[quote="brankar30"
ano..mal som turbo v mojom golfe z tohoto isteho zdroja..nebol problem..najazdil som na nom cca 45000 km bez problemov..odledene na 188ps a 402nm.. Brano nevravel pri ladeni ze by mu nieco chybalo. inak..jazdi doteraz.. [/quote]
Aký máte názor, že je zlé nastavená regulácia. Za turbo ručia, že mám prestaviť reguláciu. Robia to už x -rokov, nová vyvažovačka, tak neviem. Dik za názory resp. rady
vw golf 1.9TDI,AHF, 81kw+race 520+egr kat off,MAF-off+ turbo by BH +ARL sanie+vymennik,brzdy 312mm+ jednohmota HDS-57+FMIC+ soft by BH-motor 199PS - 407Nm
škoda O1,66kw ALH,egr-off,chip vector,121ps,327Nm
EX - Kawasaki ZX 600 Ninja 110PS
Tak im to zanes nech ju teda spravne nastavia Povedz ze chces 400 Nm v 2000 ot. a 350 Nm v 4000 ot. To su na nove 1749VB uplne bezne dosiahnutelne hodnoty
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
subz3ro_tdi píše:Tak im to zanes nech ju teda spravne nastavia Povedz ze chces 400 Nm v 2000 ot. a 350 Nm v 4000 ot. - na nove 1749VB uplne bezne dosiahnutelne hodnoty
Ja už som si objednal u BH turbo, len určite chcem poriešiť aj toto turbo a nevydrbať 300€ zbytočne + nechal som tam staré turbo. To som riešil, cez kámoša, ktorý s nimi robí roky. Do teraz mi nikto neodpovedal, či toto turbo môžem použiť napr. do mojej OKTAVKY a bude vhodné nakoľko tam mám len 121PS, či koľko, alebo to reklamovať, ako píšeš.... Dik
Naposledy upravil(a) vilozx6 dne 03 lis 2013, 22:38, celkem upraveno 1 x.
vw golf 1.9TDI,AHF, 81kw+race 520+egr kat off,MAF-off+ turbo by BH +ARL sanie+vymennik,brzdy 312mm+ jednohmota HDS-57+FMIC+ soft by BH-motor 199PS - 407Nm
Leon/kissiakos píše:nevidim problem ho dat do ineho auta.. len ci bude stacit cooler...
Kiss - neviem , či sa chápeme. Môžeš dať VB do seriovej 66kw, alebo 81kw a bude fakčiť, alebo sa bude trápiť..., Tak som to myslel. Napr. do mojej OKTY keď ho drbnem, či sa zmení výkon, Nm atď, alebo to zostane ako mám teraz.
aha tak, no kus za kus tam fyzicky das.. tak som to myslel ja ..ale turbo nebude tlacit viac.. dokonca bude to horsie ako seria .. musis dat upravit samozrejme aj mapy aby to islo hore .. cize musis ist na chip ak chces vyssi vykon.. samotna vyena nepomoze..
Leon/kissiakos píše:aha tak, no kus za kus tam fyzicky das.. tak som to myslel ja ..ale turbo nebude tlacit viac.. dokonca bude to horsie ako seria .. musis dat upravit samozrejme aj mapy aby to islo hore .. cize musis ist na chip ak chces vyssi vykon.. samotna vyena nepomoze..
Opäť sa nerozumieme. Jasné , že ks za ks sedí. Len keď ho dám do OKTAVKY a výkon chcem nechať aký je 121 PS, či to bude v pohode fakčiť - či sa VB nebude trápiť . Alebo ak ho dám na predaj tak čo napíšem VB vo V obale no max do 180PS ? Napadla ma ešte jedna vec, ale to keď ho vyberiem, či to nedoplietli v PL a nemám tam nejaké VA-čko - namiesto VB. V podstate vymenili slimáka - foto hore / ohulený/ - zvody zostali moje.....Keď Brankarovi fungovalo VB a to už prešli min 3 roky, tak nechápem prečo by nefungovalo aj toto z toho istého zdroja. Robí tam 15 ľudí - nové vyvažovačky...atď. Skúsenosti rokmi naberajú, nie strácajú keď sa tak rozrástli. Uvidíme no.
vilozx6 píše:Dokončujem to, ale ide to na stlpík, čo mnohí kritizujú.
Kto ti to kritizuje na stlpiku? Rozhodne funkcnejsie a elegantnejsie riesenie ako to davat do ofukov rozvodu vzduchu. Trosku sa bude mozno horsie manevrovat dolava na parkovisku ... vsak stiahnes okienko a vystrcis hlavu ked tak, nie?
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
vilozx6 píše:Dokončujem to, ale ide to na stlpík, čo mnohí kritizujú.
Kto ti to kritizuje na stlpiku? Rozhodne funkcnejsie a elegantnejsie riesenie ako to davat do ofukov rozvodu vzduchu. Trosku sa bude mozno horsie manevrovat dolava na parkovisku ... vsak stiahnes okienko a vystrcis hlavu ked tak, nie?
nehovorím, že mne to kritizujú. Je to v pohode, už som jazdil. Dodávky majú oveľa hrubšie stlpiky a nevadí mi to.