jako poslední si mužete stahnout i video.
skoda ze jsme nevyfotili ten vyvařený motor ale nebyl cas ani nalada.
válce:
upálená hadice, dým na zemi:
mistnost:

mistnost#2:

VIDEO: http://www.fmtuning.cz/golf/golfIV/PICT0174.AVI

Moderátoři: šulda, Moderátoři
co to? proc mi cpes GIII??? mam OII, ale o tom tu rec neni a pokud by si A6 nedala k snidani GIII, tak by bylo asi neco spatne. ja jenom reagoval na to, ze A6 s 400Nm proste nemuze mit stovku rychlejc nez C320 CDI s 510Nm, navic jak jiste vis, mercedes je zadohrab, takze s prenosem sily urcite problem mit nebude s tema 245kama. obe kary jsou v automatu a to ze u toho medveda je to jenom papirovej udaj bych sem netahal, protoze to, ze tvoje audi v serii ma psano kilo za 12s nebo koli jsi to psal a ve skutecnosti to jezdila za 8.5 je proste blbost!!! a muze to mit nahon treba 6x6.audinolog píše:sorry panove byl sem na horach a to co sem si tu precet tak mi docela znechutilo a nasralo.nevite vubec nic co sem na tom aute udelal nikdy ste to nevidely,nejeli ste s tim tak jak to muzete napsat myslite ze to neni mozny?dit je to posranej kus zeleza a sedy litiny.sou tam jiny ventily,upravena vacka,jiny trysky upraveny vstrik.cerpadlo,upravena hlava,setrvak,brzdy,napravy,tlumice,s prevodovkou sem nic nedelal s tou si hral nekdo predemnou,a s tim ze zaradi az zejtra to si v tom poradne asi nejel co it.kuboshi? a jako co ze ti na 2ku jela 106km/h mne jede na 3ku 165 km/h ale proc to vubec pisu protoze sem se chtel podelit o svy zkusenosti a ne se tu vytahovat a kecat sracky ale zatim sem byl jenom vyhlasenej tak o tom popremejslejte jo.a kornoute tak s bavorakem di do srotu a kup si tu audinu.servicemane s tim krmelcem si di do lesa sam.a s tim neprenese sem reagoval na predohraby.kornoute ver nebo ne ale jedno vim ze si GIII davam k snidani(luke288)
Ahoj, jj já to četl..Luke288 píše:reesho a cetl sis tu diskuzi celou?
Myslim, ze ne Time. Jezdil jsem s tim stylem, ze na tolik paliva co jsem projel na 100km by najezdili Reesha & mvolesko zhruba 1000km. V A100/A6 je ctyrkvaltovy automat tusim s redukcema na 1-3 stupni. Cela je delana do sily. Na "D" se da jezdit uplne vsude a jakkoliv. Na druhe strane "1" je dobra tak mozna na tahani vagonu.audinolog píše:,a s tim ze zaradi az zejtra to si v tom poradne asi nejel co it.kuboshi?
Co je to za stupidni argument? Co ma trojka za vypovidaci hodnotu? Kdyz reknu, ze jela na 2ku 106, tak tim naznacuju, ze pri 0-100 se radi POUZE 1x ==> vyplyva mensi ztrata. Tak sem neplet maximalku na 3ku.audinolog píše: a jako co ze ti na 2ku jela 106km/h mne jede na 3ku 165 km/h