nehnevajte sa na mňa,páni ale...
1. krát ma zobrali nervy keď som videl graf
2. krát ma zobrali nervy keď som videl parametre
3. krát ma zobrali nervy keď som si pozrel web-stránku
4. krát ma skoro vy(ko)kotilo keď som videl video
no mozno ze aj nedokaze
dávam +1 ... akurát možno by som vyškrtol
k 1 a 2 ... 1.13bar a 159koní + bez kouře
ani jeden graf s hentakým meraním ako bolo na videu nemá ABSOLUTNE žiadnu výpovednú hodnotu
ak dovolíš tak ten maximálny výkon odhadnem na 125 koní +/- 5 (skôr minús ako plus) a to z jedného jednoduchého dôvodu a to je dĺžka merania... keby sa to meralo tak ako sa to sluší a patrí, tak má hodnoty ako som napísal vyššie+po riti veľa dymu, a to hlavne kvôli teplote nasávaného vzduchu(čo som si všimol tak sa bežne brzdí cca 20s, keď som brzdil ja s "programom brzdenia na 120kW", tak som brzdil vyše 40 sekúnd (a ledva ledva som dosiahol 4000RPM, a meranie som musel prerušiť kvôli IAT okolo 90st C (mám zabudovanu ochranu, ktorá zasahuje od 80st), a odbrzdil som smiešnych 146,8PS (dôvody:dĺžka merania, SMIC, slabé chladnenie), a to som mal SAKRA iné parametre ako ty), a pri hentakom smiešnom 10 sekundovom meraní by som tam mal asi 200+ koní

)
+ bez kouře si tiež predstavujem inak
3. online ladenie je krásna vec, k tomu gratulujem,akurát TDI Fun pokiaľ viem to už má nejaký ten pátek, takže reči o tom, že je sám v ČR ...
4. už som okomentoval vyššie... sú to nereálne výsledky
edit: pre názornosť uvediem... veľmi zhruba nárast IAT o 20stC to je ekvivalenté k cca 130mBar plniaceho tlaku