Octavia Combi 1.9TDI (postupny vyvoj)
Moderátoři: šulda, JasteR, Moderátoři
-
- Aktivista
Uctyhodna prace! 400Nm od 2000 to 4000 tis. ve spojeni s okolnostmi tykajicimi se HW? Tomu rikam luxus na kazdodenni jezdeni. Jsem rad, ze ten hybrid funguje a o vyhodach elektronicke regulace netreba diskutovat.
Necht slouzi k plne spokojenosti dalsi radku let.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
- subz3ro_tdi
- Aktivista
njn, slaby fen - chcelo by to tych 400+ Nm este do 4500 ot.

Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
- subz3ro_tdi
- Aktivista
Jozef, ja som spokojny, to bola ironicka odpoved na Viktor ironicky komentar
Kazdopadne toto by bolo asi idealne - aj ked sa obavam ze na rotacke so zachovanim tohto "spodku" nedosiahnutelne
Navyse kvoli tym 30ps navrch experimentovat s inym turbom, vackou a portovat hlavu valcov ci podobne sialenosti co by to obnasalo mi ozaj nestoji

Kazdopadne toto by bolo asi idealne - aj ked sa obavam ze na rotacke so zachovanim tohto "spodku" nedosiahnutelne

Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Audi A2 1.4TDI
A cakal si volaco ine s tymto hybridom ? ci ?Forest píše:Uctyhodna prace! 400Nm od 2000 to 4000 tis. ve spojeni s okolnostmi tykajicimi se HW? Tomu rikam luxus na kazdodenni jezdeni. Jsem rad, ze ten hybrid funguje a o vyhodach elektronicke regulace netreba diskutovat.
MAHA 4x4 LPS 3000
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
-
- Aktivista
Nejsem si zcela jist ale kdyztak me oprav - neni toto pomyslna "prvni vlastovka"? Z toho duvodu jsem vzal v uvahu pomyslny "prostor pro neuspech" ... ktery se nekonal a me to ostatne tesi a proto jsem si dovolil to pochvalit. Je to snad spatne? Ci?BH motor píše:A cakal si volaco ine s tymto hybridom ? ci ?Forest píše:Uctyhodna prace! 400Nm od 2000 to 4000 tis. ve spojeni s okolnostmi tykajicimi se HW? Tomu rikam luxus na kazdodenni jezdeni. Jsem rad, ze ten hybrid funguje a o vyhodach elektronicke regulace netreba diskutovat.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 

nemyslim si ze prva , ale asi tak 7ma alebo 8ma , proste vsetko nad 1749 robim so servopohonmi a funguje to na jednotkuForest píše:Nejsem si zcela jist ale kdyztak me oprav - neni toto pomyslna "prvni vlastovka"? Z toho duvodu jsem vzal v uvahu pomyslny "prostor pro neuspech" ... ktery se nekonal a me to ostatne tesi a proto jsem si dovolil to pochvalit. Je to snad spatne? Ci?BH motor píše:A cakal si volaco ine s tymto hybridom ? ci ?Forest píše:Uctyhodna prace! 400Nm od 2000 to 4000 tis. ve spojeni s okolnostmi tykajicimi se HW? Tomu rikam luxus na kazdodenni jezdeni. Jsem rad, ze ten hybrid funguje a o vyhodach elektronicke regulace netreba diskutovat.
MAHA 4x4 LPS 3000
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
nemyslim si ze prva , ale asi tak 7ma alebo 8ma , proste vsetko nad 1749 robim so servopohonmi a funguje to na jednotkuForest píše:Nejsem si zcela jist ale kdyztak me oprav - neni toto pomyslna "prvni vlastovka"? Z toho duvodu jsem vzal v uvahu pomyslny "prostor pro neuspech" ... ktery se nekonal a me to ostatne tesi a proto jsem si dovolil to pochvalit. Je to snad spatne? Ci?BH motor píše:A cakal si volaco ine s tymto hybridom ? ci ?Forest píše:Uctyhodna prace! 400Nm od 2000 to 4000 tis. ve spojeni s okolnostmi tykajicimi se HW? Tomu rikam luxus na kazdodenni jezdeni. Jsem rad, ze ten hybrid funguje a o vyhodach elektronicke regulace netreba diskutovat.
MAHA 4x4 LPS 3000
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
- subz3ro_tdi
- Aktivista
Mozno sa mylim, ale Forest zrejme nemal na mysli REA ovladanie toho VNT, ale turbo ako take. A take ako je (pouzite komponenty, zvody, system regulacie) JE prve svojho druhu, ci? 

Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Audi A2 1.4TDI
-
- Aktivista
O tom mluvim, nad tim, ze ma Brano zvladnutou elektronickou regulaci netreba diskutovat.subz3ro_tdi píše:Mozno sa mylim, ale Forest zrejme nemal na mysli REA ovladanie toho VNT, ale turbo ako take. A take ako je (pouzite komponenty, zvody, system regulacie) JE prve svojho druhu, ci?
OT:... a uz diskuze zase zabreda a ja na toto nemam cas ani silu, pochvalil jsem uprimne a jeste to musim obhajovat

- subz3ro_tdi
- Aktivista
@Forest: Hlavne klud... nic nemusis obhajovat. Branislav asi dnes nemal svoj "happy day"
Ber to tak ze je tu konecne aspon nejaka diskusia 

Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Audi A2 1.4TDI
subz3ro_tdi píše:@Forest: Hlavne klud... nic nemusis obhajovat. Branislav asi dnes nemal svoj "happy day"Ber to tak ze je tu konecne aspon nejaka diskusia

vw golf 1.9TDI,AHF, 81kw+race 520+egr kat off,MAF-off+ turbo by BH +ARL sanie+vymennik,brzdy 312mm+ jednohmota HDS-57+FMIC+ soft by BH-motor 199PS - 407Nm
škoda O1,66kw ALH,egr-off,chip vector,121ps,327Nm
EX - Kawasaki ZX 600 Ninja 110PS
škoda O1,66kw ALH,egr-off,chip vector,121ps,327Nm
EX - Kawasaki ZX 600 Ninja 110PS
- subz3ro_tdi
- Aktivista
@vilozx6: Spotreba je uz 5 rokov (odkedy su tam Race a 12mm hlava) stale rovnaka pokial jazdim ekonomicky. Da sa s tym jazdit aj za tych 5-5,5l/100km - dlhsie trasy samozrejme, so studenym motorom po meste si to 6-6,5l/100km vypyta.
P.S. Kvoli mne urcite necakas, to turbo je v aute uz od leta... len sa muselo doriesit par ostatnych veci kym sa to takto odladilo
P.S. Kvoli mne urcite necakas, to turbo je v aute uz od leta... len sa muselo doriesit par ostatnych veci kym sa to takto odladilo

Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Audi A2 1.4TDI