prispevek, to napis "Tak mi reesha superově nachipoval TDI PD" na 1. miste. (noteeth)
Lusťa
blázen

Příspěvek od Lusťa »

Už se perouuuuuuu? (LOL) . Kurva, chlapi, nechte toho. Tak mu to nechce ne?Třeba to opravdu má tak vyladěný. Ale důkaz by to chtělo, to teda jo :D
Kornout
Aktivista

Příspěvek od Kornout »

Já jen abych nevypadal jako mrtvej brouk.
To audinolog: Pokud to auto je upravený tak jak píšeš, tak se to nedá jen tak porovnávat, já se vyjadřoval v mínění, že je převodovka atd v sérii. GIII si k snídani klidně dávej, stejnak nejezděj v sérii o moc víc jak 200km/h. Dobrou chuť :D
KTM 250 SX-F
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW :-D
serviceMan
Přispěvovatel

Příspěvek od serviceMan »

Ááá, koukám, že se jedou pecky dál... 8)
Kornout
Aktivista

Příspěvek od Kornout »

(noteeth) (noteeth) (noteeth)
KTM 250 SX-F
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW :-D
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“