jirius: Díky

Hybrid je šroubovaný (podél motor, VA svody).
Spojka je jen přeobložená, protože po rozebrání jsem zjistil že celý set někdo musel měnit těsně předtím než jsme to koupili
Docela to jde no, doufám že po zvýšení tlaku překročíme 500Nm a 200PS

Jinak ten co to brzdil (s úpravcem SW se ani nezná) tak říkal že ve skutečnosti tam bude krouťák větší než je naměřený protože ta spojka klouzne. Což je pravda, zrovna tu cestu co jsem jel na brzdu jsem si toho všiml
Tak vidíš, to jsem ani nevěděl že je normální

Ale každopádně i za jízdy když tomu šlápnu od spoda, tak cítím regulační propad po špičce turba (ubere to)... Takže právě čistě teoreticky když se udělá pozvolnější nástup a ještě se o tu 0,1bar zvedne tlak, i ta vlnka by se mohla zmenšit
Video zrychlení dodám, chystám se něco natočit. Jen nevím jestli nepočkat až se to doladí do toho úplného finále
subz3ro: to je pravda, toto měření bylo narychlo na můj popud abych zatím věděl co tam vůbec je - ladění SW probíhalo na silnici, do kopců - reálné režimy.
Jinak dymi to no

Na moje přání 3x přidával kouřivosti, pak jsem byl spokojený, ale pořád jsem naznačoval že by to něco navíc sneslo

A to ještě turbo tlačilo 2,2bar - na těch testech... A potom ještě přidal kouřivost a na poslední chvíli jsem řekl snížit tlak, a už jsme zapoměli ubrat naftu, takže teď to hulí na 6ku do 180km/h fak hodně moc fest. Mám výfuky klasicky dolů pod nárazníkem a za cestu Pha - Jablonec k Andremu - Pha mám znatelně černou záď

Pořád jsem si s tím jak to hulí hrál, jinak když jedu normální jízdu, normálně zrychluju jako člověk, tak to nezakouří

Ale i tak, tohle je i na mě moc, já jezdím rád ostřeji a myslím že bych za týden nenašel zadní SPZ
Ano, s tím že je to nevyužitá nafta počítám, o trochu se ta dávka ubere, trochu to kouřit prostě musí, bez kouře můžu rovnou jezdit v benzínu
Mimochodem, až se to doladí zkusím se poptat na měření na MAZE. Taky by mě to zajímalo v zátěži
Jediné co zatím vím že jsem udělal Scirocco R.. a vzadu mělo dva výfuky. Nevím ale co to bylo za výkonovou verzi.
Video mám toto, ale to je z předchozího ladění kdy jsem i za jízdy poznal že přes 4000ot to přestává táhnout (potom se přidalo). Bylo to při těch silných větrech na začátku prosince (nevím z jaké strany vítr šel). A navíc se ta dálnice okolo 200km/h začala zvedat do kopce

Takže to bohužel o ničem nevypoví
http://www.youtube.com/watch?v=a-k8ALDXRi0
Transporter T5 2,5TDI 96kw - svody, hybrid, F+80%, cooler, KAT off, spojka, soft ProfiTuning - 267PS, 568Nm
BMW 535D - full soft ProfiTuning 370PS, 7xxNm
Passat 1,9TDI 96kw, hybrid, cooler, vedení, výfuk, spojka, soft - 198PS 495Nm - ex