@TDI tech: Jozef, tak 9l/100km je ozaj moc.... ja sa do 6.5l v kombinovanej vojdem hocikedy a to sa nijako neobmedzujem...
Moderátoři: šulda, Moderátoři
pridávám se k tvým hodnotám akorát jsem tu nechtěl psát takové čísla protože by mě tu ukamenovali:-DSchnapi píše:Dam ti příklad jel jsem ke kamarádovi cca 15 km chvilku po městě, chvilku vesnicema jel jsem opravdu pianko a když jsem přijel spotřeba byla 4,5 l to udával pc, minulý týden jsem jel z Příbrami do Prahy takže cca 50 km po dálnici průměrnou rychlost jsem měl tak 140 - 150 pak jsem jezdil 3 hodiny po praze se 4 zastávkami zhruba a když jsem dojel na poslední místo v Praze tak jsem měl spotřebu 5,4 l. Je pravda že co člověk to názor
Vetsinou je to brano jako "pri zachovani stejneho stylu jizdy", pricemz tim vsazi na to, ze lidi nejezdi "kudlu". Jde o to, ze pri chipu lze opravdu dosahnout snizeni spotreby diky tomu, ze sice pri vyssi spotrebe ale za nepomerne mensi dobu je dosazeno pozadovaneho zrychleni.Schnapi píše:Samozřejmě že čím větší výkon, tím bohatější směs, tudíž to víc baští, ale když si přečteš kdejaké příspěvky o chipování tak ti firma garantuje snížení paliva, samozřejmě že je to podmíněno výkonem.