dlouhý 5ti kvalt do Octávie
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Zdravím, nevíte o někom kdo by mohl v okolí Hradce Králové nahodit EWT převodovku ? Případně i ve zbytku republiky, mechanika mám dobrýho, ale nezná takovýdle vychytávky a vždycky na mě kouka jak na magora tak ho s tim nechci trapit
radši bych od někoho kdo už to dělal, bylo by to na Octu r.v. 12/98 TDi 66kw AGR, mám v plánu hodit trysky a chip nejlépe od TDIfuna, mělo by to dát kolem 99kw cca, to by mohlo už stačit na tuto převodoku. Tak bych do budoucna rád věděl jestli by mi to byl někdo schopen udělat, abych si ji nekoupil předem a zbytečně. Nebo jestli to už někdo někdy někomu dělal, tak popř. u koho. A na kolik by zhruba vyšla montáž. Díkec
- subz3ro_tdi
- Aktivista
Kym pojdes za TDIfunom tak sa po ceste zastavis v Bohumine a Indi ti to namontuje. Myslim ze do 6 hodin by to aj mohol stihnut 
Inak taketo dotazy patria sem: http://dieselpower.cz/forum/viewforum.php?f=23
Inak taketo dotazy patria sem: http://dieselpower.cz/forum/viewforum.php?f=23
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
No tak proč si neudělat jeden velký výlet za nějakou tu desítku tisíc
taky ně to tak napadlo, ale asi se to nestihne vše v jeden den co ? ... Jinak k tomu výkonu, trysky + chip by měli stačit aby to bylo lepší než se sérií, pár lidí psalo že mají jen trysky a s převodovkou je to v pohodě svižný, ale i tak se občas objeví názor že je potřeba aspoň 150PS, ale když se kouknu do podpisu dotyčného a na výkon majitele tak se možná nedivím že mu to přijde "líný". Jinak EWT a GGU se jak jsem se dočetl v ničím neliší pro mě a moje auto, je to tak ?
kdyz pojedes k TDI Funovi na chip, tak se cestou zastav v Frydek - Mistek, Autoservis Smetana, tam ti udelaji vymenu prevodovky i trysek, popripade co budes dal pozadovat. Jednani se zakaznikem 1AA, s odvedenou praci plna spokojenost , proste na pohodu, pro vic info kontaktuj uzivatele Marena TDIMnau píše:Zdravím, nevíte o někom kdo by mohl v okolí Hradce Králové nahodit EWT převodovku ? Případně i ve zbytku republiky, mechanika mám dobrýho, ale nezná takovýdle vychytávky a vždycky na mě kouka jak na magora tak ho s tim nechci trapitradši bych od někoho kdo už to dělal, bylo by to na Octu r.v. 12/98 TDi 66kw AGR, mám v plánu hodit trysky a chip nejlépe od TDIfuna, mělo by to dát kolem 99kw cca, to by mohlo už stačit na tuto převodoku. Tak bych do budoucna rád věděl jestli by mi to byl někdo schopen udělat, abych si ji nekoupil předem a zbytečně. Nebo jestli to už někdo někdy někomu dělal, tak popř. u koho. A na kolik by zhruba vyšla montáž. Díkec
O1 ASZ - 200 ps 436 Nm SW TDI Fun HW Marena TDI
Jawa 250 - 353 Normandie
Zetor 25A
Jawa 250 - 353 Normandie
Zetor 25A
Páni, mám otazocku ohladne prehadzovania GGU prevodovky do G4.
Na GGU mam namiesto rychlomera len plastovu zaslepku a na G4 mam snimac elektronicky.
Staci ked ten snimac nahodim na GGU? Asi tam je nejaka hriadelka s ozubenim na konci...
Na GGU mam namiesto rychlomera len plastovu zaslepku a na G4 mam snimac elektronicky.
Staci ked ten snimac nahodim na GGU? Asi tam je nejaka hriadelka s ozubenim na konci...
VW Golf IV Variant 1,9TDI ALH -> EGR-off + TT puky + ATD+HDS57+VR6+ GGU Dlhy 5Q + 312mm ATE v predu + ATE v zadu + FB Sprint 764 + Chip by TDIFun-> 106kW/145PS/351Nm
Nikto nic?sakytu píše:Páni, mám otazocku ohladne prehadzovania GGU prevodovky do G4.

VW Golf IV Variant 1,9TDI ALH -> EGR-off + TT puky + ATD+HDS57+VR6+ GGU Dlhy 5Q + 312mm ATE v predu + ATE v zadu + FB Sprint 764 + Chip by TDIFun-> 106kW/145PS/351Nm
No uvidime zajtrasakytu píše:Páni, mám otazocku ohladne prehadzovania GGU prevodovky do G4.
sakytu píše:No uvidime zajtrasakytu píše:Páni, mám otazocku ohladne prehadzovania GGU prevodovky do G4.
Staci ked ten snimac nahodim na GGU? Asi tam je nejaka hriadelka s ozubenim na konci...ide sa na vec
, tak dam vediet jak to dopadlo...[/quot
zasleoku pryc a misto ni cely cislo ze stare prevodovky a nomalne to funguje.
zip2010 píše:No kde si bol doteraz?sakytu píše:No uvidime zajtrasakytu píše:Páni, mám otazocku ohladne prehadzovania GGU prevodovky do G4.
Staci ked ten snimac nahodim na GGU? Asi tam je nejaka hriadelka s ozubenim na konci...ide sa na vec
, tak dam vediet jak to dopadlo...[/quot
zasleoku pryc a misto ni cely cislo ze stare prevodovky a nomalne to funguje.![]()
Uz som na to prisiel aj sam....
Prikladam este moje vesele skusenosti z vymeny:
Ked sme chceli stiahnut zavazie z novej prevodovky tak nam to nechcelo povolit (zo starej sa dalo v pohode vykyvat), tak ze sme si zaaretovali stromcek tou malou packou v domneni ze to bude OK a zacali sme pacit srobovakmiked tu zrazu PUK a aretacny kolik sa vo vnutry odlomil
. Kedze je plastovy tak sme to neriesili (ved prevodovka zomelie
). Na mieste isli rychlosti radit bez problemov, tak som to isiel prevetrat a ked som sa vratil uz neslo radit spiatocku.... takze stromcek von (treba mat NEUTRAL!) a nasli sme ulomeny plastovy kolik(nespadol do prevodovky lebo tam je este šialka), zmontovali sme, vymenili sme stare cidlo spatecky za nove a isiel som na dalsiu jazdu. Pridem naspat a spatecka ani bohovi.... Tak sme chceli dat stromcek zo starej prevodovky, ale po vysrobovani spateckoveho cidla isla zaradit bez problemov => to bol nas problem... Dlzka cidla sedela so starym, tak sme skusili podlozku ale nezopinalo svetla. "NOVE" cidlo neslo pod uhlom zatlacit (zadrhavalo sa), tak sme dali stare a vsetko fachci jak ma.... To cidlo sa srobuje pod uhlom cize aj radicka ho stlaca pod uhlom. To bol problem
Dufam ze pomoze niekomu
- JohnnyBOSS
- Aktivista
slyšel jsem názor, že ewt převodovky se nejčastěji serou. uz se nekomu vysypala? o nikom jsem neslysel teda 
Toledo 1M ALH >> FB PP764 stage 2, 12mm Zexel, podávačka AXR, ATD, VR6, EWT, 230FMIC/60mm, VB, 288/232mm a pár věcí z ARL. 177PS 399Nm, chip od benzínky
- PRODÁNO
Superb II 3,6 V6 FSI - PRODÁNO
VW Touran 1.9 TDi 74kW
Superb II 3,6 V6 FSI - PRODÁNO
VW Touran 1.9 TDi 74kW
- JohnnyBOSS
- Aktivista