MirekX píše:už ve 2000 to má cca 310Nm, to není zlý zas tak...
...ked to meras od 1000 ot. na brzde, na ceste to asi tych 310Nm v tych ot. mat nebude, kazdopadne cisla velmi uctyhodne... po dlhom case opat nejaka silna rotacka
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
TDI tech píše:Mne sa hlavne paci ze je taka nenapadna, posobi tak nevyrazne, ale ked borcovi v 535D vytrie kocura
No zrovn 535d asi né,ale je to jak píšeš..Nevýrazná,jedna z prvních oktávek... i ta barva no prostě SUPER! jako já bych ji asi nechtěl,ale dokážu si představit,jake úsměv má teť majitel,když s ní jezdí
BME E61 530d chip 580Nm 282ps
BMW E39 530d touring + CP3 + Hybrid 636Nm 272ps ex
Opel Omega 2.5 mTDS Caravan 550Nm 230ps
GAME OVER
Asi to pozaduje vyssi otacky ale na rotacku myslim hodne slusne a v kombinaci "sleeper look" to muze byt opravdu znacne prekvapujici, coz je presne styl, ktery vyznavam.
TDI tech píše:ked borcovi v 535D vytrie kocura
... tak to ani te nejslabsi, nezapomen, ze dulezitejsi, nezli dosazena maxima je prubeh a ten je u 535D pri vsi skromnosti ohromujici.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
to forest: Jasne ze na dialnici ho neda. Neviem aky ma v tej octe podvozok a brzdy, ale osobne si myslim ze po lesnych serpentinach by si okolo neho ta velka a tazka zadnohrabajuca 535d ani neskrtla.
tdi tech: to myslíš vážně? nevim jestli špatně vidíš ale nahoře je jedničková oktávka, kdo ví jestli na podvozku a s nějakýma brzdama v tom případě nechápu a lituju majitele 535d, když jim na lesních serpentýnách stačí pochcávka s 240 konma
So svojou Octou som uz zoparkrat hore Dargovom na Ruzovy sad 535d vymakol a po serpentinach som sa ho nepustil ani na milimeter. Ten nevedel co sa deje. Ale z Klecenovskej strany kde je rovny stupak je vidiet ze ide. Napr. s 530d sa bavim jak macka s mysou. A to mam podstne mensi vykon jak je v tejto Octavii. Takze z toho usudzujem ze by 535d vedel potrapit a borca v nej riadne nasrat. Ale aby som bol objektivny zavisi to aj od sofera. Clovek moze mat auto silne ako len chce ale ked je raz za volantom tutmak co stym nevie narabat tak je to jasne. Tak ma tu nekamenujte a prepacte mi ze som zvrhol diskusiu kdesi mimo. Kazdopadne je to zaujimave auto s ktorim majitel zopar borcov vylieci zo sna.